Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Tack Liten,

    handsprit är jag minituöst noga med nu och Provivan bör ge de goda bacillerna. Dottern får Sempers magdroppar, jag har hittat en ni gröt med baciller också som hon ska få också.

  • start september

    Men Lapinette, nu såg jag ditt inlägg. Vad ledsen jag blir. Klart du ska stå på dig - du kan ju inte må så här så länge till.

    Äggledare brukar vara det som kan drabbas av X, men det borde inte vara någon fara för din del tycker jag.

    Möjligen blir du erbjuden Metotrexat, det cellgift jag fick. Fördelen är att man inte behöver lokalisera det som växer, det fungerar ändå. Det var effektivt för mig, men ofta råder de att inte försöka på tre månader efteråt. Varför de råder det varierar, enligt FASS ska det inte vara risk för fosterskador men i vissa andra länder hävdar man det. Efter operativa ingrepp råder man också att vänta tre månader, kan ha med det att göra.

  • start september

    Jag fattar inte heller det här med Nattson. Hon vara bara inne några få gånger efter att dottern föddes, eller hur? Trist att hon inte kände sig välkommen. Jag trodde mer det var att tiden inte räcker till så att man prioriterar bort - så blir det ju ibland.

  • start september

    Lät ju jättemysigt med all snön Nenne! Lite varm choklad på det!Här är det bara slask igen.

    Men ÄL - kan det inte vara lönt att göra insem imorgon ändå?

  • start september

    Jag brukar faktiskt hänga med hela melodifestvalsvängen och tycka det är ganska kul, men igår blev jag som de flesta andra lite besviken. Inget som var klockrent alls. Fast var det inte så första gången förra året också?

  • start september

    Att barn blir sjuka och kullkastar alla planeringar måste man ju vänja sig vid. Fasar för hösten med dottern ny på dagis och att vi båda ska jobba heltid, med jobb som inte blir gjort om man VAB:ar. Kommer bli superslitigt.

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare