Inlägg från: sandraochdaniel |Visa alla inlägg
  • sandraochdaniel

    västerås-brudar 2012??

    sitter o laddar över bilderna från telefonen nu... 12GB pheeeew! bara 47min kvar...
    Slänger upp bilderna imorgon, för nu ska det sovas!

  • sandraochdaniel

    OK here it goes... Har aldrig laddat upp bilder på BT förut så nu kan det bli lite hursom..
    Kom gärna med feedback vilken ni gillar bäst... 

  • sandraochdaniel

    mohahaha såg just att jag såg ut som en jätte bredvid syrran på bild nr 2 uppifrån Tungan ute

    Får ni andra också såna där "extra tuttar" vid armhålan (Se bild 3 uppifrån) som jag när man har axelbandslösa klänningar? Så osnyggt! Tränar som en dåre på gymmet och hoppas de ska försvinna men de har alltid funnits där oavsett hur lite jag vägt. Vad gör man?! Rynkar på näsan

  • sandraochdaniel

    Alla klänningarna är från Ruths högtidskläder. Ligger mitt emot stads biblioteket/ Rudbeckianska gymnasiet.

    Klänningen på bild nr och nummer 2 uppifrån är den samma...men hon vek ned den ifall jag skulle vilja sy om den till axelbandslös istället för att ha den med axelband som är orginal utförande enl. bild 2. 

  • sandraochdaniel

    Det finns en brud & fest butik upp mot polisstationen också, den heter Ursulas   Skrattande

  • sandraochdaniel

    Ursulas har ett mindre utbud än Ruths. Båda butikerna har trevlig personal. Judit på Ruths högtidskläder är dock helt outstanding duktig, trevlig och hjälpsam.

    Jag sitter och funderar på om man ska våga en kina-klänning, försöker snappa upp så mkt som möjligt i Kina trådarna. Känner mig jätte stressad över det här med klänning. Enl. Ruths var det 3-4mån leveranstid på klänningarna..så snart har man ingen tid kavr (vi gifter oss 30/6) 

  • sandraochdaniel

    Whoppieee och hoodelay!

    Nu har jag köpt klänning! Så skönt, åkte till Borlänge efter ett tipps här på BT och köpte en fantastisk spetsklänning, väldigt lik den på bild nr 3 jag lade upp tidigare, dock från sweetheart och med ett litet sidenband i midjan. Helt magiskt vacker och nästan till halva priset av den spets klänningen jag testade på Ruths. 8500:- inkl ändringar och allt! Då är den helt i spets, en super stadig inre korsett i klänningen och tjockt och fint tyg!
    ska slira upp lite bilder senare kanske! Skrattande De ska ev. sy fast små klädda knappar i ryggen på den och ändra om så jag inte kommer ha sidenbandet hängandes i en rosett i ryggen... är ni med på hur jag menar?

    http://www.sweetheartgowns.com/swh/5975 

  • sandraochdaniel
    Pörcy skrev 2012-02-02 12:06:10 följande:

    Gillade också nr 3 bäst! Men huvudsaken är väl ändå att du trivs än att vi tycker en massa.. :-P


     


    Jag var och provade min klänning igår igen tillsammans med mamma och tärnan. Kändes bra att få lite feedback. Men det blir toppen! Ska och prova m2b:s kläder i helgen. MEN klänningen som Judit (på Ruths) hade hängt undan till min tärna hade hon sålt! Så himla besviken! "Oj då måste jag ha missförstått dig, jag trodde att du skulle komma i fredags". Jag var där på torsdagen och sa att min tärna var sjuk så att det kunde dröja nån vecka... "inga problem, jag håller den åt dig"... Så nu måste jag påbörja ny sökning av tärnklänning.. Tack och lov så fick hon dåligt samvete så hon skulle försöka göra nåt på priset sen OM hon hittar en annan..


    Nämen fy så hemskt! Hoppas det löser sig och att ni hittar en ny... När giftre ni er?
  • sandraochdaniel

    Välkommen MsChevy, tror det var du som gav mig det fina tippset om att leta klänning i Borlänge?  Solig

     

Svar på tråden västerås-brudar 2012??