• sandel­la
    Äldre 2 Apr 15:17
    2873 visningar
    36 svar
    36
    2873

    Linköpingsfruar - Glass i Söderköping!

    Hallå där!

    Jag håller utkik efter vad Ni bestämmer utifall att jag känner mig "fit for fight" att följa med - "fit for glass" är man väl alltid

    Förlossningen är planerad till 22/5.
    Jag kommer antagligen att bestämma mig väldigt sent, så räkna inte med mig.

    Annars är det ganska bra med mig, trots att jag börjar gnälla en del nu - men i 8:e månaden känns det som om jag har rätt att göra det. Bäckenet känns svagt och magen är i vägen, jag är trött och humöret pendlar lätt mellan skratt och gråt. Stackars Anders! men annars är allt bra
    Förra veckan var dessutom min sista som utpekad projektledare, på måndag tar min ersättare äver och jag ska hjälpa/stötta honom tills dess jag går hem på mammaledighet. Det känns underbart att bli av med den stressen/pressen och det ansvaret!

    Igår och idag har vi tagit fasta på att våren är på väg och klippt våra 4 äppleträd. Anders fick balansera ensam uppe på stegen i år, medan jag flåsade omkrig på marken och samlade ihop pinnar och klippte det jag nådde med sekatören. Härligt att vara ute och röra på sig i alla fall!

    Hoppas att allt bara är bra med Er andra!

    Kramar!
    /Sandella

  • sandel­la
    Äldre 20 Apr 19:51
    #0

    Hej tjejer,

    Jag håller ögonen öppna för vad Ni bestämmer Er för, men räkna inte med att jag följer med.

    Vår bebis har inte lagts sig med huvudet neråt ännu, så på måndag ska jag på vändningsförsök. Det verkade inte inte särskilt hoppfullt men jag håller tummarna för att det lyckas i alla fall. Om det inte lyckas kommer jag att få tid för kejsarsnitt senast mitten av maj.

    Marfa: hur är det med Dig och Er bebis? Bara bra hoppas jag.

    Ha det så bra där ute i det ostabila april-vädret

    /Sandella

  • sandel­la
    Äldre 1 May 22:34
    #0

    Hej tjejer! jag är mamma nu

    Natten INNAN vändningsförsöket gick vattnet och förlossningen satte igång med värkar och allt. Eftersom bebisen låg i säte gjordes ett snabbt kejsarsnitt redan på morgonen (24/4).

    Det blev en underbar liten kille som heter Oliver. Han vägde 2600gr och var 45cm lång. Eftersom han är född en månad för tidigt är han fortfarande kvar på sjukhuset men senare den här veckan kommer vi förhoppningsvis att få med honom hem
    Det är hemskt att inte få ha honom nära dygnet runt och tårarna rinner på kvällarna när vi lämnar kvar honom på US. Men snart får vi alltså vara tillsammans hela tiden. Han är en duktig liten kille som håller värmen själv och inte behöver övervakning av puls etc. Däremot måste vi sond-mata honom för han är lite trött av sig än så länge.

    Jag kommer inte med på träffen nu i maj då allt fortfarande är lite kaotiskt även om vi känner att vi landat mentalt efter allt som har hänt. Jag kommer gärna med någon gång senare!

    Kram på Er!
    /Sandella

  • sandel­la
    Äldre 4 May 15:35
    #0

    Decorist:

    Din syster vet vi mycket väl vem det är! Hon hjälpte Anders (och Oliver) tillrätta medans jag fortfarande låg däckad efter kejsarsnittet - och hon hjälper oss fortfarande.
    När jag nu vet om att Ni är systrar så är det enkelt att se hur lika Ni är utseéndemässigt

    I morgon ska vi få ta med Oliver hem, fast fortfarande under US beskydd/övervakning - Underbart!

    Kram!
    /Sandella

Svar på tråden Linköpingsfruar - Glass i Söderköping!