• FruHas­sel
    Äldre 11 Nov 09:30
    171964 visningar
    1738 svar
    1738
    171964

    Brud 2013

    Hoppas att jag får ansluta mig till er på riktigt längre fram, vi har inte bestämt något fast men det lutar åt 2013 och givetvis är jag en galen planeringsbrud så jag har redan börjat finula på detaljer....

  • FruHas­sel
    Äldre 11 Nov 09:52

    kan ju skriva att jag tänker ett skirt bröllop i vitt med spets och tårtpapper med några små svarta detaljer. Har köpt askar för att lägga lite gott till gästerna och de föreställer en brud och brudgum. Hittade de super billigt på ebay, fick t.o.m. sidenband med att knyta om askarna. På ebay kan man spara många kronor ...

  • FruHas­sel
    Äldre 23 Nov 18:05

    Ringar är ju så underbart att kika på ... jag kommer att ha en enstensring med en 0,75 ct diamant ... super vacker och känns helt som jag.

    Tror att jag kommer binda min egen bukett ... vill ha vita eller svagt rosa nejlikor. Tror det kommer bli  kanon!

  • FruHas­sel
    Äldre 22 Feb 09:48
    missidis skrev 2012-02-20 12:03:13 följande:
    Någon ska ge favors? Letar efter nåt kul att ge bort :)
    Vi tänkte ha nåt litet godis som går i färgerna vi ska ha som tema. Vitt, svart och rosa. Kanske tre små bitar ...
  • FruHas­sel
    Äldre 26 Feb 10:33

    Är det någon som har lite "pyssel" klart?! TYp inbjudningar, dekorationer, save the date kort osv. så kan ni väl visa... det är så kul att få lite inspiration.


    Vi har bestämt att vi skall gifta oss 2013 men min härliga sambo vill fria på riktigt?! Jaja det är väl bara att låta honom göra det trots att vi bestämt oss, hmm.... Jag tror att det kommer att bli vår 10års dag tillsammans som vi kommer att boka in bröllopet på.

  • FruHas­sel
    Äldre 28 Feb 12:51

    Nu har jag kikat runt ännu mer efter inspiration till den stora dagen och jisses hur ska vi någonsin kunna bestämma oss för hur vi vill ha det....Känner att det hade varit kul med ett ballerina/rock/cirkus tema men hur sjutton skall vi få ihop det. Vi har en relativt begränsad budget för många gäster och jag inser ju att jag måste göra mycket själv med inbjudningskort osv. för att spara in på kostnaderna men hur tusan skall jag få till det... hmmm tur det är över året kvar.... :)

  • FruHas­sel
    Äldre 29 Feb 18:55
    Caroline11 skrev 2012-02-29 17:08:37 följande:
    Åh va kul att det är så många som planerar i så god tid! Vi hade inte ens ett års planering innan vårt bröllop och jag tyckte det var superkul att planera, pyssla och fixa så jag hade gärna gjort det lite mer :)

    Eftersom jag tycker att bröllop är så kul - mest när det gäller temafärger, pyssel, dekorationer, inbjudningskort o.s.v. - så har jag startat en blogg för att dela med mig av alla tips jag tog del av inför mitt bröllop.

    Adressen är harifrantillevigheten.blog.com/
    Hoppas ni blir inspirerade!
    Och lycka till med era bröllopsplaner!

    /Caroline 
    Oh såna servettringar måste jag ha .... vill ha stora såna fluffiga saker hängande lite här och där också
  • FruHas­sel
    Äldre 9 Apr 16:42

    Oj vad tyst här är inne ... har, ni grävt ner er i planeringen?
     

  • FruHas­sel
    Äldre 14 Apr 13:15

    Har hittat lokalen jag drömt om .... frågan är hur mycket den kostar... den är LYX och det svider lite... kanske jag kan dra in på kostnaden nån annanstans... Hur mycket lägger ni på lokal? 

    Sambon vill inte alls fundera på det och är rädd att jag ska tycka att allt blir pannkaka ... hmm är det bridezilla varning på mig då kanske ;)

  • FruHas­sel
    Äldre 14 Apr 21:02

    På måndag skall jag ringa och höra med de som hyr ut min drömlokal vad priset är osv. Hoppas att det är ett vettigt pris, kommer bli väldigt besviken om den är på tok för dyr. 

Svar på tråden Brud 2013