8-årig bröllopsdag: Presenter och tips till Gummibröllop

Vi listar presenter och aktiviteter som du kan ge till din partner när ni firar 8 år som gifta.

Present till 8 årig bröllopsdag
Present till 8 årig bröllopsdag

Nu är ni inne på er åttonde bröllopsdag - ett stort grattis!

Hittills har det firats: Bomullsbröllop, pappersbröllop, läderbröllop, blomsterbröllop, träbröllop, sockerbröllop och till sist så firade ni förra året yllebröllop.

Varför heter det gummibröllop när man har 8-årig bröllopsdag?

Just gummibröllop låter inte speciellt glamoröst eller mysigt men faktum är att gummi står för lekfullhet, stadga och att äktenskapet är robust. Gummi håller även bort vätan, får oss att stå stadigt på marken och dämpar. Livet är just nu kanske lite som en studsboll (av gummi såklart), alltså lite upp och ned. Och det är precis så det ska vara och är för alla par genom hela livet. Det är aldrig någonsin spikrakt uppåt i något äktenskap men se alltid till att studsa tillbaka efteråt.

Ett sätt att se ert förhållande just nu är som en gummistövel, stabil, tät och något som räddar dig från att bli blöt när regnstormen kommer.

Passande presenter till gummibröllop

Här kommer en lista på presenter man kan ge sin partner när man firar 8-årig bröllopsdag.

  • Matchande gummistövlar
  • Matta
  • Klocka
  • Spa
  • Restaurangbesök

Present Gummibröllop: Gummistövlar

Passande gåvor på er åttonde bröllopsdag är ju, som du redan kanske misstänkte, gummistövlar! Och inte ett par tråkiga och fula stövlar utan köp matchande färgglada stövlar till er som ni kan ha när ni är ute på skogspromenad efter ett skyfall! Perfekt om ni ofta är ute och letar kantareller på hösten eller har hund och måste gå ut i alla väder.

Present Gummibröllop: Matta

Har du någon gång tänkt på att dörrmattor aldrig är speciellt fina? En perfekt gåva denna bröllopsdag är därför en specialbeställd hallmatta/dörrmatta där du själv kan välja text på den. En dörrmatta med ert efternamn på kanske? Eller ett fint citat som påminner om er bröllopsdag eller relation?

Present Gummibröllop: Klocka

En riktigt fin och användbar present är också att köpa en klocka med gummiarmband till din käresta. För att göra den extra speciell så beställ med gravering på baksidan, perfekt att gravera in ert bröllopsdatum. En annan sak som är praktisk med att gravera in datumet är såklart att nu kan din partner aldrig säga att den glömde av vilket datum ni gifte er.

Present Gummibröllop: Egentid

Restaurangbesök, SPA och allt som innebär egentid för er som par är också alltid en bra idé att ge som present till din partner.

Powered by Labrador CMS