• Gumsigos

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Hej tjejer! Va kul att ni hittat hit igen! :)

    När va det nu ni skulle gifta sig o hur långt har ni kommit?

  • Gumsigos

    Då har vi kommit nästan lika långt, fru erlandsson. Var ska ni vara? I vilken lokal?

  • Gumsigos

    Förresten, kommer ni till skogspromenaden den 4 november nästa helg? Hoppas vi blir riktigt många då.

    Vi träffas hos mig och har medhavd matsäck och efter promenaden avslutar vi med en varm go midda hos mig. Ta gärna gubbarna med er, kan va kul o träffa dem me! :)

  • Gumsigos

    Ja det får ja hålla med om fru Erlandsson. Lokalen vi ska ha i Ystad kostar 800kr + 40kr/p. Sen tillkommer maten med vad jag hört innan 320kr/p (tre rätters). Vilket blir 20 600kr, för 55pers. Men då tillkommer timlönen för personalen, 130kr i timmen/p.

    Ovanpå det blir drickat, kaffet o tårtan.

  • Gumsigos

    men du får jätte gärna sitta med i alla fall, ta med din egen midda ;) Bara kul o umgås.

  • Gumsigos

    Ja då så :D

    Läste faktiskt en bantar tråd precis o ble inspirerad, man kanske ska börja.... men ja e inte gla för vintern .... fryser bara Brrr men längtar bara till nya jobbet som har eget gym! ;) När ja blivit varm i kläderna där ska ja börja träna!

    Har saknat det, för ett par år sen träna ja 3ggr i veckan. Då kände man sig fit! men nu e man bara en slashas :D

  • Gumsigos

    Ja båda mina går där, Alexander går i nollan, F-2D och dottern i trean...3-5a (tror ja)... :D Det e mannen som sköter skolan... ja har ju jobbat så mkt fram till nu så ja e fortfarande lite OFF :D:D

    Vilken klas går dottern i?

  • Gumsigos

    Oj va kul! Måste ja me kolla, o när man talar om de små trollen, så ska ja dit nu på utvecklingssamtal ;) så vi hörs sen! :D

  • Gumsigos

    Så åter från utvecklingssamtal, sonen fick massa beröm, enda va att han har hemskt humör när det inte går som han vill... men det har han kanske efter mamma... :S men vi jobbar på det o det känns redan bättre o han gör redan framsteg :)

  • Gumsigos

    Ja lite humör ska man väl ha men han har lite för mycket, en del barn börjar bli rädda för honom, men vi jobbar på det så ja hoppas att det snart e borta. Kan ju va lite för att ja jobbat så mycket. Åkte 6.30 o va hemma tidigast 18.30, har jobbat så i några månader... men börjar i Hörby på nya jobbet på torsdag nästa vecka.

    Ja längtar riktigt men det känns nog lite pirrigt samtidigt som ja vet att ja e välkommen. :)

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!