Inlägg från: sandraochdaniel |Visa alla inlägg
  • sandraochdaniel

    västerås-brudar 2012??

    Juni 2012 skrev 2012-02-13 11:58:02 följande:
    Postar inbjudningarna idag! Solig
    Wow vad häftigt! Har du bild på era inbjudningar? Så kul att se hur andra gjort! Skrattande
  • sandraochdaniel
    MsChevy skrev 2012-02-18 09:22:14 följande:
    Tjejer, jag upprepar en tidigare fråga:
    kan ni rekommendera nåt bra bageri/café som har riktigt grymma cupcakes? Gärna med frosting eller smörkräm på... 
    Har du kikat med Brynolf Bagare eller  Systrarna Ericsson?
  • sandraochdaniel
    Pörcy skrev 2012-02-19 15:39:42 följande:

     


     


    Hej och välkommen! Vi ska både hyra lokal och catering av Peter Linder (sök på google: Din vän vid spisen) då vi fått jättemånga bra rekommendationer om honom. Sen var han superschysst när vi träffade honom också, anpassade maten och kuvertpriset efter vår budget. Och då har vi verkligen inte behövt snåla med något av det vi ville ha.


    Lycka till i ditt matsökande!


    Vi har haft dem på catering flera gånger med jobbet, har vart kanonbra! Åååh de har haft en galet god saffrans aioli några gånger och galet goda potatissallader på färskpotatis... mmmm...sitter nästan här o dregglar när jag tänker på det!
  • sandraochdaniel
    Juni 2012 skrev 2012-02-18 16:15:13 följande:
    (Har skrivit i en annan tråd, men vill kolla vad ni tycker också)

    Våra inbjudningar landade i gästernas brevlådor i tisdags (14/2) och jag undrar när och om jag kan messa m2b´s brorsa och lite luftigt fråga vilket datum de har tänkt sig svensexan och om de vill att vi ska vara hemma den helgen eller om vi ska vara i stugan?
    Min m2b jobbar ju vissa helger, och får reda på det med ca 1-½ veckans varsel, så det vore ju bra att veta vlken helg de har tänkt så han kan förska ansöka om ledigt.
    Men m2b´s bror har inte ens reagerat på inbjudan, ringt, skrivit på facebook eller något för att tacka för inbjudan och säga att de kommer/inte kommer.

    Våren kommer ju gå snabbt, det är påsk och en del andra helger så de lär ju planera i ganska god tid, tycker jag. Vissa i gänget har ju barn som de behöver fixa barnvakt till också.

    Ska jag bara vänta på att de hör av sig med ett datum då de vill ha m2b hemma/ i stugan?
    Eller ska jag vänta tills hans bror svarar på inbjudan? OSA:t är 10 maj, vilket ju blir i sista sekund om de ska börja planera då.
    Eller ska jag messa (när, isåfall?) och fråga vilket datum de hade tänkt sig?

    De kanske inte har planerat något alls, trots att de är ett killgäng som hängt ihop sen lekis och att de som tidigare gift sig fått en svensexa? Då blir det ju pinsamt om jag messar och frågar om datum....
    M2b´s brorsa fick visserligen ingen, men inbjudningarna gick ut ca 10-12 dagar innan vigseln så det var ingen som hann fixa någonting. Vi gick inte på vigseln då det var för kort varsel och vi redan var uppbokade den helgen.

    Hur ska man göra?

    Rörigt inlägg, skyller på febern Tungan ute
    Är brodern din blivandes marschalk? Jag tycker absolut du lite fint kan fråga honom om och i sådanfall om han kan meddela snarast när de tänker ha svensexa för att du ska kunna styra undan eventuellt jobb för din blivande.

    Jag tar inga risker med min möhippa, har skrivit en lista till min blivande han ska förse mina tärnor med om vilka jag vill ha med på möhippan. (detta efter att han glömde sin syster, 2 av mina närmaste vänner och min svärmor till min babyshower som mina kompisar ordnade) så litar inte jag på att han ska ha koll på alla mina vänner och dem jag skulle vilja ha runt mig på en sån tillställning. 
  • sandraochdaniel
    KirsiLaa skrev 2012-02-19 16:07:27 följande:
    Vi bokade gaggeska gården först, det var så bra pris (700/kuvert) med tanke på att i princip allt ingick. Vi var dock tvungna att avboka den då min inkomst gick ner rejält vid årskiftet (har varit sjukskriven så länge), så vi har inte råd med gaggeska. 
    Vi var också sugna på Gaggerska då priset var kanon och omgivningen ju är så fin. Dock vart det förlitet ju längre inbjudningslistan vart   :/
  • sandraochdaniel
    carrobarrometer skrev 2012-02-18 20:16:57 följande:
    Jag har inte gjort någon ögonfransförlängning här i Västerås utan i Sthlm, och resultatet blir verkligen bra och om man sköte dom enligt instruktionerna så håller dom minst 6 v innan dom börjar glesas ut. Jag kommer dock inte ihåg vad jag betalade men det var inte över 600 kr iaf. Även en kollega till mig har gjort ögonfransförlängning hos en tjej i Eskilstuna och även hon har varit väldigt nöjd med resultatet. och fransarna har suttit kvar under minst 6 v.
    Härligt... känns verkligen som jag skulle vilja göra en fransförlängning. Vågar inte chansa på lösfransar och vill verkligen ha lååånga killer ögonfransar till bröllopet...  Skrattande
  • sandraochdaniel
    sofiasmamma skrev 2012-02-18 19:16:22 följande:

    Var det ngn mer än jag som provade klänningar idag? Massor av folk på Ruths, fick vänta länge på provrum. Ursulas var lugnare.


     


    Nu har jag hittat en på varje ställe som jag kan tänka mig (om jag inte ska ha den gamla i spets som jag lagt ut bild på tidigare). Jag tror jag blir tokig, hur svårt kan det vara? Haha. Men den jag tycker allra mest om heter samma som min dotter, känns ju nästan som att det är ett tecken... ;)


    Ååh vad tråkigt att du fick vänta, hoppas du fick bra service iaf. Det är så nedrans knepigt det där med klänning... man vill ju verkligen känna WOW det här är THE dress liksom... när man tar på sig klänningen. Det där pirret i magen.. Hoppas du hittade det!

    Har du bilder  OskyldigSkrattandeSolig Sååå kul att tjyvkika på andras klänningar!
     
  • sandraochdaniel
    SkrattandeSkrattandesofiasmamma skrev 2012-02-19 21:00:12 följande:


    Denna från KiK. Siden och spets.


     


    Provade väl 9-10 klänningar totalt, mest klänningar från KiK.


    Denna gillade jag bäst, är galet svag för spetsklänningar Hade nog kört utan axelbanden dock
  • sandraochdaniel

    Sofiasmamma, Vad roligt att du beställt klänning och vilket sammanträffande med modellen! SkrattandeVart beställde ni inbjudningskorten ifrån? Superfina!

    MochR, Wow vilken fin dukning!! Kommer bli kanon! Vad är det fina bulliga på servetten för något? Är det choklad hjärtan ni lagt på servetterna? Solig

    Har så jäkla mycket med jobbet och så just nu, så bröllopsplaneringen ligger just nu lite i dvala...hinner inte vara inne här på bröllopstorget lika mycket som jag skulle vilja heller  :(  Inser nu att det inte är så himlans långt kvar och börjar känna mig lite stressad när jag ser allt fint pyssel ni gjort.

    Vi var iaf ut med kocken som ska fixa maten till själva lokalen igår och rekade lite. Måttade och ska göra en ritning och testa olika möbleringar. 

  • sandraochdaniel
    Pörcy skrev 2012-02-27 22:19:11 följande:
    Coolt! Visste inte ens att det fanns!
    Går att beställa på posten.se kostar inget extra mot vanliga frimärken, ingen frakt och de kommer jätte snabbt!
Svar på tråden västerås-brudar 2012??