• RoineC­amilla
    Äldre 12 Jun 18:34
    244375 visningar
    162 svar
    162
    244375

    Sweet Rocks

    Vi har precis gift oss och nu skulle vi vilja lämna en liten rekomendation här på sidan.


    Vi köpte nämligen hennes vigselring genom Sweet Rocks och kan varmt rekomendera detta företag. Fantastisk service och goda möjligheter för dig som vet hur DIN ring ska se ut men inte lyckats hitta den:)


    Att priserna verkligen tål att jämföras gör ju heller inget:)


    Kolla upp detta nu!


    /Camilla & Roine

  • Svar på tråden Sweet Rocks
  • Äldre 20 Dec 16:18
    #34

    Min sambo friade till mig för några veckor sedan och min ring är från Sweet Rocks. Anders på Sweet Rocks är verkligen en klippa som guideade oss i ringdjungeln. Anders är otroligt seriös och proffsig, han hjälpte oss ta fram min absoluta drömring! När ringen tillverkats får man den värderad av en utomstående och den var värderad till nästan det dubbla av vad vi betalade!!! Både jag och min sambo är så fantastiskt nöjda med Anders och Sweet Rocks och rekommenderar honom VARMT till alla som går i förlovnings/giftastankar. Vi kommer garanterat gå tillbaka dit för att ta fram våra vigselringar också när det blir dags för det - jag lovar att ni inte kommer att ångra er om ni går via Sweet Rocks!

  • Äldre 29 Dec 13:02
    #35
    Vi har köpt min bröllopsring från Sweet Rocks. De har bra priser och super service. Och är väldigt kunniga. Alla deras centerdiamanter över 0.30 carat kommer med ett certifikat från GIA, så det känns tryggt J

     


    Min ring glittrar superduper fint, här är en bild från telefonen så man ser inte riktigt hur fint det glittrar, men den är helt fantastisk.  


    Maffigare ring får man leta länge efter :)


     


    Priserna är riktigt bra och vi kommer garanterat köpa mer från Sweet Rocks!


    Kolla in själva http://sweetrocks.se/


     

  • Äldre 7 Jan 15:21
    #36

    Vi har köpt våra ringar hos Sweet Rocks och är väldigt nöjda. Vi googlade fram Sweet Rocks och bestämde oss för att besöka butiken. Sedan dess har vi fått fantastisk service och all hjälp vi önskat. Det har gått snabbt och smidigt och Anders har varit otroligt hjälpsam.

    Jag fick min drömring och min fästman sin. Vi rekommenderar varmt Anders och Sweet Rocks.

  • Äldre 17 Jan 20:10
    #37

    Jag har en helt fantastisk ring som ligger ovch väntar på att få sättas på mitt finger i maj då vi gifter oss, jag vill tacka Anders på Sweet Rocks för den fantastiska hjälp och förståelse för att skapa min drömring, den är helt magisk! ????????

  • Äldre 18 Jan 20:41
    #38

    Måste rekommendera Anders på Sweetrocks!
    Jag hade en ring i min tanke precis klar hur den skulle se ut. Jag skickade en skiss till Anders som sedan skickade en bild på ringen som jag hade haft i mina tankar. Efter att vi hade fört dialog på mejlen så skapade han min exakta dröm ring.Den skickades till mig med försäkrad post allt gick jätte smidigt ocj jag blev jätte nöjd.
    Tittade på andra ringar och priset är inte ens halva om man jämför med andra ställen.
    Super nöjd kund som kommer att återvända när det är dags för nästa ring.
    Isa

  • Pau
    Äldre 6 Feb 13:49
    #39

    Jag fick reda på SweetRocks via en vännina och kollade på hemsidan för inspiration till en förlovnings ring, hittade en som jag hittade min sambo om
    och för 1månad så friade han med den testringen under vår semester :)  

    Vi har nu varit i butiken på Västmanna gatan i Stockholm och fått korrigerat beställningen så att jag nu fått min juvliga ring precis som jag vill ha den. Anders var så himla professionell och svarade på alla frågor och hjälpte till att förklara hur min ring skulle få det lilla extra glittret :) 

    Vi har även börjat designa våra vigsel ringar tillsammans med Anders vilket känns väldigt kul.

    Kan verkligen rekommendera Anders och SweetRocks, han har ett fantastiskt utbud och är väldigt fokuserad på att man skall få just den rätta ringen som man vill ha.

    /P 

  • Äldre 15 Mar 10:31
    #40

    Har precis mottagit ringen jag köpt från sweet rocks och jag har inget annat att säga än wow!

    Exceptionellt bra mottagande och ringen skräddarsys efter ens behov. Jag kan varmt rekommendera Anders då han är otroligt proffesionell och hängiven till det han gör.

  • pam
    Äldre 20 Mar 18:36
    #41

    Jag vill också passa på att rekommendera Anders och Sweet Rocks.

    Vi hämtade våra vigselringar förra veckan i de nya lokalerna på Västmannagatan och vi är supernöjda, ännu nöjdare blev vi när vi såg värderingen och insåg att vi bara betalade ca 70% av ringarnas värde.
    Vi köpte tidigare även min förlovningsring av Anders och jag är så nöjd med den att det aldrig blev ett alernativ att köpa vigselringarna från någon annan.

  • Äldre 6 Apr 23:53
    #42
    Vi fick väldigt god hjälp från Sweet Rocks med proffsigt bemötande. Anders där svarade på alla frågor jag någonsin kunde tänkas ha, var väldigt flexibel så att jag verkligen kunde få den ring jag önskade in i minsta detalj. Och den är helt fantastisk! Jag är så nöjd!!
  • Äldre 9 Apr 11:56
    #43

    Jag har precis fått hem min vigselring från Sweet rocks och den blev precis så fin och fantastisk som jag förställt mig. Anders är otroligt kreativ, duktig och serviceminded. Rekommenderar varmt detta företag om man vill ha det där lilla extra och en supersnygg ring. Stort Tack Anders och Sweet rocks!

Svar på tråden Sweet Rocks