Inlägg från: sommaren13 |Visa alla inlägg
  • sommaren13

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    JennieG skrev 2013-02-21 15:06:51 följande:

    Hej,


    En fundering - hur gör ni andra med första dansen?


    Jag hade först en tanke om att göra något spexigt av den men nu blir det nog en vanlig dans. Men varken jag eller min sambo är direkt något proffs på styrdans (även om vi båda tycker att det är ganska roligt). Man kanske borde ta danslektioner?


    Hur gör ni, skla ni göra något annorlunda och tar ni danslektioner?


    Vi kommer köra på vanlig vals. Vi kommer ta lektioner då ingen av oss kan dansa
  • sommaren13
    josvi558 skrev 2013-03-05 13:19:21 följande:

    Jag och min sambo gifter oss den 17e och jag funderar när ni som gifter er samma dag skickar/skickat er inbjudningar?


    Vi gifter oss och den 17e och ska väl försöka skicka ut dom inom kort, vi väntar bara på svar från toastmastern, så vi kan skriva infobladet....
  • sommaren13

    Här har det stått stilla ett tag, men nu är det dags att sätta igång med allt igen. Har bestämt mig för att börja träna lite, hittade ett powerwalk-schema på nätet som jag tänkte försöka följa och se om jag kan loosa ett par kg iallafall. Schemat löper under 6v.

  • sommaren13

    Hur gör ni med betalning av alla olika poster? Betalar ni allt eftersom eller betalar ni på plats? (tänkte på lokal, fotograf, blommor mm).

    Jag har suttit och funderat på om man ska börja betala redan nu, dock så betalar vi nog lokalen en vecka innnan, när vi vet hur många vi blir, eftersom vi betalar per person där.
    Fotografen ska egentligen betalas dagen innan, men samtidigt så kanske det är skönt att ha sånt gjort, jag är bara nojjig att nåt ska gå fel och det inte blir nåt bröllop, och så har man betalat massa pengar som man kanske inte får tillbaka så mycket av....visst man ska inte måla fan på väggen, men allt kan ju hända. 

  • sommaren13

    Vi ska ha 3-rätters. Vi valde det för att vi tyckte att det var mysigare att bli serverade till bords än att man skulle gå fram och tillbaka till buffén.

  • sommaren13

    Känns som om allt står still just nu....eftersom vi bytte lokal till en med helthetslösning, så behöver jag inte tänka så mycket på dekorationer, biltransport, musik, hotell, då det ingår i paketet. Så jag är lite uttråkad....
    Får vänta på att min klänning kommer, förhoppningsvis så dyker den upp nästa vecka.... 

  • sommaren13

    Åååh äntligen är min klänning klar hos Stora dagen, så på torsdag ska jag åka och prova den och få hem den
    Ska bli kul att prova en klänning som är måttsydd och inte flera meter för lång ;) 

  • sommaren13

    Vi hyr ju en lokal som har allt, så vi behöver inte köpa in nånting, vilket är både skönt och lite tråkigt. Känns inte som om det finns så mycket att pyssla med just nu...tiden går oändligt långsamt....

  • sommaren13
    Pandy skrev 2013-03-12 22:21:53 följande:
    Åh! Sommaren13, vilken har du beställt? Kan du inte skriva sen om du blev nöjd? Och gärna en bild! Jag har lite klänningspanik och har tittat lite på stora dagen. :)
    Jag har beställt den här:


     Återkommer imorrn med hur jag tyckte att den blev
Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!