• Svar på tråden Tantvarning del 8
  • dfk

    Godmorgon!!

    Här spöregnar det!
    Hoppas att ni andra har lite roligare väder!
    Blev det någon tantträff för er i helgen som var, var det Bruttan och Solde? Berätta...
    Sitter och väntar på ett möte som blivit fördröjt, vad klockan tickar långsamt då.

    Nä nu ska jag nog göra lite nytta när jag ändå är här, ha det så bra alla ni!!

  • Heloise

    Grattis Solde till rosetterna!


    Här skiner solen iaf, inte för att jag varit utanför dörren men jag tog en snabbkoll


    genom fönstret på väg till datorrummet haha. Jag är helt ledig idag, så himla skönt1 Så jag ska göra 2 köttfärslimpor, en ugnspannkaka och så ska jag dammsuga. Men mer än så blir det icke!


    De berömda cravingsen har satt in och allt jag kan/vill äta är fruktsallad och trocadero eller loka päron. Jag kommer antagligen att föda ett granny smith äpple...


    Det är jättejobbigt, jag som aldrig varit petig med maten, nu är det knappt nått jag kan äta, får se hur det gör med köttfärslimporna och pannkisen, finns risk för att det inte funkar, men Panzer som jobbar sin söta rumpa av sig måste ju ha mat ibland.


     

  • Soldemor

    Ev möte blir till helgen...

    Vår semester börjar 10 augusti. Den därpå följande helgen blir det utställning i Höganäs, sedan åker vi till Bohuslän 17 augusti, Dalarna 20 augusti för att avslutas i Göteborg 23 augusti. Sen blir det dagsutflykter till jag åter börjar arbeta första söndagen i september. Men det är låååååååångt dit, och ganska långt till semestern. Fast nu blir det ju myshelg i Stockholm och nästa helg Världens fest i Växjö!

  • passionsblomman

    Solde vad du ska fara runt! Kul att det går bra för kissarna! Mina bryr sig inte om att se snygga ut, de käkar möss med huvudet först härutanför och försöker nå ner till fågeläggen-nu är det nog ungar i de ihåliga trädstammarna. Synd att jag inte kan hoppas på att de istället skulle kunna tränas att fånga och äta sniglarna....

    Heloise, {#lang_emotions_apple} Åh, jag minns att jag ett tag var tvungen att börja min dag med Nektariner-inget jag äter speciellt ofta annars. Och i köpte hem massor i sådana där askar med nät. Men all den där frukten var nog bra, för jag hade strålande järnvärden typ hela graviditeten.

    Varför är jag inte ute och jobbar i min vanskötta trädgård?
    Jo jag skaaaaaaaa - snart. Fast jag är så upprörd över det här Prinsessövelämnadet att jag faktiskt känner mig riktigt ledsen. Man kan ju tycka att vem bryr sig, men jag känner att jag visst bryr mig. Jag känner bara "nejnejnejnejNEJ!!!!"

  • passionsblomman

    Dfk, visst är det härligt att grillsäsongen börjat! Vi fick en grill av de två familjer som kom hit i Kris Him-helgen, så vi har också grillat flera ggr redan. Även igår, när det verkligen var kass väder ocvräkte ner regn. Jag började skratta när jag kom upp på altanen iförd hela regnmunderingen och hittade min familj sittandes UTE. "Men Gud, vad GÖR ni " sa jag, "Jag trodde vi skulle sitta ute" sa sonen. "jamen snälla söta, bara för att jag tyckte vi kunde grilla fläskkotletterna så menar jag ju inte att vi måste sitta utomhus när det är 11 grader varmt och värsta ösregnet!"
    -Sonen rusade genast upp med orden "då går vi IN"

  • Aleta

    Passionsblomman, här är en till som är bedrövad. Jag som har varit rojalist har blivit tvungen att ta av mina rosafärgade glasögon och se kungahuset i dagsljus - ve och fasa!
    (Jag mailade tråden till hovets informationsavdelningen, ingen kommer att bry sig, men ändå.)


    Regnar det inte hos er? Här öser det ner.

  • Sonja68

    helloooooo!
    Stressigt som attan. Skruttan fyller FEM ÅR imorgon!!!

  • Soldemor

    har haft ett antal "överlämningsdiskusisoner" med folk, pch tyvärr är många så fruktansvärt oförstående! Men nästa gång jag får en brud som propsar på överlämning trots att jag förklarar symboliken, skall jag fråga brudgummen om inte hans mamma skall överlämna honom då, i all rättvisas namn, menar jag!

  • Sonja68

    Hon vet inte vad hon önskar sig i present. Senast igår kväll visste hon inte. Jag frågade om det inte spelar nån roll vad hon får och då svarade hon. "Nej" "Man får vara glad åt det man får, om man får nåt alls" {#lang_emotions_heart}

    Nu var det ju så att hon har en 12" cykel som hon håller på att lära sig cykla på. Den var lite liten. Och preciiiiiiis när hon börjat komma på hur man håller balansen och kunde cykla själv en ganska lång bit, ja då small det till!!! POFF!!! Punka... hon blev jätteledsen och grät och bad att vi skulle laga däcket.

    Så nu har vi köpt, tillsammans med mormor o morfar, en ny 16" cykel och en ny hjälm (den hon hade satt illa, var för stor, åkte ner för ögonen eller bak i nacken). En lila, med blommor på och en liten cykelkorg. Till hyfsat pris, tack o lov.
    Lustigt att hon liksom inte ens kommer på tanken att önska sig en ny cykel. Att få en ny cykel verkar kanske alldeles för osannolikt...
    Ska bli så spännande att se hennes reaktion

Svar på tråden Tantvarning del 8