• Linköpingsfruar - Glass i Söderköping!

  Mån 27 mar 2006 17:48 Läst 1081 gånger Totalt 36 svar
  Fru Calice
  Visa endast
  Mån 27 mar 2006 17:48

  Hej mina vänner!

  Gamla tråden är avstängd, men det passar ändå bra med en ny eftersom vi rullar in på ett nytt tema. Glass i Söderköping! Maj närmar sig med stormsteg och jag undrar nu bara - har ni några bra förslag på datum?

  Kram på er!

 • tina14­jan
  Visa endast
  Mån 27 mar 2006 17:51 #0

  Hej
  Är det Linköping endast som gäller på denna tråd eller kan en Åtvidabergsbo också räknas med? Bor i Åtvid med ska dock gifta mig i Halmstad. Är det boende i Linköping eller giftemål i Linköping som gäller?

 • Fru Cinder­ella
  Visa endast
  Mån 27 mar 2006 17:52 #0

  hade vart trevligt, men lite jobbigt o ta sig dit tyvärr för min del.

 • Fru Calice
  Visa endast
  Mån 27 mar 2006 17:56 #0

  tina14jan
  Det här är mer en tråd för de som redan har gift sig, där av fruar i titeln...
  Vi är ett gäng som har träffats i drygt ett år nu med jämna mellanrum och sist vi sågs pratade vi om att ta en vårglass i Söderköping.

  Men visst kan du få haka på om du är intresserad! Även om vi inte planerar längre så kan vi kanske ge några råd och tips!

 • Decori­st
  Visa endast
  Tis 28 mar 2006 13:00 #0

  Hej!

  Jag har har svårt att säga några datum redan nu, bara de som inte går! =)
  Helger blir svårt för mig.

  19-22 maj är jag i London med vår kör
  Helgen efter har jag konsert med den andra kören!

  Är det bra med er annars?
  Med mig är det bra, även om det är rätt mycket nu. Längtar så till sommaren just nu!

  Kram på er!

 • Tor 30 mar 2006 05:54 #0

  Hej

  Jag kan6-7,13-14,27-28 maj. Har varit i Rom ett par dagar, det var härligt. Ha det bra tjejer.

 • sandel­la
  Visa endast
  Sön 2 apr 2006 15:17 #0

  Hallå där!

  Jag håller utkik efter vad Ni bestämmer utifall att jag känner mig "fit for fight" att följa med - "fit for glass" är man väl alltid

  Förlossningen är planerad till 22/5.
  Jag kommer antagligen att bestämma mig väldigt sent, så räkna inte med mig.

  Annars är det ganska bra med mig, trots att jag börjar gnälla en del nu - men i 8:e månaden känns det som om jag har rätt att göra det. Bäckenet känns svagt och magen är i vägen, jag är trött och humöret pendlar lätt mellan skratt och gråt. Stackars Anders! men annars är allt bra
  Förra veckan var dessutom min sista som utpekad projektledare, på måndag tar min ersättare äver och jag ska hjälpa/stötta honom tills dess jag går hem på mammaledighet. Det känns underbart att bli av med den stressen/pressen och det ansvaret!

  Igår och idag har vi tagit fasta på att våren är på väg och klippt våra 4 äppleträd. Anders fick balansera ensam uppe på stegen i år, medan jag flåsade omkrig på marken och samlade ihop pinnar och klippte det jag nådde med sekatören. Härligt att vara ute och röra på sig i alla fall!

  Hoppas att allt bara är bra med Er andra!

  Kramar!
  /Sandella

 • Fru Calice
  Visa endast
  Ons 5 apr 2006 15:04 #0

  Hej!

  Några förslag inkomna. Jag tänker så här: antingen tar vi det i början av maj eller i mitten, eftersom slutet av månaden var lite förbokad på annat. Men i början, är det varmt nog för glass då? När öppnar det berömda stället?

  Om vi skulle ta i början känner du Sandella att det större chans att du hakar på då än om vi tar det i mitten? Svårt att säga kanske...

  Än så länge har jag inget inbokat men lite på g, så jag har inga bra förslag utan försöker anpassa mig efter er istället!

  Är på jobbet just nu är suuuupertrött. Måste få påsklov NU! Bara två dagar kvar. Bara två dagar kvar... Idag har jag möte kvart i fyra o hoppas på att sluta vid fem men förra gången vi sågs (samma möte) var vi klara vid sju! Hjälp! Hoppas jag inte somnar rakt över konferensbordet...

  Trött kram från mig

 • Tessan­05
  Visa endast
  Mån 10 apr 2006 17:34 #0

  Hej på er! De sista två helgerna i maj är jag upptagen, men å andra sidan är jag inte säker på att jag kommer att göra er sällskap :/ Har tänkt lite på saken och kommit fram till att det blir ganska krångligt, Saga har fortfarande inte lärt sig äta (hon tar fortfarande enbart bröstet) vilket innebär att jag måste ta henne med mig. Men om Saga lär sig äta/dricka så hakar jag gärna på, men planera utifrån vad ni kan så får vi se vad som händer för min del.

  Glad påsk!

 • Mån 10 apr 2006 18:44 #0

  Hej

  Början av maj borde väll gå bra. Vi behöver dock få med någon som kan köra bil dit. Annars får vi väll ta en glass på Bosses du och jag Calice. Kram på er alla.

 • Fru Calice
  Visa endast
  Tis 11 apr 2006 10:58 #0

  na
  Visst - dit klarar vi oss själva iaf!

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll