• June20

    unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)

    fick du nåt najs då? :)

  • June20

    Ooooooooo spa, hotel o resa i ett! naaaaajz så ska de låta :D

  • June20

    Ja hade tänkt o ev städa o sådant men ja har åkt på en ond mage istl.
    Om jag är bättre imon så ska vi åka o titta på vigselplatsen, inte bara för att det är vigselplatsen utan också för att ja har alltid velat åka dit o lyssna på en guide tur med. Kanske blir kallt o blåsigt men ja vi bor ju i GBG också!
    Brukar ju blåsa så mycket att duvorna går i sidleds! Kommer ihåg första gången ja såg de, var ett duvpar utanför mitt gymnasie....ja o min (nu)tärna höll på garva ihjäl oss o folk kollade konstigt på oss istl för att upptäcka va vi ens garva åt!

  • June20

    Oj vad ni har skrivit då!
    men så blir de väl när man e sjukling o bara har massa ont i magen :( orkar inte ens titta på datorn de senaste dagarna, bara lite granna...var inte ens till Kungälv. Dels så hade ja inte klarat av det samt att de hade helt plötsligt ändrat schemat från att öppna 2 April till nästa helg 9e April istl. Typ sista minuten ändring!
    Jo men 30e Söndag e väl ok...
    Och namnet var Samantha :)

  • June20

    Ramona e ju en av de dyraste i stan så ja e inte ett dugg förvånad att det blev hela 9000.
    Varför inte betsälla som sagt från China ekt som Angelica sa....är grymt billigare. Kan ju alltid sälja den sen efteråt.
    El kan du inte gå till en sömerska o få den uppsydd? man kan ibland hitta "rätt" sömerska (här i GBG) o hon kan sy upp den mycket billigare spec om du köper in allt tyg själv också.
    Jag ska få min uppsydd...el halva ialf för andra halvan är en korsett som ett företag beställer från Frankrike. Samma ställe ska sy kjolen också åt mig.

  • June20

    Jo hört från flera på BT om deras oförskämda beteende o snorkighet!

    Det finns ju dem runt Järntorget och den butiken mellan Press Butiken(tidningsbutiken med världens alla tidningar o som har alla brud/bröllops tidn.) o Restaurangen Sakura....om du vet vart det är.

    Få den sydd här i sverige istl då? blir ungefär samma pris som o bestäla från nätet. Jag ska gå ner 10kg pga att ja gick upp 5 tillbaka av de ja redan gått ner, sen vill ja tappa 5extra. Men hon som ja köper korsetten av säger att ja ska ha en 44 då. Men att man får räkna med just på korsetter att de e 1-2stlk större än DIN riktiga stlk. Svårt med ovandelar just. Om du köper så är det enklare o få den fixad precis som du vill ha den o inga korvskin tack!;) Men tänk också på att om du tar en mindre klänning så kanske det e bra ifall du kan andas ialf..o sitta ner...hehe Dfast hålla allt på plats o inne e ju bra.
    PROVA PROVA PROVA på!

  • June20

    aha en annan som inte ens har råd me gymkort o e en frysnisse väntar på sommaren. Ja har en tindens att lättare gå ner på sommaren ändå....el ja ska börja sätta igång ordentligt nu när det blir varmare på våren. Har redan tappat 25kg(nåt år innan) men gick ju up 5 tillbaka
    :( fasen vilken tur ja inte gick upp allt igen o att ja "stannat av också".
    Nepp ner ska vi nu!

    Jo ja vet om provningen! Jag har faktiskt redan porvat korsett där ja ska köpa bara för att se vilken sort o sånt. Testat 2ggr nu med lite olika tyg med. Ska prova en gång till innan ja beställer men de gör ja i slutet av 2007 isfl då bröllopet e 2008.

  • June20

    Angel_87:
    smakar inte de råäkligt? o hur effektivt är det? ska man ta det ofta el en gång om dagen? kapslar?

  • June20

    Undrar om de ger halsbränna i början? ja har redan problem med sådant så vill helst inte öka på med det.
    Vad kostade det?

  • June20

    Tror ja får ta mig en titt på vinäger grejen när ja slutar få problem med magen. Har åkt på en släng ont i magen igen!! FÖRBASKAT! Ja orkar inte med det igen alltså...vet inte om det är vinterkräksjukan el om de bara e nåt annat visus....kastar inte upp saker men har andra symtomer o det stod tydligen i tidingen att man inte behöver ha alla grejerna för att vara smittad! :(
    Belv smittad av en sallad ja lagde förra veckan(listat ut)....denna gång har vi nog smittat om oss igen av oss själva.
    Säkert nån idiot som gick o nös el kladda på salladen i affären....kan inte folk hålla sig hemma istl då o skicka nån annan o handla o sen bara droppa av så det slipper smitta.
    Hörde att nån kräkts på jobbet-en restaurang!!! vid slutet av dagen var 300kunder smittade....borde stämt den personen. Visa pallar inte av en del saker som gammla så kan de ju gå o tuppa av ju...el om de är unga men har en annan åkomma redan.
    Sorry bara lite förbannad det känns som nån släpt lös pesten el nåt. Har jätte ont i magen o e allmänt förbannad på arbetsmarknaden med.

Svar på tråden unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)