Annons: fotografiska

Unik oas ett stenkast från city – skapa minnen för livet på Fotografiska

Stockholms vackraste utsikt över hamninloppet – och ett garanterat unikt bröllopsfirande. Här kan du skapa ditt drömbröllop i historiska lokaler med en vy av Stockholms stad, levande grönska och den glittrande Saltsjön som fondvägg.

Foto: Fotografiska
Foto: Fotografiska

Fotografiska ligger beläget vid vattenbrynet på kulturrika Södermalm, i en ståtlig tegelbyggnad i jugendstil. Byggnaden, ritad av Ferdinand Boberg, tjänade tidigare som det Stora Tullhuset.

Förutom inspirerande utställningar med fotokonst i världsklass, anordnar Fotografiska oförglömliga bröllopsfester i en personlig och kreativ miljö – med en drömmig utsikt över Stockholm och stadens inlopp. Här blir er stora dag garanterat minnesvärd och speciell.

Bröllopslokal med citynära läge

Den centrala och sjönära placeringen av Fotografiska gör det enkelt att både gå, åka kollektivt och ta båten till bröllopsfesten. Läget ger er och era gäster möjligheten att berika er stora dag med allt det huset har att erbjuda. Ni kan ni till exempel avnjuta brudskålen bland utställningar av internationellt erkända fotografer, eller i samband med en guidad konsttur. Varför inte låta era gäster ta del av skräddarsydda fotoaktiviteter eller en lustfylld fototävling som garanterat genererar många skratt och samtal under middagen? Tillsammans med Fotografiska är möjligheterna oändliga och aktiviteterna kan anpassas utifrån era preferenser.

Får ni besök av långväga gäster på er bröllopsfest? Ingen fara. Fotografiska hjälper er med tips på närliggande boenden där gästerna kan njuta av en god natts sömn med gott samvete.

Foto: Fotografiska
Foto: Fotografiska

Tema på bröllop

Oavsett om ni önskar en traditionell sittande middag, en bröllopsfest med ett tema eller något helt annat, hjälper Fotografiska er till ett personligt firande som återspeglar er som par. Kanske vill ni leva ut i sann rave-anda med spektakulära projektioner direkt på väggarna - där lokalen med ett knapptryckning kan förändras till en nattklubb, en karibisk solvarm strand eller franska alptoppar med snöiga backar? Kanske föredrar ni istället att fira med en lyxig cocktail med mingelmat, eller varför inte en intim middag för ett mindre sällskap i Fotografiskas chambre séparée? Stora som små sällskap är välkomna.

Foto: Fotografiska
Foto: Fotografiska

Meny i säsong från ett prisbelönt kök

Bröllopsmiddagen är a och o för en lyckad fest och er stora dag förtjänar genuin och välsmakande mat, tillagad med kärlek och omtanke. I Fotografiskas prisbelönta restaurang tillagas alla rätter på svenska ekologiska råvaror i säsong. Menyn är i grunden växtbaserad, med rättvist framtaget animaliskt protein som tillbehör eller smaksättare.

Med en hantverksmässigt framtagen meny och en matfilosofi som andas 360 erbjuds här gastronomiska matupplevelser, där varje del berättar en historia. I Fotografiskas prisbelönta kök används alltid råvaror odlade av bönder och producenter med omtanke för jord, skog och vatten. Det gör att ni kan njuta av mat som lämnar en god eftersmak i dubbel bemärkelse.

Fotografiskas restaurang har sedan tidigare blivit utnämnd till Världens Bästa Museirestaurang, Sveriges bästa restaurang när det kommer till hållbar matlagning (360° Eat Guide) samt innehar en grön stjärna i Guide Michelin.

Foto: Fotografiska
Foto: Fotografiska

Genomgående hållbarhetstänk

Fotografiska har ett genomgående hållbarhetstänk från planering till slutförande. Ett dedikerat team med projektledare finns alltid tillgängligt för att rådge er kring inbjudningar, dekorationer, underhållning, musik, bröllopsgåvor och allt däremellan.

Vacker vy över Stockholm

Genom vackra panoramafönstren möts gästerna av en unik inramning av Stockholms kanske praktfullaste utsikt. Här målas en tavellik vy med ett ständigt förändrat naturmotiv, som skapar liv och rörelse i bakgrunden av er bröllopsfest. För att inte tala om de unika bröllopsfotona som ni kan ta i anslutning till den sjönära lokalen, med utsikten som fondvägg. Att få hjälp med de bästa bilderna från er stora dag erbjuds självklart och Fotografiska har ett stort utbud av fantastiska fotografer de samarbetar med.

Bröllopsfest i solnedgång

Bara för att solen går ner, tar inte festen slut. På Fotografiska kan ni festa in på småtimmarna och njuta av bröllopsfesten fram till klockan 01:00 – men möjlig förlängning fram till klockan 03:00. Ert bröllop är en dag att minnas och se tillbaka på med glädje och kärlek.

Ps. Visste du att Fotografiska även erbjuder roliga och annorlunda aktiviteter inför bröllopet? Här kan ni anordna er “rehearsal dinner”, möhippa och svensexa. Det sätter garanterat en unik prägel på uppladdningen innan bröllopet.

Powered by Labrador CMS