Inlägg från: sommaren13 |Visa alla inlägg
  • sommaren13

    Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!

    anna1977 skrev 2013-02-02 08:34:21 följande:
    Idag ska jag iväg med mina tärnor och prova klänningar. Så roligt.
    Åååh vad spännande! Själv så köpte jag min kinabeställd, via en tjej på blocket som köper in från nån kinasida, så jag får min måttbeställd i slutet av februari
    Hoppas att du hittar din drömklänning idag  
  • sommaren13

    Har ni planerat nån smekmånad? Och vart ska/vill ni åka? 
    Här blir det två stycken, först Paris några dagar direkt efter bröllopet och sen en sväng till egypten i jan/feb då mannen vill ha lite soligt och snorkla. Så då får vi båda våra önskemål tillfredsställda  

  • sommaren13

    Åååh igår så beställde vi inbjudningskorten från calligraphen Så snart ska vi skicka ut dom...vet dock inte riktigt när, vi gifter oss den 17 aug och tänkte ha osa 16 juni. När brukar man lägga in om semester ungefär?
    Jag skulle vilja skicka ut dom på en gång när vi får dom, men det känns lite tidigt att skicka dom 6mån innan vigseln...men samtidigt så är ju vigseln i slutet av sommaren innan skolan börjar, så då kanske många passar på att vara bortresta...vad svårt det är :-/
    När skickar ni som gifter er den 17e? 

  • sommaren13

    Sitter och funderar på brudbuketten och tärnbuketterna medan jag väntar på att kl ska bli tillräckligt mycket för att bege mig och möta sambon, för att titta på lokalen.
    Det är nämligen kallor i min bukett (om jag nu väljer att byta till den) och då funderar jag på om tärnorna ska ha bara en enkel kalla (eller ett par stycken)
    Vad tror ni om det? 

  • sommaren13
    soderpling skrev 2013-02-08 09:36:08 följande:

    Hej
    Har en lite fundering.

    I går kom en bröllops inbjudan från en gammal kompis till mig. Vi umgicks en del under några år, vilket var  ca 8 års sedan.  Hon och hennes kille ska nu gifta sig i juni...
    När vi träffas har vi trevligt och jag och hon har pratat lite lätt på facebook kring våra resptive bröllop.

    Hon och hennes man är inte bjudna till vårat och stod aldrig med på någon av våra listor.

    När den blivande maken såg inbjudan var kommentaren " men vilka är de..."
    Jag kommer nog ha ganska många gamla vänner på hennes bröllop (folk som inte är bjudna till mitt) och skulle tycka det var ganska kul att gå. (den blivande maken skulle bara gå för att det skulle se konstigt ut om jag gick själv)

    Vårat bröllop är mycket mindre och endast nära vänner, familj och lite släkt är bjudna samt att vi ska vara i Paris.

    Hur skulle ni gjort, hade ni gått på bröllopet?


    Jag förstår ditt dilemma, jag har lite liknande problem...jag var på ett bröllop för 11 år sen, var med i kyrkan bara. Jag och den här tjejen umgås aldrig, vi säger hej på facebook ibland. Hon anser att jag MÅSTE bjuda henne på bröllopet, då hon bjöd mig på sitt....hur gör man? Hon kommer dessutom inte känna en kotte på vårt bröllop.
  • sommaren13
    SingingFantacia skrev 2013-02-11 21:28:08 följande:
    Hallå.
    Jag och min fästmö gifter oss den 10 augusti i Järfälla.
    Känner att vi kommit långt i planeringen och funderar nästan på om jag/vi glömt något för känns som att det mesta inför bröllopet är fardigt. Hon har sin kostym hängandes i garderoben, jag har min klänning och skor, frisör bokad, tärnklänningarna hänger i garderoben. Maten är beställd. Festplats klart. Bukett fixad. Gjort smycken till mina tärnor. Special slipsar till fäsmön och alla karlar i brudföljet finns hemma, Dekorationer fixade, Inbjudningskort fixade, inbjudningslistor klara (har två en för fest en för kyrka), Blanketter för hinderprövning ifyllda bara att skickas i väg när det är dax, ringen leverad. Champange glas inköpta, 98 Tallrikar inköpta ska nu målas, bestick och glas fixade.
    Vad har vi missat och vad ska jag göra när nästan hela planeringen är färdig?
    Vilken präst har ni? (eller ni kanske inte har fått veta än?) Vi gifter oss den 17 aug i Järfälla Kyrka o har Anders Hägglund.
  • sommaren13

    Vi tänkte ju om och kör nu på en helpaketslösning med mat lokal dukning och personal. Det känns riktigt skönt, samtidigt så saknar jag ju att få planera dukningen och köpa saker till den. 
    Men men hur som helst så ska vi iallafall få provsmaka menyn på onsdag Känns som om det börjar hända lite saker

    I maj ska vi träffa prästen, i juni/juli ska vi träffa fotografen och tjejen som ska sminka och göra håruppsättningen. Längtar tills det börjar hända lite mer Just nu så pysslar jag med lite småsaker som att göra bordsplaceringskorten, lägga upp schema för dagen mm.

    Hur går det för alla andra? Fler som är rastlösa??? Ingen i Stockholm som känner för en fika och prata bröllop????

     

  • sommaren13

    Idag var vi och provsmakade menyn, det var jättegott! Men funderar lite på efterräten, om man ska byta till nån mindre mastig, då tårtan serveras 30-40min efter efterrätten...just nu har vi ljummen brownie med vaniljglass som efterrätt och tårtan är chokladmousse och hallonmousse...
    Känns som om det kan bli lite mastigt.... 

Svar på tråden Augustibrudar 2013 - Här pratar vi om allt inför stundande bröllop!