Inlägg från: pickolina |Visa alla inlägg
  • pickolina

    Bröstförstoring (4)

    Har du kollat NK och Åhlens City??? Debenhams har ju oxå... Kikade lite snabbt på abecitas hemsida och de hade flera utan byglar och de brukar finnas i stora storlekar i butikerna...

    Svårt att föreslå något eftersom man själv alltid bara använder bygel-bh men sport-bh är väl överkomligt, det handlar ju bara om några månader innan du kan gå i vanlig bygel-bh igen...

  • pickolina

    Ah, förstår... Född, uppväxt och boendes i sthlm så man tänker inte riktigt på att det inte är lika lätt för alla som inte bor i sthlm.

    Trist att du inte hittade något!

  • pickolina

    Jag gjorde som många här är emot att man gör, jag sjukskrev mig.

  • pickolina

    Min erfarenhet är faktiskt tvärtom. Mitt ena implantat satt något högre än det andra och det var det implantatet som satt högst som man såg och kände kanten på upptill. Så jag tror faktiskt inte att högre implantat syns/känns mindre och blir mer naturligt. Min erfarenhet är ju som sagt precis tvärtom.

  • pickolina

    Det där går inte riktigt att svara på. Se på EnYsterSyster som la in 215cc (minns jag fel) och fick en D-kupa!

    Jag la in 270cc och fick DD-kupa. Hade C-kupa innan op.

    Tittar man på nätet så finns det ju de som lagt in 400cc och fått D-kupa...

    Så det är väldigt individuellt.

  • pickolina

    EnYsterSyster

    Javisst syns det och som du säger, folk säger ofta ingenting men man märker att de tittar osv..

    Jag gillar verkligen din inställning! :)

  • pickolina

    Personligen tycker jag att små är snyggast så du kommer nog bli skitsnygg ska du se... :) Skönt att det gick bra och att allt känns bra.

  • pickolina

    Hälso- och sjukvårdens ansvarsnämnd (HSAN)
    Box 3539
    103 69 Stockholm
    Besöksadress: Teknologgatan 8 C, Stockholm
    Expeditionstid: 9-12, 13-15
    Tel:08-786 99 00
    Fax: 08-24 62 49
    E-post: hsan@hsan.se

  • pickolina

    ceciliaj

    "jag ökade fyra storlekar med 380 ml. men det är nog olika för de flesta. det är nog bäst att inte tänka så mycket på kupstorlekar, mer på hur stora bröst man vill ha. hoppas det låter hyfsat vettigt! jag gick alltså från 75a till 75d, o det "bara" med 380 ml.."

    Oviktigt men jag vill bara påpeka att du ökade TRE storlekar och inte fyra.. ;) Från A till B = 1 storlek, från A till C = 2 storlekar och från A till D = 3 storlekar.

  • pickolina

    bröstkaramellen

    Det där är VÄLDIGT olika. Jag var 164cm och vägde 52kg. Jag la in 270cc och fick en DD/E-kupa. Inte alls särskilt litet alltså..och det finns flera i dessa trådar som har samma erfarenhet som jag... Så att någon säger att de fick större än de trott och att vissa säger att de fick mindre än de trott ger tyvärr ingen indikation för hur det kommer bli för jus dig. Jätte svårt det där!

    Vad är du ute efter???? Är det OK om de blir mindre än du tänkt men ej OK att de blir större, då ska du ta det mindre implantatet men är det så att det känns OK om de blir lite större än planerat men inte OK att de blir mindre, då ska du ta det större.

    Ristestet ger dig en indikation för hur det blir..gå efter det och tänk på vad du är ute efter i slutändan och ta med i beräkningen att det sällan blir exakt som man velat/tänkt sig. Är det bättre om det blir mindre än tänkt eller störe än tänkt?! Det måste du ta ställning till.

  • pickolina

    bröstkaramellen

    Jag op av honom när jag tog ut mina implantat. Han var super tyckte jag! :)

  • pickolina

    rebecca81 --- Stämmer bra. det har man kunnat länge.. Jag op -00 och jag var sjukskriven..

  • pickolina

    Jag brukar bli störtsjuk efter jag varit sövd men de har bra medel mot det... Så fort man börjar må illa så ringer man efter mer medicin. Det kräver ju dock att man ligger kvar över natten... De ggr jag blivit hemskickad har jag spytt som en gris.

    Kan dock trösta med att detta verkar ändrats, de sista gångerna jag blivit sövd har jag mått prima efteråt. Förutom en viss dåsighet som Swing beskriver + smärtan efter ingreppet.. Men det finns ju smärtstillande... :)

  • pickolina

    För övrigt är sövningen INGENTING att oroa sig för... Man somnar in ganska omedelbart, utan att ens hinna reagera och sedan vaknar man upp när det är över... :)

    Jag är sövd närmare 10ggr tror jag och en enda gång fick jag ligga kvar på uppvaket för att de skulle kolla mitt blodtryck regelbundet... Annars har det varit heelt problemfritt.

  • pickolina

    Rat

    Jag har inte läst allt från början men.. Du undrar om "glappkänslan", som att inläggen inte sitter fast... Jag undrar om du menar tex att du kan sticka in fingrarna under implantaten på undersidan av bröstet, är det så du menar???

    I sådana fall kan jag säga att det alltid kommer att kännas så. Jag hade mina implantat i 3år innan jag tog ut dem och det var en av de saker som störde mig, att man hela tiden kunde känna implantatet, kanterna runt hela, trycka in fingrarna under implantatet osv... :(

Svar på tråden Bröstförstoring (4)