• June20

    unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)

    I måndags kunde ja inte ens gå ut ur lägenheten pga att ja måde så dåligt.
    Jag som då hade tänkt åka till en guldbutik o ansöka om jobbet de hade där...de hade sagt i annonsen först till kvarn så ja fick panik!(eftersom vi är många arbetslös just nu i sv) men fick posta ansökan istl me hjälp av m2b :/ ja som ville imponera med o visa upp mig för arbetsgivaren/personal anvsarig.

  • June20

    elenita:
    Verkar som ja har missat en butik! vart ligger Brides n Beauties? hemsida?

    Hmm ja e velan :164.5cm, grön/blåa ögon, har former där det ska vara o lite extra som sagt som ska bort...sen håret ja ni det förändras hela tiden. Just nu e det väl halvlångt vid axlarna o i nån sorts wierd röd/orange färger. Men ska spara så det blir långt o man kan locka till det lite i ändarna för bröllopet. Kommer antagligen inom nån snar framtid försöka blonda upp färgen för o få bort de udda färgen. Har en tindens o ändra färg jätte ofta....allt från rosa,lila,olika röd o orange, olika nyanser av blond o nån enstaka gång brunt.

  • June20

    Jag var på våran tilltänkta vigselplats i Söndags, Kungälvs fästning.
    Har nu kommit fram till att detta e inte rätt alternativ ialf, känns onödigt med en vigsel där på max 30min då både vi o andra ska betala taxi fram o tebax som kostar som bara den -de ska ju betala för hotel redan o vi för själva bröllopet/resan efter.
    Samt att nu när ja vet hela historien om fästningen vill ja inte vara där, massa fångar som plågades med dittan o dattan-inte spec romantiskt. Guiden gav inga romantiska hitorier alls där mest död o krig.
    Samt att det var mer en Norsk/Dansk fästing än en Svensk o ja vill ha lite mera Svenskt över det hela el nåt som e lite mera neutralt. Vet inte varför ja blev så patriotrisk helt plötsligt....:/
    Så nu vet ja inte alls vart vi ska ha det o vad som passar in på oss mera.
    Håller på nu o letar runt efter något medeltida/goth el nåt dylikt vackert i centrala GBG...

  • June20

    Tack så mycket! men de e riktigt dyra, de tar 1500 bara för en liten vigsel på 2a vån :(
    jo jag har även sett det med fest mm men då brer de på ännu mera med kostnader, de e riktigt hutlösa ibland på visa ställen.
    Grrrrrr...I värsta fall får det bli dem ialf men ja ska leta vidare, de ligger på plan B just nu. Samt jag vill se hur det ser ut på insidan också först men de som håler i byggnaden e tydligen svår o få tag på.
    .....El kan man gå dit ändå o titta?...ja har nämligen inte vart där alls än, ja e ju inte från GBG från början så ja har inte koll på allt.

  • June20

    Det var en Söndag va?
    inget öppnar förns 12 så kanske 12 då?

  • June20

    handeln gillar sovmorron ;)
    kan ju välja fontännen i brunnsparken som du sa...eller?

  • June20

    ja det e mindre folk vid gubben än fontännen o lejona.

  • June20

    elenita:
    Brevid varuhuset Nordstan finns ett torg(motsatta sidan från tågstationen) där står en tjock gubbe o pekar åt lejontrappan/kanalen- Gustavf II Adolf- helt ensam...

    kl.12.00 Söndag 30e April? e det rätt nu?

  • June20

    ja vi var på en kortis promenad vi....annars köpte vi varsit chokladtryffel ägg på ett kondis igår redan o åt upp hemma, lika stort som ett riktigt hönsägg! mäktigt med så mycket tryffel!

Svar på tråden unga tjejer som bor i göteborg.....!se hit..;-)