• Gumsigos

    Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!

    Välkommen Aprilbrutta!

    Kul att vi blir fler, du får gärna hänga på våra träffa som vi har lite då och då! Just nu känns det som vårt bröllop e lite i fara me tanke på grymt hög elräkning, fixar vi det inte så får du nog sällskap nästa år ;) men vi planerar förstås fram till vi vet, nackdelen e ju förstås att inbjudningarna snart måste ut.... o kanske tur att de inte hunnit ut än :S

  • Gumsigos

    När ska vi ha nästa träff?

    Vad sägs om den 25 februari?

    För er som ska hyra linne, bord o porslin. Vi fick tips om ett företag som heter Vetro o finns i Malmö. De kör ut allting i backar o man behöver bara sätta ner det där igen odiskat så fixar de resten. Låter super o priset verkar inte så dyrt i heller. www.vetro.nu

  • Gumsigos

    Klas o ja kommer att hoppa över dansen tyvärr, han känner att han missa så mkt att han inte hänger med längre så vi hoppar på nästa om gång iställe som börjar den 15 mars.

  • Gumsigos

    Min-Ah synd på ryggen inte kul, o inte me stora projekt.

    Va kul me rövarna! Såg den i Malmö som liten skoltjej o jobba med det i skolan sen. Älskar den pjäsen! En klar favvis! :D

    Dahlis just nu är dansen kl 19-21 så jag tror nästan att det gäller då med. Dansen är ca 8ggr och kostar ca 380/pers. Tycker det är kul för äntligen får ja upp gubben på dansgolvet :D

  • Gumsigos

    Va kul, känns som många kan den 25e

    Marie kommer du? Snäällla!! :D

  • Gumsigos

    Kul Marie!! Vi vill höra en massa skvaller sen!! hihihi :D

  • Gumsigos

    Marie jag ska nog köpa en ask med hjärtechoklad till min darling.

    Vad gäller bröllopet blir det nog inte alls som vi tänkt oss men vi blåser nog inte av helt.... men vi får se, vi ska prata om det ikväll, kanske blir hemma helt....

  • Gumsigos

    Marie hur blev det? Blev det på fredag och vilken tid? Ska bli kul o träffas!

  • Gumsigos

    Hej alla!

    Va kul att ni fått ut era inbjudningar!

    Tänk vad lite bråk kan göra mycket!! Nu erbjuder han sig att göra än det ena än det andra till bröllop, och jag bara njuter. Faktiskt blir det nog inte bröllop, förrän 2007, men det känns rätt ok ändå, trots det.

    Min-Ah jag är dålig på smsa, jag köpte snäckorna i danmark och beställde på Panduro, men de va slut för tillfället. Rätt billiga där me, många för liten peng. 250st för ca 35kr.

  • Gumsigos

    Hur känns det Paulinas nu när det börjar dra i hop sig? Vill du ha hjälp så säg bara till :) Hjälper dig gärna

  • Gumsigos

    Kul att du börjar komma igång Caja.

    Hoppas ni hade mysigt på träffen Marie/Paulinas, vi vågade inte köra in pga av snön, hade fått nästan 15cm när vi väl kom hem. Klas trodde ja skämta när ja berätta att vi hade halv snöstorm i Hörby. :( Han hade regn i stan.

    Vilka kommer den 25?Hade varit så roligt om alla kunde komma för en gångs skull :)

  • Gumsigos

    Vi har nästan bestämt det nya datumet nu å det lutar starkt åt 28/7, han e ju lite velig, men med kvinnlig list så ;) Eller hur ?! :D:D

    Det blir nog strandtema och festen hemma. Börjar få till ett himla bra upplägg för festen och det, så just nu känns det super!

  • Gumsigos

    MinAh skrev till dig innan ;)

    har köpt redan i danmark några påsar för 8.80dkk ca 30st och det finns på panduro som jag ska beställa från sen, 250st för ca 35kr. Tyckte jag va helt ok.

    Nån som e sugen på en "BOK IDEER BRÖLOPP&FEST" från Panduro. Har fått dubbelt sen vi hitta den på mässan. Har inte tittat i den ens. Betalde 98, men ni får den för 75 om ni vill. :)

    Massor med bra tips till inbjudningar och annat.

  • Gumsigos

    Magnus brud ni har ju ändå hunnit lära er något från dansen, så det va väl inte helt förgäves men så kände vi me, när vi missat.

    Korten lät himla fina, och orginellt. Som Paulinas sa vi har lyckats få olika kort allihop. Det hade ja inte kunnat fundera ut.

  • Gumsigos

    MinAh Snäckorna köpte vi på systrarna ...?? ligger sidan om Lillys (eller nästan) Paulinas, visste inte du vad de hette? Ligger på ströget. Jag kan ta med mig boken på nästa träff.

  • Gumsigos

    Hej alla! Ojj vad ni hinner skriva massa!

    Såg att vi blir många på lördag, så himla roligt! Försöker kolla in i bland men hinner inte skriva så mkt, tyvärr.

    Tar med mig boken om jag kommer ihåg den Min-Ah.

    Marmaid välkommen till ett super gäng!

  • Gumsigos

    Vi har också börjat kolla på ringar, och här e en till som kan sälla sig till skaran :D Jag har me funderat på antingen en singelsten eller några stenar på rad.

    Vi kommer att beställa via Hellkes på nätet, köpte våra förlovningsringar där och fick presentkort av dem på mässan som vi ska utnyttja.

Svar på tråden Kristianstadsbrudar: ny tråd igen!!!