• RoineC­amilla
    Äldre 12 Jun 18:34
    244136 visningar
    162 svar
    162
    244136

    Sweet Rocks

    Vi har precis gift oss och nu skulle vi vilja lämna en liten rekomendation här på sidan.


    Vi köpte nämligen hennes vigselring genom Sweet Rocks och kan varmt rekomendera detta företag. Fantastisk service och goda möjligheter för dig som vet hur DIN ring ska se ut men inte lyckats hitta den:)


    Att priserna verkligen tål att jämföras gör ju heller inget:)


    Kolla upp detta nu!


    /Camilla & Roine

  • Svar på tråden Sweet Rocks
  • Hellah­ell
    Äldre 20 May 12:57
    #11

    Jag beställde oxå min ring från Anders på Sweet Rocks och blev supernöjd! Jag designade en egen ring eftersom den jag ville ha inte fanns i hans kollektion. Diamanterna går runt hela ringen och jag fick betala 23tuss för den och den värderades mycket högre. Kan verkligen rekommendra Sweet Rocks!  

  • Hellah­ell
    Äldre 20 May 12:58
    #12

    Och här är bilden...

  • Josefi­ne732
    Äldre 11 Aug 20:16
    #13

    Jag köpte min ring av Anders på Sweet Rocks och är verkligen supernöjd! Anders var väldigt hjälpsam, inkännaden och mån om att jag skulle hitta den rätta ringen för mig. Jag visste inte så väl vad jag ville ha när jag kom dit, men att få titta på alla olika ringar och bolla tankar och idéer gjorde att jag nu har min drömring. Jag kan verkligen rekommendera Sweet Rocks! 
     

  • Äldre 12 Dec 21:01
    #14

    Iiiiiih jag måste bara få skriva i denna tråd hur otroligt nöjd jag (ja även min fästman) är med min och sambons ringar från Sweetrocks!!
    Trodde aldrig att jag skulle följa en facebookreklam hela vägen till en förlovningsring.

    Nu såhär i efterhand kan jag varmt rekommendera Sweetrocks till alla som vill ha otroligt prisvärda och vackra ringar!
    Anders, som äger sweetrocks, var otroligt hjälpsam och uppdaterade oss titt som tätt dag som kväll under funderingstiden och beställningstiden.
    Måste erkänna att det kändes lite läskigt när vi betalade 20 % till en person vi endast mailat och pratat i telefonen med... MEN det gick bra...fick gå som det går, var ju "bara" några tusen, tänkte jag... sen...sista slutsumman....när ringarna skulle vara klara kändes det jobbigt att föra över slutsumman på 80 %...för att sedan åka ned till Stockholm och träffa en kille för att få våra ringar.
    Haha! Ja, hade vi varit snabbare i beställningen hade han skickat hem dem till oss med rekommenderad post men nu skulle vi ändå åka till Stockholm så vi bestämde träff där.
    Träffen gick superbra, Anders hade en professionell utstrålning och har hela tiden varit hjälpsam och kunnig i både att välja diamanter och storlek på ringarna.

    Jag, Mariann, valde ringen Lund på hemsidan och det var även den testringen som min sambo överaskade mig med! UTAN min vetskap! Jag blev väldigt överaskad! Han, min sambo, hade alltså tagit kontakt med Anders för att skaffa en testring för att sedan fråga mig om jag ville förlova mig med honom!
    Rörd till tusen! :D Sen kanske jag hade hintat att jag gillade den ringen, haha men att ha gillat en sida på facebook och att jag gillat en ring skulle leda till förlovning kunde jag inte ens fantisera om :D

    Oj vad mycket jag skriver! Haha, jag vill bara verkligen skjuta bort alla tveksamheter som kan finnas över att beställa en ring på nätet via mail/telefon/kontakt med Anders på Sweetrocks. De behövs inte och tar onödig tid från att beställa den ring DU vill ha!

    Det fanns inga killringar på hemsidan så vi hittade en ring min sambo gillade designen på och skickade bilder på hur de ungefär skulle se ut och fick ett perfekt resultat!

    Ringarna är dessutom värderade till bra mycket mer än vi betalade! Helt otroligt! :D Fick även ett s.k. GIA-certifikat (tror jag det hette) och värderingsbevis när vi fick ringarna! Innan slutbetalningen så fick vi en kopia på värderingsintyget och bild på ringarna!

    Det känns som en dröm som kommit till liv!

    Alla våra varma rekommendationer att kontakta Sweetrocks!

  • Äldre 12 Dec 21:02
    #15

    Våra fina ringar! <3 <3 <3


  • MissBe
    Äldre 6 Feb 19:41
    #16

    Jag och min sambo köpte våra ringar hos SweetRock nu i januari och är väldigt nöjda! Anders hade ett väldigt stort urval av ringar som inte kan jämföras med den mängd man hittar i butiker. När jag valt vilken ring jag ville ha så fick jag sedan göra justeringar så att den blev precis som jag ville ha den! Jag kommer att köpa även alliansringen av Anders när det blir dags för bröllop 😊

  • Äldre 31 Mar 15:41
    #17

    Kan verkligen rekommendera Anders och Sweet Rocks!
    Jag har kollat runt en hel del på olika ringar och haft så svårt att bestämma mig och det blev inte direkt lättare när jag kom hem till Anders och såg alla möjliga fina ringar han hade där men det var så skönt att få sitta i lugn och ro (vilket man inte känner när man står i en butik) och få prova och sålla ut de bästa och prova igen.
    Till slut hade jag 3st kandidater som jag fick låna hem över helgen.
    Det slutade med att jag med hjälp av Anders expertis gjorde en egen version av ena ringen med inslag av de andra 2. Jag är supernöjd, blev precis som jag ville ha den. 
    Kan knappt vänta med att börja använda den, 5 veckor kvar till bröllopet!

  • Äldre 23 Apr 12:43
    #18

    Min pojkvän och jag förlovade oss i mars i Paris när vi var där!  Jag hade kollat mycket innan på ringarna som finns på facebook sidan och då var jätte glad när Niclas kom fram med en SWEET ROCKS ring!  Den är så fin och vacker!!  Jag fick träffa Anders efter för att få rätt storlek.  Jag tycker att han är jätte trevlig och var glad att han bryr sig- han frågade oss att berätta hur förlovning gick till.  Allt gick snabbt och smydigt och jag fick min ring lite efter 2 veckor efter vi gav storlek.

    Vi är så jätte njöda med allt- ringen och Anders!  Vi vill köpa vigselringar från honom också!

  • Äldre 21 May 13:42
    #19

    Jag har en fantastisk ring från SWEET ROCKS! är oerhört nöjd och av vad jag förstår av min make blev den högre värderad än vad han betalade. =)
    Nu även vigselringen. Anders är oerhört kunnig och samarbetar med en av de bästa smederna i stan och värderar dem via ett erkänt värderingsbolag. (har kollat via en vän som arbetat på Bukowskis). 
    Jag får komplimanger hela tiden för ringen -till och med av personalen på Tiffany?s! =)


    Kan varmt rekommendera Anders!

    Mvh/Wendela Kallstenius A 
  • Äldre 27 Jun 21:23
    #20

    Fick hem våra ringar från SweetRocks igår och jag är kär! Jag älskar verkligen min vigselring!

    Min sambo va något skeptisk mot att träffas i Anders lägenhet men min magkänsla så något helt annat. Efter mötet med Anders var både jag och min sambo helnöjda. Jag skulle förhoppningsvis få den finaste vigselringen i världen!

    Jag hade varit runt och tittat en hel del men inte hittat något som stämde med min tanke och vår budget. Då hittade jag SweetRocks.

    Anders hjälpt oss med diamanten, som jag lyckades få större än vad jag först hoppats på och var otroligt hjälpsam med justeringar på ringmodellen för att få det som jag ville.

    Dessutom fick jag en shock när jag fick se den opartiska värderingen....dubbla värdet!

    Vill ni ha unika och fina ringar av grym kvalité av en duktig och trevlig designer ska ni välja Anders på SweetRocks.

    Nu har jag den finaste vigselringen i världen!

Svar på tråden Sweet Rocks