• Gumsigos

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Nä inte mot mig i heller... va ja vet, men hon va rätt tuff mot gubben när han va liten :S lite speciell kan man väl säga ;)

  • Gumsigos

    Jag råka se deras annons, de heter Suitbay. Om du söker på deras namn under butikerna så hittar du dem. De har massor med olika färger o storlekar. Tyvärr har de nog bara Bye Now, men ja tycker det verkar hyffsade priser ändå. Om du vill kan vi beställa tillsammans o dela på frakten, som kan va ganska hög, men det blir totalt sett ändå billigare.

    Jag betalar via PayPal med mitt vanliga kort.

  • Gumsigos

    Hallåsan tjejer!

    Nu har älsklingen o ja varit på Bröllopssaffari!

    Fast helgen börja igår med en heldag i Köpenhamn där vi va runt i allehanda affärer bla systrarna ??, ligger på ströget, där inhandlades lite julklappar o flera påsar snäckor till dekorationerna på bröllopet. Därefter drog vi till bilen o lämnade kassarna, o ja efter nödvändigt ont bytt skor, drog vi vidare till Tivoli. Ungarna hade super lajbans o åkte nästan varenda karusell de gick förbi, kan säga att åkpassen va väl värda sina 125kr per unge :D:D

    Klockan 2030 började vi leta efter en butik som hade öppet o hitta efter många snurror o många skratt, en liten "dygns" som hade öppet till 22. När vi väl hittat lite billigt vin o annat billigt, skulle betala visade sig att de inte tog VISA utan bara danska kort.... :S Sånt tur va låg där en bankomat på andra sidan gatan :)

    Väl hemma trodde vi vi skulle kunna störta i säng, men då hade vi hela stallet fullt med kalvar.... :I suck... ja det va ju bara att schjasa in dem i box en igen o fösa i hop den nyöppnade spånbalen vi öppnat kvällen innan.... o seeen in med hästarna.... :S

    Utslitna vaknade vi sen efter sju timmars sömn med en galande Alexander, "Julia, kolla uuuut!! Det snöar, o lilla mamma sätter sig käpprätt upp i sängen o tror att hästarna e ute!! Barn!!

    Men väl uppe o efter stallrundan o lite frukost bar det iväg igen, denna gången med näsan mot Ystad. Väl där hann vi med både Sirius, Sa Maria, kyrkan o Löderups Strandbad. Löderup verka härligt o knappt hundra meter från stranden.... alltså perfekt för oss.... lutar ditåt faktiskt.

    Efter prelbokning bar det vidare till Malmö i all hast till Stämpelfabriken o inhandlade (Äntligen!!) papper till våra inbjudningar!! :D Så nu de sista dagarna, ska sitta o pyssla med dem, så himla sugen!! :D:D

  • Gumsigos

    Låter jätte mysigt Marie!

    Nu har jag äntligen fått pris på min o dotterns klänningar, min kostar 80$ och Julias 50$. Vet inte vad frakten ska gå på, men om det är nån mer som är sugen kan vi köra ihop o dela på frakten.

  • Gumsigos

    Paulinas: Tack, känns så skönt me lokalen, sen har vi bestämt att vi ska ha honnörsbord, kändes enklast o bäst så, men vi vet inte vem som ska sitta där förutom vi. Mina föräldrar o hans pappa/nya kommer nog inte vid middan, liksom hans farföräldrar... så det blir vi o hans mamma kvar som inte e så rolig ;)

    Vi tittade in på Lillys men de har inte så mycket, det va tänkt att ja skulle prova, men ja brydde mig inte om det. +++ att vi hörde på rix (skrock) att man inte skulle klä ut sig till brud i fredas för då skulle man inte bli gift.... så det va ju tur... :D

    Just nu går tankarna till fotografen, som vi inte bestämt än. Hade gärna haft en hobby fotograf så vi själva kan fixa bilderna.

  • Gumsigos

    va kul att det e liv på saiten igen!

    ja e så himla sugen på o beställa klänningarna!!

  • Gumsigos

    mm håller me

    Har du inte funderat på o få den sydd utomlands... med tanke på prisskillnaden?

  • Gumsigos

    Ja det e helt crazy

    Bara ordet bröllop kostar ju massor :D

  • Gumsigos

    vi sa väl 1730 om du menar i morron Marie. Var ska vi nu ses, hos dig eller hos lisa??

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!