• alexiis

    -5 kg

    Hej alla!

    Är ingen blivande brud men däremot gifter sig en av mina närmsta vänner i sommar, det är så jag har hitta hit! Forumet verkar vara bra för de mest diskussionerna!

    Jag har under de senaste månaderna sakta men säkert gått upp i vikt. Nu är det dags för hårda tag inför beach 08!

    Med hjälp av kalorisnål mat och motion har ja tänkt uppnå målet på så kort tid som möjligt!-5 kg!!

    Någon som hänger på?

  • Svar på tråden -5 kg
  • Mikabella

    Ge inte upp! Jag har stått still på 57 HUR länge som helst ju!! Säker 6 veckor! Höll på att bli tokig. Nu och ÄNTLIGEN verkar det ha släppt! Kämpa på min vän. Ge inte upp. Är säker lite extra vatten bara...Det är ju varm ute o då samlar iaf jag på mig mer vätska. Finns vätskedrivande piller på hälsokostboden...

  • Hvidbrud

    Ja, ut och spring med dig!
    Snart rycker det! Det är såååå liite kvar! Du är ändå säkert skitsnygg ändå!

  • GME76   080802

    Ditt inlägg hjälpte mig verkligen. Jag rörde inte bollarna utan körde pilates istället. Enl omräknare 2 900 steg och idag blir det 1h cykel eller 45 min löprunda. Och imorse vägde jag 66,5 så 2,5kg kvar nu bara. Tack tack tack . Det är faktiskt trist när man inte har ngn som pushar extra på slutet. Det behövs. Alla i min närhet tycker jag är/var så duktig och då är det lätt att börja slappna av.
    Förresten, hur många steg är en shoppingrunda på stan i högklackat. Minst 2000 steg va .


    Mikabella skrev 2008-07-03 13:29:42 följande:
    Hur ligger du till?! Jag är sedan igår kväll uppe i 5648 steg. Blir 500 till med hjälp av en löprunda. Har chokladbollarna åkt i soporna än? För det är ju där de hör hemma...Inte i din mage Sommargrönt: Hur går det min vän..har du kommit upp ur sängen? Puff puff och uppmuntrings kramar till dig från mig! GME76 080802 skrev 2008-07-02 21:17:58 följande:
  • Mikabella

    Vad glad jag blir! Jag längtar hem o till min löprunda! Grrr inte suegn på att jobba till 19 idag...

    Haha själv har jag butik o står 7 timmar i högklackat ganska ofta Tror att mittt stående motsvarar runt 15000 per dag, men de räknar jag inte. Fuskigt ju!

    Shopping är bra för både själ, kondition och benmusklerna

    GME76 080802 skrev 2008-07-03 15:02:27 följande:


    Ditt inlägg hjälpte mig verkligen. Jag rörde inte bollarna utan körde pilates istället. Enl omräknare 2 900 steg och idag blir det 1h cykel eller 45 min löprunda. Och imorse vägde jag 66,5 så 2,5kg kvar nu bara. Tack tack tack . Det är faktiskt trist när man inte har ngn som pushar extra på slutet. Det behövs. Alla i min närhet tycker jag är/var så duktig och då är det lätt att börja slappna av.Förresten, hur många steg är en shoppingrunda på stan i högklackat. Minst 2000 steg va .
  • Sommargrönt

    Vad duktiga ni är alla! (och jag med...hihi)

    Ett hg ner idag i alla fall...Men ikväll ska jag på AW...hur överlever man det?!??!? Vill inte sabba...bara 3 små hg till innan jag är en 60-nånting tjej... :)

  • Mikabella

    Vågen visade 55,2 kg idag! Oh my god! Nu har det satt igång! Kommer väl gå upp allt igen bara jag luktar på ett glas vin...

    Ska oxå synda imorogn...Grillparty hemma hos oss..Brukar ju bli några enheter vin då...Ush ska försöka vara duktig.

    Sommargrönt: Grattis! Förstår till dilemma ikväll Man vill ju inte sabba "the good flow"...Får väl blir lite stiktare på söndag o måndag för att väga upp? Heja dej!

  • Sommargrönt

    Är bara så sur så jag måste avreagera mig bland snällt folk. Vi fick en prisuppift per person av festlokalen som var 530 kr + dryck och det skulle inte bli mer än 700 kr per person för vi har alkoholfritt.

    Nu säger de att det inte inkluderar tårtan (som kostar 85 kr per bit + kaffe, inte billigt). Så nu steg vår festkostnad hur mycket som helst. Jag är så arg, både på dem för jag vet vad dem sa och dem lurades och på mig, för jag såg inte till att få det skriftligt! Shit shit shit...

  • GME76   080802

    Åh va tråkigt. Förstår att du är arg.

    Jag vägde 66 imorse alltså 2kg kvar. Jippi!! Cyklade 50min igår på motionscyekln och är helt ointresserad av chokladbollarna (dom går åt på lördagskalaset när sambon fyller, hejdå bollarna ). Det var bara att inte ge efter och nu är suget borta. 50 min är kring 11-12000 steg tror jag. Ska kolla.

  • Sommargrönt

    Grattis! Om jag kommer ner på 70,0 så har jag också 2 kg kvar innan bröllopet. Resten tar jag i höst sen! Då kan vi spurta tillsammans! (men du får nog äta någon chokladboll i helgen om jag ska komma ikapp ;) )

  • Mikabella

    Åh nej!! Ush! Hoppas att ni fixar det iaf. Klump i magen kan jag tänka...


    Sommargrönt skrev 2008-07-04 10:52:10 följande:
    Är bara så sur så jag måste avreagera mig bland snällt folk. Vi fick en prisuppift per person av festlokalen som var 530 kr + dryck och det skulle inte bli mer än 700 kr per person för vi har alkoholfritt.Nu säger de att det inte inkluderar tårtan (som kostar 85 kr per bit + kaffe, inte billigt). Så nu steg vår festkostnad hur mycket som helst. Jag är så arg, både på dem för jag vet vad dem sa och dem lurades och på mig, för jag såg inte till att få det skriftligt! Shit shit shit...
  • Mikabella

    Jätte bra!!!! Visst är det härligt när man kommit igång! Jag har nu klart av ca 44500 steg from måndag. Jippi klarade utmaningen! Bra jobbat! No more chokoballs!
    GME76 080802 skrev 2008-07-04 10:57:28 följande:


    Japp, där nånstans för exakt hastighet fanns inte.
  • Sommargrönt

    Mikabella, du är inne i ett sånt härligt stim så du drar med alla här. Vill skolka från jobbet och gå ut och springa ett maraton. :)

  • GME76   080802
    Mikabella skrev 2008-07-04 11:23:22 följande:
    Jätte bra!!!! Visst är det härligt när man kommit igång! Jag har nu klart av ca 44500 steg from måndag. Jippi klarade utmaningen! Bra jobbat! No more chokoballs! GME76 080802 skrev 2008-07-04 10:57:28 följande:
    Oj hur 17 har du hunnit med det. Grattis säger jag bara!
  • Mikabella

    Jag har ridit islandhäst två kvällar i rad!! Shit vad jobbig små hästar! Är gammal teränngryttarina på "vanlig" häst. Har en vän som föder upp islandshästar o hon vill emmellan åt ha någon som rider lite rodeo på hennes unghästar Shit vad roligt!! Har svettats som en liten gris!...å hästarna oxå Jag är sååå sjuk envis och ger mig inte för allt i världen.

    Sen har jag blivit löpgalen! Sprungit varje kväll. Gått powerwalk ner till havet o badat på morgonen senaste 2 dagarna! Lovely!!! Cyklat fram o tillbaka till stallet..2 mil enkel väg! Njuter verkligen av min nyfunna styrka, mina benmuskler o min kondition! Att jag orkar och kan!! Åh vad jag njuter av livet just nu!!

  • Mikabella

    Jag har såååå mycket energi!! Upp kl 07.00 o i säng 00.00 varje kväll denna veckan! Feels soooo good!

  • Sommargrönt

    Håll ut! Snart kan du sluta vara rädd för att gå ner!

  • Mikabella

    Jobbigt! Är ju inte så kul om klänningen blir för stor!

    Min klänning har korsettliv o kan snöras ihop till en 34, fast det vill jag INTE...och risken finns inte heller! Har ju rejält m kurvor som liksom inte går bort

  • tingeling2

    Ohh, vad ni är duktiga!!!!!

    Det verkar som ni alla har kommit igång ordentligt nu!

    Hvidbrud: Jag känner igen mig.... Det händer grejer med kroppen för en del när det börjar dra ihop sig för bröllop. Precis som att kroppen går på högvarv och förbränner allt. Men jag är övertygad att du kommer vara VACKER SOM EN DAG och jag längtar efter att få se lite bilder!

    Mikabella: Du är ju som ett litet energiknippe nu, jätteinspirerande! Go with the flow!

    Kul med lite nytt folk här!