Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Stor kram till dig Mrs B, jag förstår att det är en mycket sorglig dag. Vad bra att vädret är soligt för dig i alla fall!

  • start september

    Kram til Nenne - att köa kostar väl inte så stora pengar och så får ni fundera. Det är mycket pengar och att skuldsätta sig mer än vad man redan gjort för boende etc känns självklart inte bra. Och under tiden händer det säkert saker! Jag tror att Telis blir sannspådd...

  • start september

    Nu inser jag att jag ovan lät som att det inet skulle vara värt att skuldsätta sig. SÅ MENADE JAG JU INTE! Jag tror det är värt det flera gånger om så som ni längtar. Jag tror också ni blir såna guldföräräldrar. Det komemr bli ett klokt litet busfrö som älskar att vara ute i skogen och lär sig ironi i treårsålderna om jag bara går på hur jag tror du blir som mamma.

    KRAM!

  • start september

    BS, kram till dig. Bra jobbat med hälftenvällingen - jättebra att det funkade. Att ladda lite inför provtagningen är ju inte fel - mental inställning gör mycket.

  • start september

    Nja, Telis uttalade en förutsägelse angående Nennebus - att det skulle bli en lill-Nenne nästa år så att hon skulle åka så mycket skidor det går i år och det tror jag på!

    Inga mer spådomar än så...

  • start september

    Någon trodde jag skulle säga oj vad ni har skrivit mycket - så då gör jag det. Oj! Fast jag har hängt med och läst men inte hunnit skriva förrän nu.

    Blivande Fru L - tungt besked men skönt att det finns en väg idag att gå. Förstår också om du retar dig på att ni inte visste om detta. Hoppas på korta köer hos er.

    Lapinette - låter mycket bra att det nu är på väg nedåt trots att det är SEEGT.

    Annars har jag just kollar presskonferensen - jag blir lite rörd (Piggelin du är inte ensam) men visst var det lite småtaffligt. Jag har ett mycket ambivalent förhållande till kungahuset. Jag är egentligen emot monarki av principiella skäl (ärva ställning känns lite för medeltida), men har insett symbolvärdet av vår kungafamilj såväl ute i världen som i stugorna runt om i Sverige. Jag är dock enormt känslig för när de gör bort sig, typ Brunei. Dock är jag rätt fascinerad av kungabarnen som personer, så jag tittar gärna på program av den sliskiga typen typ nyårsintervjun. Någon last ska man ha. Sen är ju glitter och glamour alltid kul så klänningar, frisyrer och smycken kan man ju alltid betrakta.

    Dags att väcka liten tjej så att hon somnar någon gång ikväll också...

  • start september

    Njut på F12 Lapinette! Superbra med det här halvapriset-erbjudandet som varit.

    Vi har dock inte nappat för vår lilla glatt hojtande och tjoande barn lämpar sig inte riktigt för dessa etablissemang... Håller oss till bruncher mest nu - det är är riktigt bra bebisaktiviteter.

  • start september

    Fast Grill hyfsat tidigt på kvällen hade ju kunnat funka kanske... Ja, ja nu är ju månaden nästan slut (gällde väl bara februari).

    Såg förresten på Designtorget ett kul häfte man kunde köpa med kuponger till typ 10 schyssta restauranger, där man fick en varmrätt på köpet när man beställde två varmställen Köper man det kommer man iväg på en mängd ställen, vissa som är nya för en.

  • start september

    Jag skriver ju som vanligt som en kratta här inne.

    Ovan skulle det stå: där man fick en varmrätt på köpet när man beställde två varmRÄTTER.

    Skäms på mig.

  • start september

    Slopade faktiskt också semla idag. Träffade ingen fikakamrat idag och är dessutom ensam hemma ikväll. Så sugen var jag inte att jag masade mig ut för att handla en åt bara mug - brukar vara semmelfantast så där max tre gånger per säsong men faktiskt inte alls i år. Fast jag har ju fikat mned allehanda smaskiga saker i år mer än jag brukar så det jämnar väl ut sig.

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare