• Gumsigos

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Det blir prencip samma sak som på Duni i malmö, ja e ekonomiassistent på leverantörssidan, men ska ha 25% i receptionen också. Så det blir jätte bra :)

  • Gumsigos

    Tack så mycket! men om du jobbar inom hemtjänsten då kanske vi känner samma folk... Anna Lundqvist = Roskvist (gift sig) o Karin Jönsson?

  • Gumsigos

    Gomorron tjejer!

    Min-Ah Ja det känns jättehärligt o kul med nya jobbet, o känner mig verkligen välkommen, e redan bjuden på julfesten där :)

    fruerlandsson Anna e dotter till min gamle granne, känner henne sen rätt gammalt o Karin e min styva svärmor :D

    Skönt att det gått bra med allt Marie06 :) Kan förstå att det känns skönt att få jobbekläder, vi fick fixa våra egna när ja va i äldreomsorgen...

  • Gumsigos

    Kul att du äntligen hittat hit igen Paulinas :) Det va länge sen!

  • Gumsigos

    Paulinas, Marie kommer hit ida o lånar vår kamera, du kan ju passa på o fotta dina kort ju så de andra kan se dem :)

  • Gumsigos

    Ja ja längtar me till den 4e, ska bli kul o hitta på nåt tillsammans :) Tänkte ta ut hästen på en tur o kolla var vi kan gå.

    Hur går det med planeringen?

    Jag har köpt en bok som ja skriver ner allt ja kan komma på i. Har alltid den med mig, annars har ja glömt det innan ja kommer hem ;)

    När skulle vi ha nästa träff? Vad det den 29e? o var när hur :D

  • Gumsigos

    Jo men ja kan visa dig en da sen om du vill, eller Marie, hon har ju me gjort ett album. Det e lätt.

  • Gumsigos

    Ja kan då me, ja har ju semester :D Säg bara till så kommer ja!

    Just nu kollar vi runt lite efter kostym, o ja tror vi har hittat den, på Ebay så klart, var annars när Gumsan e i farten :D

    Man ska ju aldrig lita på färger o så på datorn, men vi jämförde min klänning o den kostymen vi valt o de verkar passa bra i hop :) Ska bara ta hans mått så ska vi köpa den, tror ja.

  • Gumsigos

    Sen funderar ja lite på den där gästpresenten, den ska ju associera till stranden... först tänkte vi på korgar... som när man tar fika med sig, men ja hittar inga snygga som passar... så ja funderar på hitta snyggt papper o göra egna kassar... vad tror ni?

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!