• andbeyond

    I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...

    Här är ännu ett mysigt ställe där vi kan sätta oss i ringen och ta varandra i hand. Glad eller ledsen, dag eller natt så finns vi här


    Läsning sker på egen risk. Vi undviker då inte diskussioner om diverse kroppsvätskor, sexliv, sjukhus och övriga saker som skulle kunna anses vara en aning privat.

    Vi har gemensamt vår längtan efter barn, men efter många långa trådar hör vi också ihop i vänskap.


    Tråden har nu fått en hel del trådbebisar jollrandes i hörnen till vår stora glädje

    Förra tråden: www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3672148.html


     

  • Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...
  • Villemoa

     


    lanovia 08 skrev 2010-07-31 23:05:37 följande:
    Hoppas jag med, just nu går det inte bra. Jag lägger henne på rygg i sängen, med huvudet på kudden. Efter ett tag börjar hon gråta, då ligger hon mage på tvären i sängen. Detta har nu upprepat sig ca 3 ggr än så länge ikväll. Hoppas hon sover snart och sover hela natten.Trösten är ju att man vet att det bara är en kort period, snart lär hon sova bra igen.  

    Så där gjorde Moa också ett tag. Det var ju helt hopplöst när hon snurrade runt som en helikopter i sängen och man ömsom fick en fot i nyllet ömsom fick en i ryggen. Även om man vet att det är en tröst att det snart går över är det ju jobbigt när man är mitt uppe i det.

  • Heloise
    lanovia 08 skrev 2010-07-31 22:50:46 följande:
    Heloise, OM ni kan använda bas i eran bil så rekomenderar jag er att göra det. Så himlans mycket smidigare.  
    Ja vi vill helst ha en bas, men det är bra om det går att använda utan bas, ex när jag ( läs bebis och förälder)åker med mormor och morfar, eller svärmor. Vi har bara en bil och har Panzer den så får jag och bebben stanna hemma, såvida vi inte kan haka på folk

     


    Tvättar bebiskläder för fullt, lånekläder ifrån svägerskan, tyvärr mkt fläckar etc som inte går bort. jag har gärna lånade kläder men då ska de vara fläckfria


    Panzer roar sig med att göra rent under handfatet i stora badrummet. Jag har huvudvärk och ska sussa sängen efter en dusch.


    Nattinatt

  • Villemoa

    Ja fläckar är inte ett dugg roliga! Ska så småningom gå igenom Moas bebiskläder och tvätta dem. De som har fläckar kvar efter tvätt åker i soporna för nog ska ungen ha rena kläder på sig

    Vilket lördagsnöje Panzer har!

    Sov så gott och njut av din lediga dag imorgon!

  • Aleta

    Tack Sonja, men oj vilken otur ni hade!


    Jag hoppas att det läker som det ska, det låter som något som tar lång tid. 

  • ingenjörsbruden

     


    Sonja68 skrev 2010-07-31 20:03:26 följande:
    Hej på er allihop! Har inte hunnit läsa ikapp ordentligt... Kom hem sent i går kväll, en vecka för tidigt. Vi skulle ha åkt 1/8 fr Moskva med bil, färja Åbo-Sthlm, några dagar i Sthlm o Uppsala och sen hem. MEN så blev det inte... Fjärde dagen vi var i Moskva var min make och spelade fotboll med polarna. NÄr 2 min av matchen återstår säger det PANG. Hälsenan gick av. Så han har legat på sjukhus 3 dar, blivit opererad, åkt fram o tillbak mellan datjan och Moskva på återbesök, omlindning mm. Är gipsad upp till ljumsken (eller en bra bit ovanför knät i alla fall) och hoppar på kryckor. Vi var tvugna att begära hjälp av försäkringsbolaget förstås och de har ställt upp med en massa, bla med att ta oss hem. De beslöt tillslut att flyga hem oss via Riga igår. Så här sitter vi nu hemma. På Onsdag ska vi till ortopeden på länssjukhuset och höra vad de säger. Kul semester! Ursäkta egoinlägget. Ska ta o ch läsa ikapp. Men GRATTIS Aleta !!!! DE roliga nyheterna såg jag i alla fall  

    Men herre gud! Så himla typiskt o så synd det är om er allihopa, inte bara din make.

    O sen har jag hört att det bara är gamla gubbar som sliter av hälsenan....*hrmmmm tittar högt i skyn o visslar*  

    Skönt att ni är hemma, förhållandevis hela!

    Körde ni bil till ryssland o flyg tillbaka eller?

  • ingenjörsbruden

    Här gör det ont i magen...kraftig mensvärk.....o gubben är ute o målar....suck!
    nåja....jag ska INTE göra ETT DUGG hushållsarbete idag har jag deklarerat!

    o nu har jag spytt osså....kommer ni ihåg när jag var gravid....när jag spydde då så gick en massa blodkärl i huden sönder så det såg ut som jag hade blåtiror....blir nog samma nu...suck! Tacka gud för consealer!

    Nu gastar loppan....dags för underhållning!

  • Sonja68
    ingenjörsbruden skrev 2010-08-01 10:19:07 följande:
      Men herre gud! Så himla typiskt o så synd det är om er allihopa, inte bara din make.O sen har jag hört att det bara är gamla gubbar som sliter av hälsenan....*hrmmmm tittar högt i skyn o visslar*   Skönt att ni är hemma, förhållandevis hela!Körde ni bil till ryssland o flyg tillbaka eller?
    Ja, vi körde bil dit. Bilen har vi därmed tvingats lämna i Moskva. NÄr maken blir frisk måste han åka och hämta hem den.

    Så länge får vi köra med min rostiga gamla Golf.


     

  • Fru sy

     


    Villemoa skrev 2010-08-01 14:38:08 följande:
    Grattis på bröllopsdagen Fru sy!

    Tack!!

  • Heloise

    Grattis fru sy och herr sy!


     


    Hoppas du inte har alltför ont Ingis


    Är  lite lätt irriterad på min man idag, han är bra för det mesta men ibland...


    Han har plockat ut alla kläder ur garderoben( inklusive mina som var iordning och invikta), plockat in sin kläder efter att ha sorterat dem, men skitit i att lägga tillbaka mina, för det hann han inte. Han har dessutom tagit min hylla till sina kläder och plockat ut 2 andra hyllor till mig, de vid golvet, som vi aldrig haft kläder på, just för att de, wait for it, wait for it.... LIGGER CA1 DM OVANFÖR GOLVET OCH VEM FAN VILL LIGGA PÅ MAGE OCH TA UT KLÄDER? Men det är klart är det någon som ska ha kläderna på dessa hyllor så är det jag, den gravida med foglossning som får mig att gråta på nätterna, självklart det är ju bara logiskt.


    Så hädanefter kommer jag skita i att ha tröjor på mig, för jag kommer inte åt dem, men det gör ju inte så mkt det är ju bara 5 månader kvar till december!


    Det är mkt möjligt att jag är hormoniell och överreagerar ganska rejält men det spelar ingen roll, just nu är jag jättearg och ledsen. Ska lägga mig med Lennart Nilssons Ett barn blir till och titta på alla förlossningsbilderna och bli rädd.

Svar på tråden I vått och torrt, under aftonstjärna och midnattssol...