• yrvädret

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2

    tyvärr, min tärna kan inte ha en 46:a

  • yrvädret

    hehe, men princess, då! Vad säger henri om att du är så nervös?

    Isad ghar vi varit och inhandlat lite extra i dekorationsväg till bröllopet. Jag vill ha fjärilar i temat och har nu fått tag på ett gäng super fina! *lycklig*

  • yrvädret

    uschanimej - nu är det bara 4 månader kvar... Vad hände med tiden? Det var ju inte länge sedan Princess hade 4 månader kvar, ju!

  • yrvädret

    Dött det var här idag, då! Suck... Bröllop nu i helgen, T:s bror gifter sig Fun, fun!
    Kämpar på med mina måltidsersättningar - hoppas de funkar! Sak väga mig imorgon.
    FamiljenLind - blir du inte trött på smakerna? Börjar tröttna lite nu på vaniljen som jag äter till frukost - saknar brödet Ja ja, ska köra en vecka till, med start i morgon. Fast det blir lite fuskigt på lördag kan tänka - men bröllop är ju ändå bröllop!

  • yrvädret

    sorry, princess, jag tror inte det går alls

    Ibland blir man så himla irriterad! Vi ska ju på bröllop idag - T:s bror gifter sig ju. T frågade för länge sedan om det är något i samband med med bröllopet som vi kan hjälpa till med - och nej, det har det inte varit.
    Så, tänkte vi, skönt att få gå på bröllop och bara vara gäster.

    Nu på morgonen ringer T:s bror och frågar om T kan hjälpa till och fotografera vigseln. Alltså han ringer SAMMA dag och frågar det! Är det bar jag som tycker att det är himla dålig stil?? Ska man få ett sådant här uppdrag vill man iallafall få reda på det ett par dagar innan! Vi vet inte alls hur lokalen ser ut, hur gästerna ska sitta eller vart brudparet ska stå. Vi måste åka en timme tidigare för att kolla upp sådana saker - vilket påverkar även mig. Jag hade för en gångs skull sett fram emot att T och jag skulle kunna bevittna vigseln sida vid sida för en gångs skull (vi har alltid haft en massa uppdrag på alla gemensamma bröllop vi varit på). Men nä, 6 timmar innan vigseln så ska T helt plötsligt fotografera... Jag säger bara grrr!
    Det är inte så att vi annars gärna hade hjälpt till, men att komma samma dag! Dålig planering och dålig stil, tycker jag!

    Känns inte speciellt kul att bli8 irriterad på brudparet samma dag som de ska gifta sig - men vad ska man göra? De har haft hur många månader som helst att be om hjälp. Men allting har hållts hemligt och brudparet har inte velat säga något om bröllopet alls. Och sedan kommer det här... *skakar på huvudet* Man undrar ju lite om det kommer vara så här middagen igenom. Är man gäst eller hjälpreda??

  • yrvädret

    Ursäkta Vaimo - Jag kanske ska förklara tydligare för dig vad jag menade. Nej, det är inte komplicerat att fota och det är knappast därför jag reagerade. Det handlar snarare om att få uppdrag i absolut sista minuten. Och i detta fall nära släkt, vilket gör att man knappast säger nej. Man ställer upp - som alltid. Det tråkiga är att man inte blir respekterad som gäst, utan förväntas att på kort tid att ta ansvar för saker som man inte planerat in.

    Det handlar inte om att vi gör på ett sätt och de på ett annat - det har knappast med saken att göra. Det handlar enbart om att få reda på saker i tid så att man kan förbereda sig. Alla är kanske inte så spontana och flexibla att de kan kasta sig huvudstupa in i ansvarsfulla uppdrag och det tycker jag att man får respektera oavsett om det gäller bröllop eller annat.

  • yrvädret

    Princess

    Så tråkigt! Haka bara inte upp er på det här utan fokusera framåt på ert bröllop också! Mitt i all sorg finns även glädjen! *kramar*

  • yrvädret

    usch ja...

    Jobbar hemifrån idag, har fått beting av chefen

    Var ju på bröllop i helgen. Det var jättefint. Borgerlig vigsel, så ceremonin var ju ganska kort - men vacker. Det enda tråkiga var att sambon inte satt bredvid (han fotade ju). Festen var gôrskoj! Gick otroligt fort bara (kan bara tänka mig hur fort våra bröllop kommer kännas om gästerna tycker att tiden går fort ) Fri bar dessutom med bartender - succé! (funderar på att hyra in en - det skulle nästan vara värt det!). Det var himla kul, fick lite tips på does and dont´s, också.

  • yrvädret

    Familjenlind
    Jo, det har funkat bra; 1,5 kg första veckan. Nu blev det ju lite fusk i hlgen med bröllopet - men nu har jag kört igång igen.
    Jag skulle nog behöva beställa lite skakisar från dig snart nu igen då

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2