Inlägg från: sandraochdaniel |Visa alla inlägg
  • sandraochdaniel

    västerås-brudar 2012??

    MalinH84 -när var det ni skulle gifta er? Verkar som ni har det mesta på plats!

  • sandraochdaniel
    Juni 2012 skrev 2012-06-07 15:24:37 följande:
    Imorgon smäller det!! Solig

    Så nu slutar jag vänta på möhippa och svensexa. Tungan ute
    Juni, hur gick det?? vi vill ju se bilder och höra en rapport!  :)
    Håller tummar och tår för att du hade en fin dag! 
  • sandraochdaniel

    Sofiasmamma, gissar att det smäller i helgen för dig? Hoppas ni okså får en härlig dag fylld med kärlek, lycka och fint väder!

  • sandraochdaniel

    <ååååh vad härligt pirrigt det låter!
    Hoppas ni får en fantastisk dag! 

  • sandraochdaniel

    Grattis till att ni blivit man och hustru Sofiasmamma! Hoppas eran dag var underbar! Vilket väder ni hade iaf, fantastiskt!

  • sandraochdaniel
    sofiasmamma skrev 2012-06-23 13:10:03 följande:

    Äsch, slänger in en till, från kvällen. Detta var väl vid nio - halv tio. :)



    wow! Vilka fina bilder! Så kul att få se allt tillsammans! Stort grattis igen till er!
  • sandraochdaniel

    vi caterar från Magnus Kök. Jag gifter mig på lördag, vi har fått jättefin respons hitils och jag är övertygad om att det kommer bli super. Men en utförligare recension kommer längre fram  :)

  • sandraochdaniel

    Måste bara in och skriva av mig lite.
    Hade världens underbaraste dag igår...ord kan inte beskriva hur magiskt det vart! Är fortfarande tagen av all kärlek vi kände från familj och vänner!

    Dagen började med att jag försov mig... Hade ställt ett alarm som jag kör till jobbet med uppstigning 06:20 men det är ju iställt på vardagar...vaknade av att katten trampade runt i sänge och buffade på oss. Panik!
    Skulle vara på salongen 07:30 och vaknade 07:15. stressade i mig lite yoghurt och sen åkte jag och klänningen till Joumana på Salong Monroe som gjorde en fantastisk uppsättning på mig (som höll trotts blåst under fotografering och den var fortfarande dösnygg kl 03:00 på natten)

    Vid nio kom min svägerska och sedan kom min syster och min bästa vän, alla tre var tärnor.Vi har turen att hya en vän som är en otroligt begåvad fotograf och hon kom också till salongen och vi drack champagne och mumsade på jordgubbar och choklad. vid 10:30 kom min kusins flickvän som är sminkös och sinkade mig... hon gjorde en jättefin makeup i lila-sotigt stuk. Kände mig sååå fin!

    ca 12:30 kom min blivande man till salongen och jag och han + fotografen och hennes assistent åkte iväg på fototurné.. först bar det iväg till den nya graffittiväggen nere i hamnen, sedan till hacksta där vi klättrade runt på stockarna som ligger i stooora travar. Efter det åkte vi till Johannisbergs mälarcamping och fotade. När vi var klara där och på väg tillbaka till bilen passerade vi ca 50 utländska kvinnor som hilililiillillilliade (plats för utländsk ljudeffekt) mig. så roligt och udda! Då ar klockan 15:30 och vigseln skulle vara kl 16:00 i Barkarö kyrka. Så vi kastade oss i bilen och åkte till prästgården för att möta upp brudföljet. Nu började jag bli riktigt nervös kan jag lova!

    Klockorna ringde och efter det spelade kantorn vår ingångsmusik på orgeln...sekunderna man står där innan portarna slås upp, med sin älskling vid sin sida och man nästan hör varandras hjärtslag är obeskrivlig och så mäktig! Vigseln gick jätte bra och min röst sprack bara lite när jag skulle avge mitt löfte. Sen sjöng min bästa vän solosång för oss och inte ett öga var torrt. 

    På kyrktrappan fick vi för första gången möta våra familjer och vänner som man och hustru, underbar känsla! det blåstes såpbubblor och kramades. Sedan vandrade vi allén från kyrkan ned  till en fin bil som väntade på oss.

    Medans jag och min man åkte i bilen tillsammans med lilla dottern och ara myste och försökte ta in alla känslorna efter vigseln så ledde vårt toastpar iväg alla från kyrkan till Barkarö bygdegård ca 100m bort från kyrkan.

    kl 17:15 anlände vi och möttes av alla vänner för att inta brudskålen och fotas tillsammans med familjen medans festdeltagarna minglade, drack mousserande och åt frukt.

    Strax efter kl 18 satte vi oss till bords och åt fantastiskt god mat.  Allt föt på perfekt trotts vi var 3man kort med serveringen. Magnus kök levererade verkligen! Det hölls fantastiskt fina, roliga och känslosamma tal från nära och kära. Mitt tjejgäng överraskade  med ett dans och sång framträdande till en specialskriven text till euforia...det vart sandraforia med loreen peruker och tillhörande dansmoves...hysteriskt roligt!

    Sedan åts det  bröllopstårta och vi dansade tryckare men hade mixat in ett dansmedley mitt i som överraskning. sen klev livebandet på och drog igång festen på allvar.

    Här kommer lite av mina favoritbilder..



    lilla dottern i kyrkan


    på väg till bilen


    rockar loss med bandet!

     
  • sandraochdaniel

    och 2st sneak-peak bider från fotogtafen också!




     
  • sandraochdaniel

    sorry för alla skrivfel...svårt att skriva med långa naglar Skäms

  • sandraochdaniel
    Pörcy skrev 2012-07-02 08:44:57 följande:
    Gud va fina ni var Sandra!!! Inte kan jag minnas att Daniel var så där snygg!
    Haha, det har tagit 10år att få ordning på honom  Flört 10år att förbereda honom på den dagen!
  • sandraochdaniel
    Pörcy skrev 2012-07-02 14:45:48 följande:

    Ha ha!!


    Jag kan inte komma på varifrån jag känner igen dig... Är det skolan eller har du spelat fotboll?


    vet ej.. uppvuxen på rönnby sedan gick jag skiljebo på högstadiet och sedan Rudbeck. Spelade dock fotboll också fram till 13-14års ålder.Var målvakt i VIK F83 Skrattande
  • sandraochdaniel
    sofiasmamma skrev 2012-07-03 23:18:36 följande:

    Hemma igen från en helt underbar bröllopsresa till Pienza i Toscana. Wow, vilken vecka!


     


    Underbara miljöer. fantastiskt bemötande överallt (särskilt med barn - alla älskade vår lilla tjej), underbart boende (svalor och syrsor var det enda vi hörde), pool med utsikt!, fräscht, underbar mat & dryck!! Vi kunde inte haft det bättre!!


    Åååh vad underbart det låter... Älskar Italien men har inte vart i Toscana (ännu Skrattande)

    Vi sitter och försöker bestämma oss vart vi ska åka... blir till vintern. Nov-Dec så mycket vet vi iaf.
    Daniel vill till Thailand pga barnvänligheten.. Jag försöker styra in oss på Mexico eller Dominikanska Republiken  
Svar på tråden västerås-brudar 2012??