• RoineCamilla

    Sweet Rocks

    Vi har precis gift oss och nu skulle vi vilja lämna en liten rekomendation här på sidan.


    Vi köpte nämligen hennes vigselring genom Sweet Rocks och kan varmt rekomendera detta företag. Fantastisk service och goda möjligheter för dig som vet hur DIN ring ska se ut men inte lyckats hitta den:)


    Att priserna verkligen tål att jämföras gör ju heller inget:)


    Kolla upp detta nu!


    /Camilla & Roine

  • Svar på tråden Sweet Rocks
  • JimmyTran

    Jag valde att kontakta Anders på Sweet Rocks då de hade många olika designer på ringar och jag hittade en som föll mig i smaken.
    Eftersom jag inte hade någon kunskap om diamanter och ringar så bokade jag en träff med Anders för att diskutera och få lite mer kött på benen.

    Anders var super trevlig och förklarade lite om vad man skulle tänka på, jag fick sedan se olika exemplar på ringar och hur storlekarna på diamanterna skulle uppfattas på ringen.

    Jag bestämde mig för att beställa ringen "Halmstad" och ett par veckor senare så hämtade jag ut ringen. Ringen har värderats av firman Westling och diamanterna kom med ett äkthetsintyg från GIA.

    Har nu friat till tjejen och hon är supernöjd med ringen. Centerdiamanten glittrar jättefint i ljuset och de små stenarna förhöjer ringen.

    Bröllopet blir under 2016 så det blir troligen ett återbesök för vigselringar

    Anders bad mig skriva en rekommendation på bröllopstorget för att få lite marknadsföring. Självklart kan jag lägga 10min av min tid för att hjälpa Anders med ett litet inlägg.

  • caribe


    Låt er inte avskräckas av det fåniga namnet Sweet Rocks!

    Jag har en slät platinaförlovningsring och ville komplettera den med en alliansring i platina som vigselring. Efter att ha frågat runt mycket efter guldsmeder som är bekväma med att jobba i platina (det är verkligen inte alla) så besökte vi Sweet Rocks och Anders. Efter att ha provat, diskuterat och kommit fram till exakta mått och detaljer på ringen så lämnade jag in min förlovningsring för att guldsmeden skulle kunna matcha ihop dom under tillverkningsprocessen. Några veckor senare hämtade vi ut ringarna och vigselringen passade perfekt med förlovningsringen och jag är supernöjd. Jag kan rekommendera detta anspråkslösa ställe i Vasastan om du vill göra en handgjord platinaring.  

    For the record så ber Anders sina kunder att skriva en rekommendation om man är nöjd. Och det är jag, därav mitt inlägg här. På bilden är inte min förlovningsring med, det är bara våra vigselringar.

    Anna
  • Paulinas

    Personlig och snabb service. Anders lyssnade och skapade min drömring, endast genom mailkontakt. Det är proffsigt. Ringen är handgjord och fantastisk. Anders hittar de bästa diamanterna och priset är lägre än i guldsmedsaffärer + att den här ringen är handgjord. Jag kommer vända mig till Anders när det är dags för vigselring också. Kyss

  • Narin

    Jag letade inte efter förlovning eller vigselring, utan jag var ute efter en gåva till mig själv.

    Hos Sweet Rocks och Anders hade exakt det jag sökte - min ring!

    Men äkta engagemang, kunskap och trevligt bemötande fick jag svar och råd på mina frågor.

    Jag rekommenderar Sweet Rocks varmt om ni går i ring-köpar-tankar  

  • MalinLeonor

    Jag och min fästman förlovade oss i somras och jag hittade Sweet Rocks via Bröllopstorget. Jag visste verkligen inte vad jag ville ha för typ av ring, och behövde lite inspiration. Med tanke på att Sweet Rocks har extremt många modeller att välja mellan och det faktum att man fick sitta och prova i lugn och ro, medförde att jag verkligen hittade en ring jag älskar! Jag valde ringen "Atlanta" i rött guld och har fått mycket komplimanger för hur fint stenarna glittrar! Vi är också supernöjda med värderingen vi fick, och vi kommer troligen tillbaka när det är dags att köpa vigselringar.


  • Robin och Sigrid

    Efter att ha letat länge efter den perfekta förlovningsringen till min flickvän sprang jag på Anders på Sweet Rocks.
    Han visade upp fantastiska ringar och jag såg direkt vilken som skulle bli mn blivande frus ring.
    Då man som kille inte alltid är så insatt ringval, storlekar etc fick jag bra rådgivning av Anders.
    Vi hade kontakt genom hela processen och jag vill varmt rekomendera Sweet Rocks.
    Jämför gärna priserna med andra företag, jag hittade i alla fall inga med bättre priser för den kvaliten jag fick.
    Min blivande fru blev överlycklig för ringen och fulkomligt älskar den.
    Även jag är mycket nöjd med min egen ring.
    Vi kommer att använda oss av Sweet Rocks igen när det blir dags för vigselring.

    Lycka till med era blivande frierier och vigslar. 

    Med vänlig hälsning

    Robin och Sigrid

  • maljoha

    VI köpte våra förlovningsringar av Anders på Sweet Rocks och kan absolut rekommendera andra att göra samma sak.
    Trevligt bemötande, superproffsiga och väldigt hjälpsamma och öppna för att specialanpassa ringarna som vi själva ville ha dem för att få unika ringar och dessutom prisvärt :)

    Vi ska snart beställa bröllopsring också och självklart kommer vi låta Anders göra även den.

    /Robert och Malin

  • RebeccaE

    Hej,

    Igår hämtade vi min ring från Anders på Sweet rocks och jag är verkligen nöjd! Jag hade en ganska bestämd tanke kring hur jag ville att ringen skulle se ut och hittade Sweet rocks via deras hemsida. Där fann jag flera ringdesigner som jag tyckte var i närheten av vad jag var ute efter och bokade in ett besök.

    Efter att ha gått igenom låda efter låda med ringar hade jag till slut hittat den jag ville ha! Anders lyssnade på vad jag var ute efter och kunde sedan rekommendera storlek på stenen och andra ändringar så att den bättre passade det jag var ute efter. Resultat talar för sig själv, se bilderna nedan!

    Jag fick ett mycket stort förtroende för Anders och hela processen kändes väldigt professionell men ändå personlig. Både jag och min blivande man är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Sweet rocks till andra som söker efter den perfekta ringen.

    //Rebecca

  • Ilas

    Jag kan verkligen också rekommendera Sweet Rocks! Anders var väldigt trevlig och kunde fixa min drömring trots låg budget! Väntetiden var inte heller något att klaga på. Tänker rekommendera detta till alla jag känner!

    Är överlycklig nu att jag fått min drömring :)

    Hur lägger man upp bild här?

Svar på tråden Sweet Rocks