Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

31 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2016-10-18 DuVetHon svarade i tråden: Roliga Telegram: Googlar man lite hittar man massa :) När Annalisa och Yngve i brudsäng träder, håller inga två tums bräder.
Hälsningar/ Brägår´nMinns du den våren?
/ Sofia LorenTill Bruden vill jag bara.
2016-09-12 DuVetHon svarade i tråden: Frimärken till inbjudan?:
Vi köpte pridefrimärkena som finns att köpa nu. All kärlek är bra kärlek och som min blivande man resonerade "Även utsidan kuveret ska utstråla kärlek"..

2016-08-09 DuVetHon svarade i tråden: Ändrat sig...: Fast en kompromiss innebär ju att man möts halvvägs. Inte att han får som han vill oavsett vad du vill. Du vill gifta dig stort. Han vill gifta sig ensam. Närmsta familjen ÄR en kompromiss.
2016-08-09 DuVetHon svarade i tråden: Hjälp!?: Alltså, om man inte är troende varför ha en präst och kyrka?
Skulle ni komma på tanken att ha en imam och moské? Eller någon annan religion som ni heller inte tillhör bara för att det ska vara mer riktigt?.
2016-08-09 DuVetHon svarade i tråden: Upplägget på er borgerliga vigsel?: Ljudet har vi löst genom en bärbar förstärkare riktad åt rätt håll och en låååång förlängningssladd. Vi kommer inte ha någon levande musik utan våra låtar är.
2016-08-06 DuVetHon svarade i tråden: Upplägget på er borgerliga vigsel?:
Glömde lägga till det viktigaste :PVi (och vigselförrättaren) räknar med att detta tar 25-30 minuter.

2016-08-06 DuVetHon svarade i tråden: Upplägget på er borgerliga vigsel?: Vi ska också ha borgerlig vigsel, i ett lusthus precis vid vattnet (som mest kommer vara is och snö eftersom vi gifter oss i januari)

Vårat program ser ut såhär:InledningsmusikArtist/sångInledningsord Musikarti.
2016-05-11 DuVetHon skapade en ny tråd: Danspanik: Hej.Jag och min blivande man har tänkt dansa en vals som första dans, enligt traditon. 

Men hans släkt har ytterligare en tradition där brudparet dansar med sina föräldrar. Dvs han dansar med sin mamma och jag med.
2016-01-11 DuVetHon svarade i tråden: Dukar: Jag ska köpa vanliga lakan på ikea till min fest  Syns inte att det är lakan och helt suveränt billigt också i jämförelse.
Vill man absolut inte ha lakan kan man ju köpa metervara bara och fålla?.
2016-01-11 DuVetHon skapade en ny tråd: Rosenblad vid vigsel?: Hej.

Jag ska ha ett vinterbröllop i januari 2017 och ska ha en borgerlig vigsel utomhus. Jag hade hemskt gärna haft rosenblad utspridda på marken/altargången. Dock är ju rosor inte helt gratis så jag hade ju gärna haft fejk.