Inlägg från: FruHassel |Visa alla inlägg
  • FruHassel

    Brud 2013

    Har börjat prova klänningar nu ... Denna satt absolut bäst så modellen är den jag kommer trivas bäst med men klänningen i sig var jag inte 100 med ... eller så är jag det eller jag vet inte.... 


  • FruHassel
    Fröken Finemang 
    Jag förstår precis hur du menar med att den är nåt med nederdelen på klänningen, jag störde mig lite på det som blir som en tofs på sidan i det sneda. 
    drömmer skrev 2012-08-09 19:31:53 följande:
    Åh den satt ju som en smäck !! Jag tyckte den var jättefin på dig verkligen. Sen om det är sån du vill ha kan bara då svara på . Jag gillade underdelen, men själv hade jag nog inte velat ha svart band (har man temafärg svart är det ju snyggt dock!) Jag är ute efter något snarlikt, fast mera puff i kjolen, och så vitt band. Gillar ändå blomman i midjan tror jag... Det blir liksom lite liv i den annars "enkla" överdelen.  Men jag tyckte denna klänningen var jättefin!!
    Jag provade massor av klänningar med och utan svartband men det blev alltid bäst med bandet på mig. Gubben min är lite rockig så det skulle passa bra tillsammans med honom. I love it! Jag trodde att jag skulle vilja ha en klänning i bara tyll, fick på mig tre såna och alla var rent kaos på mig, kände inte igen mig själv alls så de gick bort helt och en snävare variant blev de som jag gillade bäst.
  • FruHassel

    Det är verkligen super svårt med klänningar och storlek ... Jag har 10 kg till som jag kämpar med och har börjat kolla på klänning. Har provat 4 olika klänningar till idag ... 


  • FruHassel

    Hmm skulle ju lägga upp alla 4 ... Så här kommer resten ... Ser halvfull ut på bilderna, nåja ... kolla på klänningarna. Vad tycker ni?




  • FruHassel

    Jag älskar ettan men sambon som fick titta lite på bilderna han tyckte den med rosa bandet!? 

  • FruHassel

    Tack snälla ni för era åsikter .... gubben min tyckte att ettan såg ut som snäckskal ... åååå hur ska man en dag kunna bestämma sig?!

  • FruHassel
    LILLSYRRAN skrev 2012-09-11 23:29:09 följande:
    Helt klart nr1 passar dig pefekt.Men varför ska du gå ner 10kg?????Det är inte snyggt när man är för smal.Man ser ju att du har en bra figur på ovankroppen i klänningen på bild nr1.Normalt byggt ser du ut som,tror bara att du kommer se sjuk ut om du går ner 10 kg.
    Hmm allt mitt sitter på rumpa och benen ... syns inte under klännigen utan mer för min egen del ... Väger 70 kg så det är mellan 5-10kg kvar ... Har gått ner 15 kg än så länge. 
  • FruHassel
    morguse skrev 2012-09-12 11:44:51 följande:
    iiih idag kommer min klänning med UPS!! ååååh så spännande!!!
    Ååå spännande!! Hoppas på att få se den på sen ....
  • FruHassel
    morguse skrev 2012-09-12 22:55:16 följande:
    hihih är riktigt nöjd!!

     


    är lite för lång o lite för liten men har gått ner 10 kg o ska gå ner 10 tills bröllopet o då lär den passa perfekt!
    vad tycker ni? 
    jätte fin!! Älskar överdelen....
  • FruHassel
    Hoffsennanen Tottoplex skrev 2012-09-21 21:02:11 följande:
    Någon som vet en bra skräddare eller vart man kan få tag på denna outfiten:


    GRYMT va snyggt!!!! Hade min sambo haft en annan kroppsbyggnad så hade detta varit perfekt för honom, han är också rockig i stilen. Han har korta ben och lite längre överkropp så han kan inte ha lång kavaj utan måste ha en extra kort annars har han inga ben kvar, blir lite som en pingvin .... men shit va snyggt!!
Svar på tråden Brud 2013