• Sweet Rocks

  Tis 12 jun 2012 18:34 Läst 27757 gånger Totalt 126 svar
  RoineC­amilla
  Visa endast
  Tis 12 jun 2012 18:34

  Vi har precis gift oss och nu skulle vi vilja lämna en liten rekomendation här på sidan.


  Vi köpte nämligen hennes vigselring genom Sweet Rocks och kan varmt rekomendera detta företag. Fantastisk service och goda möjligheter för dig som vet hur DIN ring ska se ut men inte lyckats hitta den:)


  Att priserna verkligen tål att jämföras gör ju heller inget:)


  Kolla upp detta nu!


  /Camilla & Roine

 • Fre 18 dec 2015 20:00 #112

  Bild!

 • Fre 18 dec 2015 20:09 #113

  bild

 • Fre 18 dec 2015 20:11 #114

  bild!


  bild
 • Fre 18 dec 2015 20:12 #115

  bild


  bild
 • Tor 31 dec 2015 11:06 #116

  Hej.

  Vi köpte våra förlovningsringar av Anders på Sweet Rocks. Det var ett väldigt professionellt bemötande. Jag älskar att man får boka tid med honom så man får sitta ner i lugn och ro och titta, känna och klämma på olika ringar. Lång saga kort, vi fick exakt såna ringar som vi ville ha i god tid innan datumet vi angett. Alltid snabba svar på mail och svar på alla frågor man hade.
  Vi rekommenderar starkt och kommer återkomma när det är dags för vigselringen.

  Här är bilder på våra vackra ringar.

   

 • Mån 1 feb 2016 22:54 #117

  Hej

  Vi köpte min förlovningsring av Anders på sweet rocks 2015-07-08

  Ringen är otroligt vacker!

  Anders är en seriös säljare, Vilket är A och O. Vi hade absolut inga som helst problem, fast vi bara kunde kontakta varandra via mail lr telefon så blev slut resultatet alldeles utmärkt!

  Jag är en control freak och var väldigt nervös över ifall ringen skulle verkligen bli som jag hade tänkt mig, men som sagt ringen blev ännu vackrare.

  Tusen tack Anders!

 • Ons 30 mar 2016 17:45 #118

  Jag är supernöjd med Sweet Rock och Anders. Han hjälpte verkligen först mig - och sedermera min fästmö att hitta helt rätt i ringdjungeln. Lugn, metodisk - han orkade med allt vårt velande och var samtidigt sjukt professionell. Nöjd med pris och kvaliteten är superb!! Finaste ringen jag sett. 

  Värderingen översteg vad jag betalade. Tror jag inte är vanligt...

 • Mån 30 maj 2016 17:06 #119

  Jag träffade Anders från Sweet Rocks på bröllopsmässan i Malmö för drygt två sedan. Det följande året letade jag efter den perfekta vigselringen (visste vad jag drömde om för ring) men ingen kunde leverera, utom Anders! Han förstod vad jag ville ha och kunde erbjuda diamanter i alla storlekar, prisklasser osv samtidigt som ringen höll hög kvalité då den tillverkades av deras egen guldsmed. Kan tillägga att värderingen översteg priset jag betalade!

  Jag är fullkomligt överlycklig över min vigselring och kan inte vänta att få bära den! Denna ring till detta pris hade jag inte fått tag på någon annan stanns. Kan verkligen rekommendera Sweet Rocks och ett stort tack till dig Anders!

 • Ons 8 jun 2016 09:04 #120
  Jag och min sambo är otroligt nöjda med ringarna Anders gjorde åt oss. Först blev min (damringen) inte riktigt som jag tänkt mig men det var absolut inga problem för Anders och hans team att fixa till den så att jag blev nöjd. Stenen är mycket större än jag trodde den skulle bli och min sambos ring är mycket tyngre än förväntat. Så helt enkelt över förväntan :)
 • Ons 14 sep 2016 08:19 #121
  Hej!
  Vill också passa  på att rekommendera Sweet Rocks och Anders.
  Jag var nog inte den lättaste kunden att ha då jag dels var ute sent inför mitt frieri (knappt 3 veckor innan), jag var dessutom inte helt säker på vad för ring jag skulle ha. Detta var dock inga problem för Anders. TIll att börja med guidade han mig i valet av design, hade lite riktlinjer men Anders hjälpte till att ge råd när det gällde detaljer. Jag valde med andra ord inte en av de ringmodeller som de har utan gick på en helt egen.En ring med en större sten och slätt band. Ringen gjordes av Sweet Rocks egen guldsmed och var klar lagom till frieriet.
  Självklart var man nervös när man skulle fria och sätta ringen på fingret men min fästmö blev överlycklig och hennes spontana kommentar var att det var hennes drömring. Det kan inte bli bättre! :)
  Eftersom vi var så nöjda med förlovningsringen har vi nu även köpt min förlovningsring samt vigselring (alliansring) från Anders. Allt har verkligen gått helt perfekt och servicen från Anders är helt fantastisk.
  Hädanefter när jag hör att någon ska köpa smycke kommer jag rekommendera Sweet Rocks!

 • Sön 23 okt 2016 17:26 #122

  Jag och min sambo köpte våra förlovnings- och vigselringar via Sweet Rocks, och vill varmt rekommendera dem vidare! 

  Vi var ute efter personliga ringa som mötte våra behov, och det leverade de verkligen till! 

  Kanon service och slutresultatet av ringarna blev ju bara enastående :) 

  /Gabriella och Clifford

 • Sön 23 okt 2016 17:32 #123
  Jag och min sambo köpte våra förlovnings- och vigselringar via Sweet Rocks, och vill varmt rekommendera dem vidare! 

  Vi var ute efter personliga ringa som mötte våra behov, och det leverade de verkligen till! 

  Kanon service och slutresultatet av ringarna blev ju bara enastående :) 

  /Gabriella och Clifford
 • Tis 1 nov 2016 19:18 #124

  Vi är otroligt nöjda och glada över att vi valde sweet rocks! Ringen är allt jag kunde drömt om och ännu mer! Jag kunde inte förställa mig att få bära en sådan vacker ring och komplimanger från familj och vänner bara haglar in. Jag kan varmt rekommendera Sweet Rocks då vi blivit väldigt bra bemötta och jag har verkligen fått min drömring, till ett bra pris!

  Therese & Olivier

 • Ons 7 dec 2016 22:30 #125

  Vi kan verkligen rekommendera Sweet Rocks tjänster och fina ringar. Anders har varit väldigt hjälpsam och tålmodig och guidat oss igenom alla frågor och funderingar vi hade. Jag hade inte tänkt mig en enstensring först men känner verkligen att min ring blev helt perfekt och exakt vad jag ville ha tack vare att jag fick ta tid på mig och bolla med Anders och min sambo. Jag kunde inte vara mer nöjd än så här!!

 • Fre 6 jan 11:19 #126

  Jag vill verkligen varmt rekommendera Anders Almgren på Sweet Rocks, som vi valde vid tillverkningen av våra vigselringar!

  Vi mötte Anders första gången på bröllopsmässan på Grand hotel - 16, där han redan vid första anblick gav en otroligt varm och professionellt intryck!

  Vi möttes sedan oktober - 16 bokat möte för att påbörja en skiss på hur våra drömringar skulle se ut! Jag hade då med mig 10 bilder på diverse designers som jag ville kombinera till en ring.

  Vid andra tillfället vi träffades i Anders "verkstad" så hade jag med mig 5 nya bilder som en komplittering av den tidigare skiss! Anders tittade lugnt och antecknade mina önskemål!

  När vi väl hämtade ringarna så har Anders verkligen gjort en kombination av alla dessa önskemål, och skapat våra drömringar!

  Sweet Rocks står verkligen för:

  Lyhördhet

  God kvalité

  Snabb leverans

  Otroligt bra pris

  God kännedom om de stenar som används i ringarna

  Flexibilitet

  Sist men inte minst, från dröm till verklighet ????????

Innehåll

Innehåll