• Tessan05

    Linköpingsfruar - Glass i Söderköping!

    Hej på er! De sista två helgerna i maj är jag upptagen, men å andra sidan är jag inte säker på att jag kommer att göra er sällskap :/ Har tänkt lite på saken och kommit fram till att det blir ganska krångligt, Saga har fortfarande inte lärt sig äta (hon tar fortfarande enbart bröstet) vilket innebär att jag måste ta henne med mig. Men om Saga lär sig äta/dricka så hakar jag gärna på, men planera utifrån vad ni kan så får vi se vad som händer för min del.

    Glad påsk!

  • Tessan05

    Blir det glass på Bosses så är jag på, dit är det lite närmare :)

    Glad påsk på er!

  • Tessan05

    Blir det glass på Bosses så gör jag er gärna sällskap. Är Daniel hemma så lämnar jag Saga hos honom, annars får hon titta på när vi äter glass :) Jag tror jag kan både den 5:e och den 14:e, så bestäm ni. Blir det Söderköping så avstår jag. b

  • Tessan05

    Sandella, grattis till lille Oliver! Skönt att allt gick bra. Saga kom också till världen en månad tidigt, så jag vet precis vad ni går igenom. Är tungt att vara på sjukhuset hela dagarna och sedan behöva åka hem själv för att sova. Men så fort Oliver får komma hem kommer ni känna en underbar lättnad och plöttsligt blir man hel igen. Om du har några frågor eller funderingar så är det bara att du hör av dig.

  • Tessan05

    14:30 imorgon på Bosses alltså? Ser ju ut att bli fint väder tack och lov. Maken jobbar till 17, så jag tar Saga med mig. Ses imorgon! :)

    Sandella: Härligt att höra att ni ska få komma hem.

Svar på tråden Linköpingsfruar - Glass i Söderköping!