• yrvädret

    Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2

    Jaha, det var första delen av melodifestivalen... so so... Nu ska jag kolla på Bruce...

  • yrvädret

    Vad kul princess! Du som inte ville ha någon möhippa Skynda dig på med redogörelsen!

    Vi har faktiskt sagt ifrån om möhippa/svensexa den sista helgen innan bröllopet - vill de göra något får de fixa det minst ett par veckor innan!

    Jag gjorde tårta i fredags, med sugarpaste. Pasten var jättelätt att kavla ut och arbeta med. Resultatet blev en jättefin kritvit bröllopstårta
    Och den blev supergod! Sugarpasten var inte så extremt söt heller, utan funkade fint ihop med vaniljkräm, hallonsylt och grädde.
    Så till er som funderar på sugarpaste istället för marsipan kan jag lungt säga att tårtan blir lika god. Vi kommer definitivt köra sugarpaste.

  • yrvädret

    princess

    om det fattas en kan du väl maila dem och säga till om det - annars kommer jag ju få betala för en extra som jag inte får (lite snålt kanske - men det är en principsak) Att färgen skiftar spelar dock ingen roll - kan ju inte förvänta sig förmycket för det priset

  • yrvädret

    jag är på fika!

    Vill ha mina bubblor!!

    Imorgon har jag gjort första jobbveckan på två veckor och så ska jag på bröllopsmässa på em med min blivande svägerska. Ska bli riktigt skojs!

  • yrvädret

    Förresten; någon som inte har något att göra lördagen den 4:e? T ska på svensexa över hela dagen och jag är ensam. Någon som vill gå på stan på dan?

  • yrvädret

    Vårbrud

    Vilken underbar karl du ska gifta dig med! Du är verkligen värd allt det där

    Här hemma är det krig... hm, eller jag, hur ska man förklara det hela. När den ene av oss är finne och hejar på Finland och den andre av oss är svensk och hejar på Sverige. Och när båda möts i en OS-final så.. är det bokstavligen krig Det var så gôtt när Sverige fick in 3-2-målet - T lär få äta upp det här i evigheter

  • yrvädret

    Vårbrud

    Eva Quirbach är super! Så sympatisk så hon får gärna smyga omkring och ta bilder bland allt folk

    Vi kommer ju ha ett relativt långt uppehåll mellan vigsel och fest. De flesta lär nog passa på att åka och checka in på hotellet däremellan. Sedan kommer vi ha en massa aktiviteter nere på Hanhalsgården också. Har inte kommit på så många än men vi kommer garanterat ha kubb och ev krocket.

    Sedan ska vi ha snittar och bål så att folk får något att äta. Iallafall jag har en förmåga att bli väldigt hungrig och törstig efter att havarit på vigsel och vill gärna få i mig något innan middagen.

    T och jag hade tänkt fixa lite tipspromenad med frågor om oss och vår familj. Lite klurigheter och korsord ska vi nog också ha. (Lärare som vi är borde vi inte ha några problem att hitta på roliga struntativiteter)

    Kommer du på några grejer så kan du väl säga till - behöver nog lite mer tips ändå

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #3.2