• Fru Calice
    Äldre 27 Mar 17:48
    2870 visningar
    36 svar
    36
    2870

    Linköpingsfruar - Glass i Söderköping!

    Hej mina vänner!

    Gamla tråden är avstängd, men det passar ändå bra med en ny eftersom vi rullar in på ett nytt tema. Glass i Söderköping! Maj närmar sig med stormsteg och jag undrar nu bara - har ni några bra förslag på datum?

    Kram på er!

  • Svar på tråden Linköpingsfruar - Glass i Söderköping!
  • Fru Calice
    Äldre 27 Mar 17:56
    #0

    tina14jan
    Det här är mer en tråd för de som redan har gift sig, där av fruar i titeln...
    Vi är ett gäng som har träffats i drygt ett år nu med jämna mellanrum och sist vi sågs pratade vi om att ta en vårglass i Söderköping.

    Men visst kan du få haka på om du är intresserad! Även om vi inte planerar längre så kan vi kanske ge några råd och tips!

  • Fru Calice
    Äldre 5 Apr 15:04
    #0

    Hej!

    Några förslag inkomna. Jag tänker så här: antingen tar vi det i början av maj eller i mitten, eftersom slutet av månaden var lite förbokad på annat. Men i början, är det varmt nog för glass då? När öppnar det berömda stället?

    Om vi skulle ta i början känner du Sandella att det större chans att du hakar på då än om vi tar det i mitten? Svårt att säga kanske...

    Än så länge har jag inget inbokat men lite på g, så jag har inga bra förslag utan försöker anpassa mig efter er istället!

    Är på jobbet just nu är suuuupertrött. Måste få påsklov NU! Bara två dagar kvar. Bara två dagar kvar... Idag har jag möte kvart i fyra o hoppas på att sluta vid fem men förra gången vi sågs (samma möte) var vi klara vid sju! Hjälp! Hoppas jag inte somnar rakt över konferensbordet...

    Trött kram från mig

  • Fru Calice
    Äldre 11 Apr 10:58
    #0

    na
    Visst - dit klarar vi oss själva iaf!

  • Fru Calice
    Äldre 21 Apr 13:59
    #0

    O så råkar den 6e vara den enda helgen jag har något inplanerat... Hur ser det ut för er andra? Om det är bästa helgen så får ni strunta i mig...

    Sandella
    Lycka till!

  • Fru Calice
    Äldre 22 Apr 18:51
    #0

    Jag kan både fredagen och helgen därpå!

  • Fru Calice
    Äldre 26 Apr 10:38
    #0

    Kanske är smidigast att "bara" ta en glass på Bosses? Tid? Jag slutar kvart i två på fredagar o kan vara på stan halv tre typ.

  • Fru Calice
    Äldre 2 May 14:47
    #0

    Grattis Oliver med mor o far!!!! Hoppas vi får se honom nästa träff, kanske i aug eller när det kan tänkas bli...! Ska be mamma hålla utkik i corren efter er!

    na o decorist - jag slutar 13:40 o kan vara i stan till halv tre. Ses vi vid Bosses?

    kram till er alla med lite extra mycket till oliver o sandella (+ man självklart)

  • Fru Calice
    Äldre 5 May 11:54
    #0

    marfa

    tänkte på dig igår! Har du kvar samma mailadress? tänkte maila dig nämligen. om du bytt kan du få maila den nya om du vill på bt_calice@yahoo.se. men säg till om du gör det för jag kollar den mailen så sällan!

    Kram till dig o magen!

Svar på tråden Linköpingsfruar - Glass i Söderköping!