6-årig Bröllopsdag: Fira Sockerbröllop på bästa sätt

Här kommer förslag på hur ni kan göra er 6-åriga bröllopsdag speciell och till en dag att minnas!

Sokerbröllop och 6-årig bröllopsdag
Sokerbröllop och 6-årig bröllopsdag

Om ni varit gifta i 6 år så firar ni nu sockerbröllop! Livet som gift kan vara sött som socker men det har ändå sina påfrestningar - så beskrivs sockerbröllop! Allt är inte alltid sockersött och perfekt, livet har sina påfrestningar och även äktenskap. Ni har nu varit gifta i 6 år och har nog varit med om allt från glada, jobbiga, påfrestande, härliga och tråkiga stunder. Alla par har påfrestningar ibland och det är helt normalt.

Sockerbröllop: Fira 6-årig bröllopsdag med Godisbuffé

Är det sockerbröllop som ska firas, så ska det firas ordentligt med sockersöta godsaker! Tillverka eget godis och godsaker eller köper du färdiga om du föredrar det. Frossa i praliner, fin choklad, fudge och andra lite lyxigare söta godisar. Tillverka eller köp lite blandade sorter så kan ni ha er egen lilla godisbuffé att äta ifrån!

Sockerbröllop: Presenter och firande på 6-årig bröllopsdag

--> Presenter till bröllopsparet som har allt

Här kommer tips på temarelaterade presenter som passar när man firar 6-årig bröllopsdag.

Sockervadd eller chokladfontän

Kanske kan en maskin som gör sockervadd vara en rolig och passande present när ni firar sockerbröllop. Roligt att kunna göra sockervadd hemma och dessutom kul när ni har gäster (eller barnkalas).

En annan present som passar bra måste vara söt och god choklad som ni kan avnjuta tillsammans, eller varför inte en lyxig chokladfontän? Vill du hellre ge bort något som inte är ätbart är en sockerskål också en fin present!

Beställ er bröllopstårta

Ett passande sätt att fira kan vara att beställa och köpa hem samma bröllopstårta ni hade på er bröllopsdag och återuppleva dagen med tårta.

Boka in er på spa

Fira er sjätte bröllopsdag med att boka in en spadag eller spaweekend och njut av söta godsaker när ni är där. Ta hand om er och glöm inte av att det är viktigt att skämma bort varandra. Sockersött Allt är inte alltid sockersött - och det är helt normalt. Glöm inte bort att alla gifta par har bra och dåliga dagar. Det viktigaste av allt är att ni alltid försöker lyssna på varandra, respekterar och har förståelse för varandra. Njut av er bröllopsdag och fira riktigt ordentligt med söta kakor och godisar!

Läs mer om bröllop:

Bröllopstal

Bröllopslekar

Powered by Labrador CMS