Inlägg från: Vårbrud -06 |Visa alla inlägg
  • Vårbrud -06

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2

    Jag har tyvärr inte tid att ses.. det är så fullt upp nu. Kanske följer med på nästa fika igen.

  • Vårbrud -06

    Har du lust att hålla lite till på dem? Jag har verkligen ingen tid på ett tag.

  • Vårbrud -06
    kan nog vara så.... hoppas att det är okej, annars får vi bestämma en tid jag kan komma och hämta dem efter jobbet.
  • Vårbrud -06

    Hej hej Malin

    Det är omöjligt att göra en lista i denna tråden. Det finns några gamla som är med sedan lång tid tillbaka, men det kommer ständigt in nya som är här ett tag sedan går de vidare. Vi var väldigt många ett tag, men nu är vi nog lite färre. Ju närmre det närmar sig bröllop desto mindre tid har man att "hänga" här inne tycker jag. Vi träffas då och då och fikar och pratar bröllop.

    Vi skall inte ha levande musik så jag har tyvärr inte några bra förslag att ge dig. Hoppas att du hittar något bra!

  • Vårbrud -06

    FamiljenLind

    Nu gör du mig jättenyfiken. Vad är det som funkade sååå bra för dig? Jag tycker att jag varit duktig som inte ätit godis sedan i torsdags. Det är ändå snart 4 hela dagar avklarade. Chokladavgiftning på gång...

  • Vårbrud -06

    Princess

    Nej tyvärr, har min salsa på måndagar. Sista gången dessutom. Men ni skall väl ha en fika till i april, innan alla gifter sig den 22/2.

    Vi kan väl försöka komma förbi dig innan så slipper du ha alla bubblorna liggandes så länge.

    Föresten, Ullared på lördag!!

  • Vårbrud -06

    Hej på er

    Länge sedan jag skrev något nu. Har så mycket hemma och på jobbet så man hinner aldrig gå in och läsa. Har dessutom börjat på familjeliv också. Det är ju dags att börja med sådant också. =)

  • Vårbrud -06

    Princess

    Hej. Har du lust att maila ditt mobilnr. Vi skall förbi kärra imorgon. Kan slå en signal så kan vi kanske hämta dem.

  • Vårbrud -06

    Yrvädret
    Kul att ha en kompis till på familjeliv. Känner mig rätt ensam i deras stora värld. Jag letar upp dig. Är fortfarande lite hemlig =) Vi har slutat nu med skydd, men det är mest för att ÄL skall komma igång ordentligt. Hoppas inte på bäbis redan nu. Ni då?

    Princess
    Du måste ha gett mig fel nummer på mailen. Jag ringde, men det går till någon Ulf. Skall till stan imorgon en sväng efter jobbet. Max en timma. Du skall inte in då? På onsdag slutar jag 17.15, vi kan åka förbi er på hemvägen.

  • Vårbrud -06

    Princess. Beklagar och hoppas att du får en trevlig tid fram till bröllopet trots begravning. Hittar vi en bra kväll så kommer jag gärna förbi och hämtar såpbubblorna och köper slöjan. Är det fortfarande 250kr som gäller?

    Yrvädret.
    Tur att det ordnade sig med bröllopet och er fotoinsats. Håller också med om att de hade kunnat kläcka ut sig det innan så att ni hade varit inställda på det.

    Vi väntar på att vi skall få besked om vårt nya efternamn. Om jag skall skicka efter en hindersprövning kanske det är bäst att jag har rätt namn i min ansökan. Hur fort går det tills man får det?

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2