• Maliinka

    - 5 kg

    Här samlas vi som vill gå ner litegrand i vikt!

    Vi diskuterar vikt och träning, peppar och gläds med varandra och stöttar varandra i motgångar! Ibland slinker det in andra ämnen än vikt och träning också

    Välkomna, gamla som nya!

  • Svar på tråden - 5 kg
  • Hope2008

    Här står det helt still! Nu har jag drabbats av en ordentlig förkylning och är helt "luddig" i huvudet. Har ingen feber (och är därför på jobbet) men tankeverksamheten är kass. Har ont i halsen, är hes, snuvig och har huvudvärk. Tyvärr hinner jag inte vara hemma - förhoppningsvis får man gjort lite grann i alla fall.

    Ljuvligt väder idag också. Hösten är kanon!!

    Idag blir det bara Apoteket efter jobbet och sedan hem till soffan...Bläää

  • Hvidbrud

    Ett bra eftermidagssnack tycker jag är nötter. Har alltid lite mandlar med mig om blodsockret skulle sjunka lite för lågt så att sockersuget kommer tillbaka. Det går ju inte! Så lite mandlar i fickan fixar det!

    Yogade hemma på mattan idag. Jag är helt rystig i benen nu!
    Behöver igentligen lite konditionsträning, men kan inte hitta varken tid eller motivation. Men det är väl bra att ta trapporna när jag kan och en lite cykeltur dagligen...

    Mikis: Du är väl fortfarand med?

  • tobiasochlinda

    hej på er, nu verkar kräkeriet lägga sig äntligen! var på inskrivning hos MVC idag och fick väldigt tydligt förklarat att mitt BMI inte var bra och att jag inte bör äta socker mer... :( hon har helt rätt men det är ju väldigt lättare sagt än gjort ibland.... men nu har jag ju iallafall en anledning å komma igång! så nu e jag tillbaka i gänget och kämpar inte med viktminskning, men med å få en bra kost och motion!!

  • Hvidbrud

    Vad skönt att du har det bättre, stumpan!
    Du ska nog klara att hålla dig borta från sockret. Vll man så kan man! 3 dagars kriiis, sen är det mycket lättere! Lycka till! Tror på dig!

  • Tjolinti

    Jag valde nog det dyraste gymmet i malmö, enbart för dom hade en massa olika träningsgrupper, body pump, spinning osv osv osv, en massa sånt hela tiden. Jag kände jag skulle gå oftare o träna effektivare om jag gick på sånt, men ack så fel jag hade. Ska nog gå imorgon bara för det, måste, måste, måste.

    Ska bara hålla ut i 21 dagar sen ska det inte suga lika mycket :D

  • Nalle Puh 40

    Har varit på en timmers promenad idag men min brukare, ger extra träning när man drar på en rullstol men det märktes inte för vädret var så härligt

  • september2009bröllop

    hämtade crosstrainern idag och matade på i 20 minuter va helt slut efter bara 2 minuter men de va bara att kämpa på.. får hoppas att de håller i sig och man fortsätter..

  • Maliinka

    Ingenjören
    Ja, det är helt osannolikt vilken energi de har! Även om han sover 1,5 timmar om dagen, men ändå!

    Välkomna alla nya! Ja, de små stegen är bra steg Vilken rivstart Plantier, kul med snabba resultat! Grattis! Daniella, hur räknar man ut fettprocent och vad är det egentligen? Inte så haj på detta :-I

    Hope
    Krya på dig! Ja, visst är det härligt väder, har dock inte hunnit vara ute så mycket idag.

    tobiasochlinda
    Då har vi det lite lika, jag kämpar inte heller med vikten nu utan vill mest få upp kondisen samt förvandla hänget till muskler Nu blev jag peppad! Har inte kört styrketräning hemma än som jag hade tänkt, ska nog köra lite ikväll!

    Tjolinti
    Tar det 21 dagar att bli av med sockersuget? OMG, det kommer jag aldrig klara!

  • tobiasochlinda

    jag sitter här nu och det bara drar i magen efter socker!!! blä vet inte riktigt vad jag ska göra!!

  • Maliinka

    18 points och 10500 steg iag, nöjd!

    Dock sitter jag här och mår lite illa och känner mig yr, men vet inte om det beror på maten eller ej. Känner mig inte hungrig men något är inte bra. Känns som att jag skulle spy av mat. Har mens, kan bero på det. Dessutom var jag hos en läkare i förrgår och sköterskorna konstaterade lågt blodvärde, 91, att jämföra med det normala 120. Nu när jag fått mens till på köpet så är det klart att järnet (om det nu är det det beror på) sjunker ännu mer... Ska börja med järntabletter så får vi se om det blir bättre.

    tobiasochlinda: Håll ut! Jag skulle aldrig klara det iofs, men håll ut!

Svar på tråden - 5 kg