Inlägg från: pickolina |Visa alla inlägg
  • pickolina

    Bröstförstoring (4)

    ceciliaj

    De två gånger jag opererade brösten så tejpade jag faktiskt i 6mån, trots kliande, rödhet och irritaion.

    Det var nu efter min fettsugning som kirurgen uppmärksammade min hudreaktion. Även om hon sagt att det var OK att sluta tejpa så ville jag inte det. Köpte den bruna kirurgtejpen och hade pyttesmå tejpbitar över ärren så det gick ganska bra...

    Så jag vet faktiskt inte hur ärren blir om man slutar tejpa. Jag är för envis.. :D Men hade inte reaktionen lugnat sig lite och hållt sig i schack sedan så hade jag slutat tejpa.

    Det enda tips jag kan ge är att använda den bruna tejpen, lufta ett tag mellan man tagit bort den gamla och sätter på den nya och byt så sällan som möjligt.

  • pickolina

    EnYsterSyster

    "Jag kan känna en lite fastare "kärna" i mina bröst om jag klämmer noga (det är implantatet). Vet inte om det försvinner med tiden."

    Så kommer det alltid att kännas! Jag har större bröst nu än när jag hade implantat och de är mjuka rakt igenom, man kan trycka in fingarna till bröstkorgen.. När jag hade implantat så var brösten precis lika mjuka men om jag tryckte in fingret så kändes implantatet som en hårdare massa där inne... Hade mina i 3år så de var ju så mjuka som de kunde bli, men "naturligt" kommer ett implantat aldrig kännas...beroende på hur man menar förstås, men på det sättet...om du förstår vad jag menar?! *s* ;)

  • pickolina

    EnYsterSyster

    Nej det förstod jag att du inte väntat dig. Du verkar ha en väldigt bra inställning gällande plastikoperationer och de val du gjort, det tycker jag är toppen! :)

    Ville bara svara på din fundering.. -att det kommer fortsätta att kännas precis som du beskriver. :)

  • pickolina

    EnYsterSyster

    Ja det är trist! Inser ju att det är i mitt huvud felet suttit/sitter.. Har haft väldig ågren över allt den sista tiden men nu är det dags att tänka framåt och tänka positivt och hoppas att allt löser sig helt enkelt. Hoppas även att de kommer korrigera den sista fettsugningen och att det blir bra då, eftersom det är ojämnt nu..

    Plastikkirurgi är något fantastiskt och det är kul att höra om alla här inne som är så glada och nöjda med sina operationer. Jag är dock ett praktexempel på en sådan person som kanske inte är hjälpt av kirurgin utan behöver jobba med sig själv istället.

    Det är ju bra att båda sidorna kommer fram kanske?! :)

  • pickolina

    Mamma till 3

    Gud vad det är trist att höra när det gått illa... Förstår vad du menar med att de "hänger ner sig". Jag hade oxå framför muskeln och visst hängde de ner sig. Som tur var hann de inte hänga ner sig så mycket innan jag tog ut dem. Det var ju massor av olika anledningar till att jag tog ut mina implantat men en sak som vägde in var just att jag var rädd var det skulle sluta, om de skulle hamna på magen... Jag som trodde att fejkbröst inte blev hängiga, jag menar, totta på pamela anderson som har superstora och haft dem jätte länge, inte har hon hängiga bröst.. :( Jaja...

    Så här var det efter jag tagit ut dem. Först var jag heeelt platt, existerade ingenting. Tydligen pga att implantatet trycker ihop det egna bröstet. För varje dag som gick fick jag en större och större "bula", dvs brösten började komma tillbaka. I ärlighetens namn vågade jag aldrig titta på dem, var så rädd för hur de skulle se ut. Det var inte så hemskt men de var ju inte exakt som förr, hade ju fått lite mer häng och lite tommare bröst. Men jag var så lättad att jag tagit ut dem så det överglänste resten. Ganska snabbt sedan så började jag gå upp i vikt och fyllde ut brösten... Nu har jag så stora bröst att de är väldigt välfyllda men har tyvärr börjat hänga ännu mer. Så tankarna går väl åt att jag kommer att lyfta dem någon gång i framtiden, efter jag fött de barn jag vill ha och betalat av de lån jag har nu osv...

    Just nu försöker jag jobba med mig själv och acceptera mig själv som jag är och acceptera att jag gjort de val jag gjort, hur dumma de än kanske varit så här i efterhand.

    Jag vet precis vilken sits du sitter i och det är verkligen INTE kul, jag hoppas verkligen att det löser sig för dig.

    Kirurgen på Akademikliniken varnade mig verkligen för att ta ut implantaten. Han tyckte jag skulle byta mot mindre istället. Detta just pga risken att få tomma bröst. Han berättade dock att de haft en patient tidigare som valt att ta ut implantaten. Resultatet hade blivit tomma och hängiga bröst men hon var jätte glad och lycklig ändå och ångrade inte sitt beslut, utan hade lärt sig att acceptera sig själv. Det var vad han sa i alla fall.

  • pickolina

    Jag måste även säga att även om de var lite tomma så var de ändå fortfarande fina, inte förstörda på något sätt så...

  • pickolina

    Diablo

    Det är väldigt olika. Jag tyckte aldrig det var skönt att ligga på mage med implantaten inne. Andra tycker att det är helt OK...

  • pickolina

    Mamma till 3

    Jag förstår dig. Har ju själv lagt ner sammanlagt ca 160.000:- på olika operationer och även om ingen direkt gått fel så har jag ändå inte varit nöjd med resultatet. Sist gjorde jag en stor fettsugning och magen är idag ojämn, så jag hoppas att de kan rätta till det genom en ytterligare operation men som du säger, tänk om det aldrig blir bra, om man aldrig blir nöjd eller om det kanske tom blir värre?!

    Förstår din situation...det är INTE lätt... Ångesten för det man gjort, för det misslyckade resultatet, för pengarna man slängt bort och för vad som komma skall om man försöker korrigera det med ytterligare operationer osv...

    Hoppas du kommer på vad du vill göra och att du i framtiden kommer trivas med dig själv... Det förtjänar vi båda två! :)

  • pickolina

    Vilka härliga tjejer det är i den här tråden! Ville bara påpeka det.. :)

    KRAM på er alla och en extra till "mamma till 3". Håller tummen för att du ska få ordning på dina ögon och bröst, hur du nu än väljer att göra. *KRAM*

  • pickolina

    Det där är så individuellt. Jag la in 270 och jag fick DD-kupa medan andra lägger in det dubbla och får mindre bröst... Fattar inte det där alls.

    Kan du inte köra sportbehå då??? De finns ju i typ samma form/modell som vanliga bh´s men utan bygel.

Svar på tråden Bröstförstoring (4)