• RoineC­amilla
    Äldre 12 Jun 18:34
    244139 visningar
    162 svar
    162
    244139

    Sweet Rocks

    Vi har precis gift oss och nu skulle vi vilja lämna en liten rekomendation här på sidan.


    Vi köpte nämligen hennes vigselring genom Sweet Rocks och kan varmt rekomendera detta företag. Fantastisk service och goda möjligheter för dig som vet hur DIN ring ska se ut men inte lyckats hitta den:)


    Att priserna verkligen tål att jämföras gör ju heller inget:)


    Kolla upp detta nu!


    /Camilla & Roine

  • Svar på tråden Sweet Rocks
  • Äldre 30 Jun 18:38
    #21

    Jag har precis köpt min ring från sweet rocks och jag är super nöjd. Anders har varit otroligt hjälpsam och tillmötesgående. Jag skickade tillbaka min ring för att jag ville göra några justeringar och det var absolut inga problem och jag fick all hjälp jag behövde.

    Jag har inte heller träffat Anders men allt har fungerat super bra via mail och skickad ring via postförskott o rekommenderade brev.

    Jag är super nöjd o jag betalade 14 500kr för min ring med en stor centersten och flera sidodiamanter. Jättefin! Jag rekommenderar absolut Sweet Rocks.

  • Äldre 8 Jul 07:42
    #22

    Jag fick min ring från Anders på Sweet Rocks i fredags och valde att ta med den till Kaplans för att få värderingen bekräftad och precis som flera nämnt ovan var värdet betydligt högre än det vi betalade.

    Jag visste väldigt tydligt hur jag ville att min ring skulle se ut och den visade sig vara omöjlig att hitta någon annanstans än hos Anders. Hos honom var det däremot inte några problem alls utan modellen Gävle var precis det jag ville ha.

    Leveransen gick snabbt och smidigt och jag och min fästman kan inte säga något annat än att vi är otroligt nöjda med såväl ring som service. Vi ger Anders våra varmaste rekommendationer!

  • Äldre 11 Jul 16:08
    #25

    Bra och professionell service från Anders på Sweetrocks! Vid frågor eller funderingar så får man respons väldigt snabbt och hög servicenivå. Jag är väldigt nöjd med min ring och har rekommenderat Sweetrocks till vänner och bekanta som också blivit oerhört nöjda. 

  • Okänd
    Äldre 12 Jul 23:25
    #27
    Meddelande borttaget
  • Äldre 22 Jul 20:35
    #28

    Jag och sambon är MER än nöjda med Sweet rocks och Anders! Vi har ringar i platina, jag med diamanter och han en slät. Min år specialgjord och Anders och sambon hade korrespondens i över tre månader ang min ring för att få den precis som vi ville ha den.

    Ringarna är värderade hos Westlings, (som används av bl.a. Kronofogden och Folksam) så ni som är tveksamma kan ju fundera lite! Jag själv fick en ålder på 44 år när jag registrerade, verkar som sagt vara förinställda siffror.

    Med vänlig hälsning,

    Elin, 26 år (tvåa sexa)

  • Äldre 7 Oct 14:46
    #29

    Vi är verkligen otroligt nöjda med vår vigselring och skulle vilja ge Anders och Sweet Rocks 10 av 10 möjliga i betyg :)

    Vi hade varit runt och letat i både Göteborg och Malmö hos både små och stora butiker och kedjor efter en vigselring. Vi ville ha en ganska speciell stil, inte så platt. En stor sten i mitten, med flera mindre på sidorna, inte rött guld, inte för liten. INGEN av ringarna vi hittade i någon butik var ens i närheten. Förlovningsringen som var i samma stil men mycket mindre hittade vi på Hallbergs vid Kopparmärra i Göteborg. Vi höll på att ge upp och var nära att köpa en "vanlig" ring. Men så hittade min fru Sweet Rocks via Google, vi bokade en helg i Stockholm och ett besök. Direkt när vi kom dit så hittade vi tiotals ringar i vår stil att välja mellan!
    Det slutade med att vi köpte en ring!
    Vi har fått väldigt personlig service, väldigt roligt! När vi ville göra en ändring på ringen så kom den till och med tillbaka med ett personlig handskrivet brev och lite godis i kuvertet. Sådant får man inte på Hallbergs! :)

    Tack Anders! Du gör otroliga ringar och är verkligen en härlig entreprenör och en varm människa!

  • Äldre 21 Oct 11:19
    #30

    Jag köpte förlovningsring åt sambon hos Sweetrocks och är jättenöjd. Framförallt sambon är hur lycklig som helst. 

    Sambon hade hintat om Sweetrocks ringar sen i våras så jag ringde Anders (ägaren) i september och bestämde möte. Jag satt ner i lugn och ro med honom och tittade på olika ringdesigner tills jag hittade en jag gillade. Denna ring fick jag dessutom designa om så att den blev som jag ville ha den (läs: hur jag trodde att flickvännen ville ha den). 

    Jag upplevde Anders som mycket seriös med vad han gör. När jag träffade honom och beställde så var han trevlig och professionell. Jag och sambon har därefter varit där och beställt en vanlig slät förlovningsring till mig och även då har han varit väldigt trevlig. 

    Priset för sambons ring med en total carat på 0,86 (centersten på 0,44 carat + mindre stenar vid sidan om totalt 0,42 carat) motsvarar ungefär kedjornas priser. Den stora skillnaden mot att köpa ring hos någon av de större kedjorna är att jag har fått designa ringen själv. Innan jag beställde så gav Anders flera olika prisförslag beroende på hur stor centersten jag ville ha. Ringen kom levererad med GIA-certifikat som ser ut som det ska enligt deras hemsida och en värdering från en fristående värderare. 

    Om du som jag tycker att kedjornas ringar är ganska tråkiga och vill fria med en helt unik ring så rekommenderar jag verkligen Sweetrocks. Att stå i en stressig butik och välja ring i ett par timmar är inte heller särskilt kul. 

    // Nisse

  • Äldre 7 Nov 11:32
    #31

    Nu har jag som kille i smyg köpt en ring via Anders enligt devisen "no guts - no glory". jag har letat ring till min sambo ett tag men tycker att alla såg likadana ut. Efter lite tid på google hittade jag Anders och efter lite mailade om olika varianter så besökte jag honom varvid han rekommenderade en ring som jag tyckte ännu bättre om.
    Stora valmöjligheter kring modeller och diamanter och det slutade trots detta med att jag valde det han rekommenderade. Jag kände mig såpass trygg i affären att jag satte in hela summan förhållandevis snabbt, och ganska snart var ringarna färdiga.
    Mycket bra bemötande, kunnigt och personligt.
    Lovar att återkomma när vi vet vad sambon tycker om sin ring, men jag gissar att hon kommer vara minst lika nöjd som jag.

  • Äldre 21 Nov 19:30
    #32

    Jag vill också tipsa om Sweet rocks! Jag visste precis vad jag ville ha för typ av ring och gosa Anders på sweet rocks så blev min dröm sann! Hittade en design av alla hans hundratals vackra designer som stack ut för mig och som va exakt i min smak som jag ville ha den. Är såååå nöjd! Fick precis som jag ville ha de och proffsig service !

  • Äldre 21 Nov 19:34
    #33

    Hos Anders * skulle det sjävklart stå

Svar på tråden Sweet Rocks