Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Åh vad bra att operationen gick bra och att Iris fingrar kommer må bra! Synd på blodproven dock.

    Håller tummarna för EA...

  • start september

    Nu ska jag vara huslig och baka lite bröd innan maken vaknar! Hittade detta receptet för ett tag sedan, känns väl som ett lyxigt frukostbröd?
    www.ica.se/FrontServlet&state=recept&receptid=658623

    Det är konstigt, jag som älskar att baka bröd har inte gjort det på hela mammaledigheten. Mest lite kakor och sådant när det kommer folk, men nu ska det ske!

    Och därefter kommer det bästa med helgen - jag får sova middag! Jag njuter nästan mer av att gå upp tidigt med dottern och sedan få sova ett par timmar på dagen istället.

  • start september

    Mycket bra blev brödet! Precis som EA skriver var det jättelätt att göra. Jag hade faktiskt allt hemma - hade solroskärnor istället för frön. Det blir nog bakat fler gånger!

  • start september

    Men EA - vad trist med minus. Nu ska jag inte elda på i onödan - men kanske testade du ändå lite tidigt om du har en lång cykel? Hoppas att tanten håller sig borta så att du kan testa igen om några dagar.

    Kram!

  • start september

    Ännu än som ruttnat på allt det rosa i affärerna. Köpte lite i andra färger - brunt, grönt etc och i kassan säger tanten "så fin han blir i det här" och smajlar mot dottern som sitter i sina icke-rosa kläder. Ibland undrar man om det är bara man själv som vill ha andra färger.

    Name It/Exit hade i höstas en del rött - vet inte hur det är nu. Lindex hade fina grejor i höstas - nu är det mest rosa där också. Det är säkert lättare till de allra minsta att hitta alternativ - i dagisåldern blir det väl omöjligt.

  • start september

    Izzie - lycka till på första arbetsdagen! Vad skönt att börja skola in när de värsta infektionstiderna är över. I sthlm hade det väl varit omöjligt att få plats i april/maj - men det låter ju inte så dumt.

  • start september

    Håller med Tinga, bra gjort Muggles med nappen.

    Av sig själv har vår lilla tjej bara nappen nu i vagnen när hon ska sova. Möjligen vbid läggning på kvällen en stund, men hon spottar oftast ut den innan hon somnar. Hoppas så att det håller i sig, men den dagen jag slutar amma totalt kanske det vänder.

  • start september

    Jag har testat med en mängd olika test och de digitala har den klara fördelen att man inte behövber stå och fundera på om man ser ett svaaagt plus eller inte. Jag har dock inbillat mig att jag kan upptäcka något lite tidigare med CB icke digitalt, men som sagt då blir det en lång tolkningsövning istället. Sen har jag ändå testat om med digitalt för att tro på det så att ha lite is i magen är nog det bästa och mest ekonomiska.

  • start september

    Hjälp! Dottern vill inte bli matad! Hur ska man göra? Är det försöka vaje gång med skedmat som gäller eller ska man helt över på plockmat ett tag?

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare