Inlägg från: start september |Visa alla inlägg
  • start september

    Barnkarusellen snurrar vidare

    Jag är nog ett exempel på magsjuka med illamående nästan bara (var kass tidigare i veckan). Jag kräktes till slut, men troligen mest för att jag försökte (mot bättre vetande) äta lite.

    Lurigt att veta när man är frisk och inte smittar?

  • start september

    Största kramen till Vickan. Det är konstig känsla när det man på sätt och vis önskat sig den sista tiden äntligen sker - det blir så definitivt och man får verkligen sörja.

  • start september

    Page, vi har ju inte träffats IRL. Men jag uppfattar att du har väldigt stor integritet och kanske därför väljer att vissa enbart vissa sidor utåt? Kanske handlar det om att våga släppa fram de andra sidorna också. Eller också är det bara en dum AF-tant.

  • start september

    Usch för cancerbesked hos chefen Lapinette. Hoppas att det går så bra som möjligt. Just magen är inte rolig tyvärr.

    Den där cancerskräcken är vi nog många som har. Det känns som det bli vanligare och vanligare lägre ner i åldrarna också (eller också är det så att man själv bli äldre och äldre och mer observant på dylikt elände).

    AM, hoppas på bra besked från röntgen så att det kan bli igångsättning om du vill det!

    Tinga, jag är också sådan som tröstas av förklaringar, även om de såklart inte hjälper i stunden. Hoppas dock att den avlastning du får och psykologbesök kan göra att du kan ta vara på nuet också.

    Feng Shui - både och säger jag. Att rensa i röran tror jag starkt på, men i övrigt håller jag mig lite skeptisk. Jag läser gärna och reflekterar, men landar i att jag nog är lite mer jordnära än så.

    En fråga angående barnsäkring av spisar. Vi har en spishäll i en stenskiva i ett nyrenoverat kök och vill helst inte göra åverkan (tänker inför en ev försäljning). Finns det andra som löst detta på smart sätt? Hittade denna som man klistrar, www.safe-side.se/se/art/hallskydd-i-vit-plast-50-70-cm.php, men kanske finns det ännu smartare som någon sett?

  • start september

    BS,

    jag vet att AM sagt det förut men jag tjatar igen. Har du kollat sköldkörteln? Enkelt blodprov, men det är tydligen väldigt vanligt att det blir knas i kroppen efter första barnet. Det påverkar ämnesomsättningen och förmågan att bli gravid (skulle tro ÄL), så jag tycker verkligen du ska kolla.

  • start september

    Grattis Tågjäntan till dottern! Hoppas så att det löser sig med maten på ena eller andra sättet så att du får slappna av och njuta av den lilla.

    Grattis också till Vickan - det lät som du haft en välförtjänt kanonhelg!

    Här var gårdagen jättemysig med sol - sommarkänsla! Helt plötsligt mindes jag var det var som var så fantastiskt med att bo i hus...

  • start september

    Hej alla trådisar!

    Jag är numera verkligen smygläsare - har inte hunnit få till några inlägg alls på länge. Liten tjej som går och behöver stimulans jämt, renovering hemma, make som reser mycket, sjuka äldre släktingar som gör det tungt mentalt för mig har liksom sugit musten ur mig. Nu börjar jag dessutom jobba i nästa vecka - såklart blandade känslor, men jag tror det blir bra. Maken kommer nog må bra av att vara hemma och jag får lite distans till hela hemmalivet så blir det nog bra.

    Men jag läser allt och gläds och sörjer med er alla.

    Håller verkligen tummarna för AM nu att det sätter igång, lägger till hallonbladste på listan. Jag känner igen mig i dina funderingar så mycket - fick ju själv ut jättebebis med klocka och tänker mycket på nästa gång. Övertid vill jag inte ha då i allafall.

    Kram till alla som försöker, jag är frivllig på att ta en tant hitåt. Dag 31 idag (bara tredje tanten sedan hon kom tillbaka) och förra cykeln var 29 så jag hoppas så att inget är knas. Planen är syskonförsökstart i augusti - vi känner att vi behöver en sommar tillsammans innan. Men det vore ju skönt att veta att cykeln är på rull.

    Förhudsmockasinerna kom minsann fram idag - mer sånt!

    En stor kram till alla andra också!

  • start september

    Vill förtydliga att jag inte kan vara gravid - vi har faktiskt inte fått till det hela vägen sedan hon var här sist.

    Ja ja, bara att skriva här lär väl skrämma igång henne hoppas jag.

  • start september

    Ture, Gunnar, Ragnar och Kurt vill jag nominera. Fulaste dubbelnamnet är Kurt-Lennart tycker jag.

    A.M - bra att du känner dig nöjd både om det blir i helgen eller på måndag. Hur gör ni med Livia under de veckor du inte får lyfta om det blir snitt? Är hon så stor att du kan hämta etc utan att lyfta?

    Cicci - testa att ta det helt lugnt en dag och se om det känns bättre. I såfall kanske valet är enklare. Var rädd om dig!

  • start september

    Kan man få tips på frisör i Stockholm som är duktig på att färga? Har massor med gråa strå och nu när jag börjar jobba ska jag unna mig att få bort dem. Jag har långt tjockt hår och har aldrig färgat eller tonat så jag skulle vilja gå till någon jag vet är bra eftersom jag inte kan något själv. Helst hyfsat Cityläge eller Östermalm, men Söder funkar också.

Svar på tråden Barnkarusellen snurrar vidare