• Chris24

    "Idag stör jag mig på.."

    Vi har ju alla möjliga trådar om "Idag och vad ska man" så nu startar jag denna, inte varit här inne tillräckligt länge för att veta om det finns en sådan här tråd redan men jag finner den inte så jag gör ett försök.

    Idag stör jag mig på 2 saker, dels för att min blivande har varit vääääldigt lat på den senaste tiden och inte ens kunnat ta ut soporna utan VÄNTAR tills jag kommer hem för han bara VET hur mycket jag inte klarar av smuts och oreda framme så jag kommer att göra det till slut, fick panik på honom igår kväll!

    Och sen stör jag mig på att alla våra fastighetsskötare och förvaltare i hela jäääkla GBG, Halmstad & STHLM är på möte och konferans hela dagen idag vilket kommer skapa ett rent H-vete på jorden med våra kunder för det är onsdag, mitten av veckan och endast EN HEL dag kvar (imorgon) innan fredag kommer och dem slutar vid 12 och man får vänta tills efter helgen.. tänk er jul stressen vissa känner nu? Suck.

    Varsegoda och skriv mina vänner!

  • Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."
  • Frulle

    Varför hatar du henne?


    Mirey skrev 2009-12-13 00:53:08 följande:
    E så trött på mej sj att jag har svårt att acceptera hans förflutna när d kommer till gamla tjejer. Spec en som han hade vart ihop med 4 år som jag gick i samma skola med o umgåtts med samma kretsar. Fastän d va längesedan de va ihop o d inte betydde nått, så kan jag inte lyckas komma över d. Va e d för fel på mej? D hjälper juh inte heller att jag hatat henne sen day 1, o hatar henne ännu mer nu. AAAAAAHHHHH!
  • Mirey

    Hon var alltid en dom där tjejerna som man störde sej i skolan, skulle va med de coola gänget o spela tuff. Sen att hon vart med honom i flera år e juh heller inte så kul o veta...
    Jag måste jobba på att få ett starka psyke tror jag. Jag va inte såhär förut men saker jag gått igenom har gjort mej till en paranoid människa. Skyller inte på nån, allt liger juh i mina händer...


    Frulle skrev 2009-12-13 20:00:03 följande:
    Varför hatar du henne?
  • Chris24
    Mirey skrev 2009-12-13 20:18:02 följande:
    Hon var alltid en dom där tjejerna som man störde sej i skolan, skulle va med de coola gänget o spela tuff. Sen att hon vart med honom i flera år e juh heller inte så kul o veta...Jag måste jobba på att få ett starka psyke tror jag. Jag va inte såhär förut men saker jag gått igenom har gjort mej till en paranoid människa. Skyller inte på nån, allt liger juh i mina händer...
    Skit i henne gumman, tänk på att DU är med honom NU och ni planerar ERT bröllop liksom, det fick inte någon annan utan bara du med S
    Sånt finns ju alltid med i ens gamla bagage men man får lära sig att hantera det helt enkelt o glömma, förbi se det liksom.
    Det är ju ens osäkerhet som kommer upp såklart.

    Bara tänk på allt det fina och allt han har gjort för DIG! Paris
  • gumzan

    Jag stör mig på min släkt som gör att vi inte har roligt när vi planerar vårt bröllop, utan nu funderar på att skita i allt och gifta oss själva.

  • Chris24
    gumzan skrev 2009-12-13 20:52:25 följande:
    Jag stör mig på min släkt som gör att vi inte har roligt när vi planerar vårt bröllop, utan nu funderar på att skita i allt och gifta oss själva.
    Varför och hur försöker din familj förstöra menar du?
    Usch!
  • Cantaton

    ...att jag har tappat rösten. Känner mig så instängd i mig själv utan den. Och sången som är min glädje.

  • Chris24

    Idag stör jag mig på mig själv och hur jag betedde mig mot min blivande igår, jag var så dum och jag skäms. Ibland är man så dum mot ens partner och får dem sårande och man bara fortsätter ändå, blir så arg på mig själv!

  • Lyckliga013bruden

    Jag stör mig på mig själv, varför tar jag inte tag i sakerna så de blir gjorda?
    varför sitter jag och tänker och stressar över att jag inte gjort dem?

  • Mirey

    Remember, no more dramaqueen!


    Chris24 skrev 2009-12-14 10:20:28 följande:
    Idag stör jag mig på mig själv och hur jag betedde mig mot min blivande igår, jag var så dum och jag skäms. Ibland är man så dum mot ens partner och får dem sårande och man bara fortsätter ändå, blir så arg på mig själv!
  • Mirey

    Jag stör mej på att jag oroar mej för framtiden. Jag pluggar nu d sista innan examen o jobbar extra. Men jag vill söka "riktigt" jobb nu o blir bara nervös av att läsa annonser o tänker: d där kan juh inte JAG klara av. Störande... vart e självsäkerheten?!

Svar på tråden "Idag stör jag mig på.."