Inlägg från: sommaren13 |Visa alla inlägg
  • sommaren13

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    confuzed86 skrev 2013-04-24 08:46:29 följande:
    vi skickade in hindersprövning den 20e. som sagt är det giltigt i 4 mån och vi gifter oss också den 17e augusti

    nu väntar man med spänning på att klänningen ska bli klar! den borde  vara här i slutet av maj..... usch vad det känns som en evighet!
    Jobbigt med väntan...Jag har ju lämnat in min till en väninna som ska fålla upp den och så, så jag åker väl dit och provar den lite då och då. Kommer nog lämna in den på kemtvätt innan bröllopet, så den är ren och fin.
  • sommaren13

    Åh nu har jag bokat tid för konsultation av hår och smink, blir den 4 juli, känns som en evighet. Men nu är nog de flesta tider inbokade, som frisör, fotograf, präst mm. Skönt att ha nåt att se fram emot ;)
    Sitter och gör listor på vad som är klart och vad som är kvar...känns som om vi har koll på det mesta, jagar fortfarande en toastmaster Det stressar mig något så fruktansvärt.... 

  • sommaren13

    Vi skickade ut våra i mitten av mars och har osa 16 juni. Vi var tidigt ute eftersom man lägger in om semester runt mars april, och vi gifter oss den 17 aug, så vi ville vara på säkra sidan. Kommer kanske få påminna folk eftersom det är ett tag till osa.

  • sommaren13

    Morgongåva är ju så svårt tycker jag Kan inte komma på nåt alls typ...och snart är det bara 3mån kvar så jag börjar känna mig lite stressad
    Annars så står det rätt stilla här med allting. Vi ska träffa prästen den 3/6 så då kanske det börjar flyta på därefter. Sen är sambon borta sammanlagt 3v i juli, så när han kommer hem så är det bara 3v kvar till bröllopet. Vi har inte fått in så många svar än heller, annars så hade jag kunnat finurla lite med bordsplaceringen...
    Dock så har jag gjort lite listor på när saker ska betalas och hämtas och lämnas så man har koll på det.
    Jag ska åka ut till min vän om ett par veckor och prova brudklänningen med nya underkjolen som är original och tillhör min lillyklänning. Har en annan underkjol med bara en ring och tyll så jag vill prova den här andra oxå, den är med som sjöjungfrumodell, förstår inte hur dom tänkte där, då klänningen är en A-linje...men jag provar så får vi se vilken som känns bäst.

    Tänker ni kemtvätta era klänningar innan vigseln? Min klänning är hos min väninna och hon har katter hemma. Så jag kommer nog att kemtvätta min innan då vi har några som är allergiska mot katter. Min svärfar och M2B bland annat ;) Kanske dumt att dom blir sjuka av att vara i min närhet ;) 

  • sommaren13

    Vi ska ha vigselprogram, ett enkelt vikt a4. Främst för psalmernas skull, så att alla kan följa med i texten.
    Igår var vi och hittade nya ringar till sambon på Zelini, han ville ha titan, så det blev en högblank som vigselring och en matt som förlovningsring.  Skönt att ha det fixat. Min vigselring är inköpt och ska bara graveras. Funderar på om jag ska lämna in den i helgen så det är klart. På måndag ska jag fixa passet och boka resan till Paris
    Och snart är det bara 3månader kvar! Började finurla lite med bordsplaceringen igår, även om det inte är så många som har svarat än, vet att jag kommer få göra om den ett par ggr, men nu så har jag ett hum hur den kommer se ut. Jag köpte in en magnettavla från ikea och sen skrev jag ut alla namn på magnetpapper, så nu kan jag flytta runt bäst jag vill  

  • sommaren13
    Längtandsfull skrev 2013-05-11 16:31:28 följande:
    Sommaren13: men texterna till psalmerna står väll med i psalmboken som alla får låna..
    Jo det gör dom säkert, vi har på bröllopsdagen ber vi och en vänlig grönskas rika dräkt. Men vi ville ha ett eget program iallafall, så slipper folk sitta med psalmboken som är lite klumpigare. Sen så står det även vilka som är med i brudföljet, vem som är präst och vem som sjunger solo.
  • sommaren13

    Jag vet faktiskt inte om dom finns med. Vi har som sagt vigselprogram och har skrivit in psalmerna där så att alla kan följa med. Vi ska träffa prästen den 3/6 så vi får fråga då.

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!