• RoineC­amilla
    Äldre 12 Jun 18:34
    244142 visningar
    162 svar
    162
    244142

    Sweet Rocks

    Vi har precis gift oss och nu skulle vi vilja lämna en liten rekomendation här på sidan.


    Vi köpte nämligen hennes vigselring genom Sweet Rocks och kan varmt rekomendera detta företag. Fantastisk service och goda möjligheter för dig som vet hur DIN ring ska se ut men inte lyckats hitta den:)


    Att priserna verkligen tål att jämföras gör ju heller inget:)


    Kolla upp detta nu!


    /Camilla & Roine

  • Svar på tråden Sweet Rocks
  • Äldre 28 Apr 06:29

    Vill ge mina varmaste rekommendationer till Sweet Rocks. Väldigt proffsigt från första möte till det färdiga resultatet. Så väldigt, väldigt nöjd med min ring!
    Min förlovningsring är köpt på Kaplan så Sweet Rocks fick den tuffa utmaningen att matcha den med en trestensring. Efter 2 möten och mailkorrespondens levererandes den i veckan. Precis så underbar och ljuvlig som jag drömt om.


    SÅ glad och tacksam att jag valde Sweet Rocks, längtar efter att få bära ringen livet ut <3


     


     


  • Äldre 29 Apr 13:22

    Fick ett väldigt stort förtroende för både Erika och Anders som hjälpt oss att använda min mormors gamla ring och omvandla den till en helt ny som matchar min förlovningsring. Kan varmt rekommendera Sweet Rocks.

  • Äldre 15 May 15:32

    Vi köpte min vigselring på Sweet Rocks och jag skulle inte kunna vara nöjdare!! Ringen är finare än vad jag kunnat drömma om och både Erika och Anders och superproffsiga och trevliga. Kan varmt rekommendera <3

  • Äldre 16 May 09:12
    Jag och min sambo hämtade nyligen våra förlovningsringar från Sweet Rocks. 

    Bemötandet från Erika & Anders har från början varit det bästa, och med deras hjälp har vi nu ringar som överträffade våra förväntningar gånger 100. Ringarna är riktigt fina, och diamanten på solitärringen är magisk. Vi kan inte ha blivit nöjdare. 

    Något som vi även uppskattade var det värderingsintyg (förrutom GIA) som följde med ringarna, vilket det gjorde det väldigt enkelt att få dem försäkrade. 

    På riktigt tycker vi att man missar något om man går till de stora kedjorna. På Sweet Rocks tar man sig tid till kunden och levererar kvalitet till väldigt bra priser. Ringarna blir dessutom unika, vilket var viktigt för oss. 

    //E&D
  • Äldre 28 May 15:20

    Beställde min ring från Anders och Erika på Sweet Rocks, och det är det bästa beslut jag gjort på länge!
    Otroligt proffesionellt bemötande och en enorm kunskap i området. Kommer med goda smakråd och tips utan att "styra" kunden mot sitt val, och snabba att svara på frågor innan och efter beställning.

    Vid upphämtande av ringen så fick man sig en överraskning när man fick se sin ring - den var så otroligt mycket vackrare än man kunnat föreställa sig.
    Kommer även snart att beställa vigselring, och kommer givetvis göra det hos Sweet Rocks!

    Varmaste rekommendationer,
    John och Maria

  • Yas
    Äldre 20 Jul 17:52

    Kom i kontakt med SweetRocks bl.a. tack vare denna tråd. HELT fantastisk service och jag kunde inte vara nöjdare. Allt ifrån det bra priset, hög flexibilitet, svar på alla mina dumma frågor, skötselråd, väldigt professionell service och inte minst en fantastisk ring! Var ganska skeptisk eftersom jag aldrig hört om dem innan men blev verkligen motbevisad. Fick certifikat på stora stenen och ringen matchar min förlovningsring perfekt! (lämna in den i samband med att vigselringen skulle göras)

    Valde även att gravera vid ett annat tillfälle och det var inga problem alls.
    Kommer nog aldrig köpa diamanter på en "vanlig" kedja igen.


    Här är länken till min vigselring www.instagram.com/p/BJqPKpwAISO/


     

  • Äldre 9 Aug 08:54

    Jag och min blivande man har anförtrott oss helt och hållet till Sweetrocks när det kommer till våra förlovningsringar, och vi är SÅ himla glada att vi (okej, min fästman) hittade till dem! Vi har haft kontakt med Erika och hon är så otroligt proffsig, härlig och lyhörd. Hon lyssnar, hjälper till och slutresultatet blev fantastiskt! Jag kan varmt rekommendera Sweetrocks då man får en unik ring då de gör allt från scratch, du får utomordentlig service och finaste ringen på ditt finger! Glad Ser redan fram emot bröllopet så vi kan besöka dem igen för design av vigselring!

  • Äldre 5 Sep 20:33

    Jag och min fästman köpte förlovningsringar från Sweetrocks och vi kan varmt rekommendera företaget. Bemötandet vi fick var oerhört professionellt och de lyssnade verkligen på våra önskemål gällande utseende och pris. Allt gjordes från grunden vilket innebar att vi kunde välja exakt vilka nyanser vi ville ha guldet i, det var inga problem med att välja roseguld men med mindre koppar i för att uppfylla våra önskemål. Vi fick verkligen våra drömringar och ser framemot ännu ett besök gällande våra vigselringar.

    H.Pirmosa

  • Äldre 5 Sep 20:35
    HPiro skrev 2017-09-05 20:33:43 följande:

    Jag och min fästman köpte förlovningsringar från Sweetrocks och vi kan varmt rekommendera företaget. Bemötandet vi fick var oerhört professionellt och de lyssnade verkligen på våra önskemål gällande utseende och pris. Allt gjordes från grunden vilket innebar att vi kunde välja exakt vilka nyanser vi ville ha guldet i, det var inga problem med att välja roseguld men med mindre koppar i för att uppfylla våra önskemål. Vi fick verkligen våra drömringar och ser framemot ännu ett besök gällande våra vigselringar.

    H.Pirmosa


  • Herr och Fru
    Äldre 5 Oct 13:32

    Sweet Rocks, vi är mer än nöjda med våra vigselringar! Hjärta


    Kunskap, service och skicklighet.

Svar på tråden Sweet Rocks