Inlägg från: sommaren13 |Visa alla inlägg
  • sommaren13

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    sommaren13 skrev 2013-04-12 19:19:48 följande:
    Ja idag hämtade jag ut min klänning och den var otroligt vacker...men tyvärr för liten Dom var väldigt små i storlekarna, så även om jag tar en strl större så kanske den passar men kommer bli väldigt tight...vet inte vad jag ska göra?
    Tydligen så kan man köpa till en bredare platta, vet inte om det blir bättre eller om jag ska testa och köpa en större strl?
  • sommaren13
    Augusti13 skrev 2013-04-12 19:32:34 följande:
    Usch vad jobbigt :/ Tyckte du skrev att du hade måttbeställt klänning? Oavsett, beställ två storlekar större då! Det är ju enklare att sy in den om den är lite för stor än tvärt om. Och det är nog inte kul att ha en för tight klänning på den stora dagen och knappt kunna andas ;) 
    Jag skippade kinaklänningen och beställde en från lilly och var dum och kollade inte måtten innan.
  • sommaren13

    Sådär, då har vi fått tid för vigselsamtal med prästen den 3/6 och sen ska vi träffa fotografen den 26/6. Så nu ska jag bara jaga rätt på frisören och boka tid med henne, så är dom bitarna klara iallafall. Ska ringa salongen och boka tiden för naglarna innan bröllopet oxå (har tagit ett paket där naglar, hår och make kostar 3000kr).

  • sommaren13

    Ska ni kasta brudbuketten? Menar till alla ogifta som brukar vara brukligt (förr iallafall)
    Min sambo vill att jag ska ha strumpeband som han kan dra av med tänderna, vet inte riktigt vad jag tycker om det...
    Hur ska ni göra? 

  • sommaren13
    confuzed86 skrev 2013-04-20 10:53:55 följande:
    kollade nyss mitt pass och såg att det gick ut i sep 2012.. hur ska man då göra!? då måste jag väl beställa ett nytt pass i mitt gamla namn!? känns ju ganska surt att betala för ett pass i mitt gamla namn och sen får jag beställa ett nytt nästa år isf :/
    Jag har samma problem, vi åker ju på en långweekend dagen efter bröllopet och mitt pass har gått ut så jag måste skaffa ett nytt. och sen åker vi på en längre bröllopsresa i januari/februari och då måste jag ha ett nytt igen, men men bara att gilla läget...
  • sommaren13
    confuzed86 skrev 2013-04-20 14:23:51 följande:
    ska varken kasta bukett eller ha strumpeband. strumpebandet känns onödigt för min del och buketten kommer jag vara allt för rädd om för att kasta ;)
    Jag vill nog spara min bukett Vill sambon roa sig med att plocka av mig strumpebandet så får han väl göra det, jag kommer ju att skratta ihjäl mig ;)

    Hur långt har ni kommit med allt annat då?
  • sommaren13

    Ja vi har inte så mycket kvar eftersom vi kör på helthetskoncept, så ingår dj och svit och bil i paketet. Nu är det mest småsaker som ungarnas kläder, pass och så. Frisören är klar, väntar bara på att få en tid för konsultation. Ska träffa prästen den 3 juni, börjar kännas så verkligt nu

  • sommaren13
    confuzed86 skrev 2013-04-20 14:46:33 följande:

    vad skönt ändå med helhetskoncept! just det! bil är INTE fixat... jo pass behös här med. tänkte ta tag i dt snart. vår präst har inte hört av sig än och jag har för mig att vi träffar honom tidigast 1 månad innan... känns lite sent men men... jag har sådan tur att min granne är utbildad make--up artist och min bästa vän är frisör så de är snälla och ställer upp :)



    Vad sknöt med såna grannar och vänner Jag har en vän som är makeupartist men jag ville inte störa henne.


    Jag ska använda mig av envyme, kör deras paket där jag får uppsättning make och naglar och konsultation för 3000kr. Känns helt överkomligt

  • sommaren13

    Idag så fick vi tillbaka hindersprövningen och intyget om vigseln, så nu är den biten klar Tog inte många dagar, skickade in det i tisdags och fick det idag. 
    Så nu kan vi engangera oss i resterande.  

  • sommaren13
    Längtandsfull skrev 2013-04-23 20:15:51 följande:
    Hur tidig kan man vara med hindersprövning? det är väll bara gilltit en viss tid?
    Jag skickade in vårat så det var inne 4mån innan vigseln. Det är giltigt i 4mån. Vårat gäller till 18 augusti, vi gifter oss den 17 aug.
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!