Inlägg från: FruHassel |Visa alla inlägg
  • FruHassel

    Brud 2013

    är så glad ... min pappa vill betala större delen av bröllopet... det vi betalar själva är kläder, smycken, foto och brudbukett/hans blomma till kavajen. Känns underbart!!

  • FruHassel
    L och J skrev 2012-10-26 20:58:54 följande:
    Gratulerar! Va roligt för er
    Självklart är mamma med på det också och inte bara pappa men det var han som berättade det. Han frågade när man slutade med att det var tjejens föräldrar som betalar för bröllopet ... Både han och jag snyftade sen, är bara pappas tjej liiiite ;) Verkar ju som min blivande man fått ett stort godkänt iom detta också även om jag visste att de gillade honom sen innan....
  • FruHassel

    Vad är det ni funderar mest på nu?! Jag klurar på min klänning och utformningen av ring ....

  • FruHassel

    Okej tjejer jag har redan börjat drömma mardrömmar ... hahahahaha!! Festprogrammet finns inte, lokalen är inte dekorerad och vissa viktiga gäster kommer efter maten för att de blivit sena. ... ringen såg skit ut. hur ska det bli när det närmar sig?!

  • FruHassel

    Jag har sten och så gott som allt vitguld till min vigselring så jag skall få min omgjord ... guldfynd har bra grejer, det handlar ju om vad man väljer egentligen.

  • FruHassel
    CoG skrev 2012-11-08 17:15:57 följande:
    FruHassel

    Vad fin ring.
    Ska du kombinera den med en annan ring?
    en slät vitgulds ring som jag vill ha i samma bredd och höjd som den med stenen.(Vi skall uppdatera våra förlovningsringar från silver till vitguld. ) Blivande maken får sin nya vitguld i kyrkan som vigselring så han får två datum i sin nya ring, förlovningsdatumet och vigseldatum...
  • FruHassel

    Nu kommer lite bilder från vår (läs minFlört ) planering. Vårt bröllop kommer gå i färgerna vit, rosa och svart. Kanske kan det inspirera någon här i tråden. (20 juli är vår dag)

    The DRESS (Aspero) Skall inte ha en sån grej i håret utan tänker istället en vit fjäder som smiter åt över huvudet, från sidan och uppåt. Sen vill jag ha ett lite smalare svart band i midjan. 



    Brudbuketten (Anemoner finns tydligen inte att få tag på alls i juli så jag klurar på en annan skirt rosa med svart i mitten) Pionerna får specialbeställas om säsongen är över för dem i juli nästa år. 


    Pärlor i botten på buketten för en lite lyxigare känsla.


     
  • FruHassel

    Eller så blir det en sån här i midjan ... 



    Dukning med menyn på pappret (fast med vit fjäder och rosa band att hålla fast fjädern med och där ha namnet på den personen som skall sitta där.)


    Vårt inbjudningskort (japp det är felstavat på välkommen, men det är bara ett test så det ska vara rättstavat sen ;))


  • FruHassel
    CoG skrev 2012-12-20 15:48:26 följande:
    Vad fint alltsammans är.

    Jag tycker att blomman i midjan band ihop allt så fint.
    Det blev samma färger hela vägen.
    Visst är det fint, är dock lite rädd att blomman och buketten kommer ta ut varann lite ... hmm nåja det är ett bra tag kvar att fundera på men imorn hoppas jag på att det är sista provningen med klänning och att jag kommer beställa!!!!
Svar på tråden Brud 2013