7-årig bröllopsdag: Så kan ni fira Yllebröllop

När man har 7-årig bröllopsdag så firar man Yllebröllop. Gör er 7-åriga bröllopsdag till en dag att minnas!

Tips på hur man kan fira Yllebröllop
Tips på hur man kan fira Yllebröllop

Har ni varit gifta i 7 år så firar ni nu yllebröllop! Ylle symboliserar ett starkt äktenskap då det är ett starkt material! Materialet är strävare än bomull, som ni firade efter 1 år som gifta, men definitivt mer slitstarkt och med mer stadga.

Ert förhållande och äktenskap präglas nu av värme och stabilitet, det sägs att ullen nu spins tätare och blir mer slitstarkt för varje år. Under kalla vintrar och kyliga sommarnätter så hittar ni alltid värme hos varandra när ni nu firar yllebröllop.

Vad gör man när man firar yllebröllop?

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska göra på en bröllopsdag, speciellt om man vill följa just det årets tema. En klassiker är såklart att boka bord på en restaurang och fira med middag och en bukett blommor.

Det är inget fel med att göra något enkelt och klassiskt, det är trevligt och romantiskt med en middag på en ny plats. Speciellt trevligt är det med en middag på restaurang om det är något som ni inte brukar göra annars.

Vill ni hellre stanna hemma så köp hem favoritmaten och spara på disken. Vill ni fira men också inkludera temat så gå en kurs i hur du kardar ull eller spinner garn med ull. Något som man inte annars skulle göra kanske men definitivt en rolig aktivitet ni kan göra tillsammans och kanske kan ni tillverka något som ni kan ta med er hem som ett minne.

Tips på presenter till 7-årig bröllopsdag och Yllebröllop

En utmärkt present måste vara en stor, fluffig halsduk om ni firar yllebröllop på vinterhalvåret! En fin symbolik kring värmen som halsduken ger men så kan du också köpa en halsduk som är gjord i ull för att följa temat på bröllopsdagen. Sticka själv eller köp en fin handgjord. En annan idé kan vara att köpa ulltofflor, perfekt om man har kalla golv hemma.

Sista tipset på en perfekt present eller gemensam gåva till ert hem denna bröllopsdag är att investera i en vacker ullmatta. En ullmatta håller i många, många år och är en värd investering till ditt hem!

Powered by Labrador CMS