• Min-Ah
    Äldre 1 Dec 23:53
    7991 visningar
    48 svar
    48
    7991

    kristianstadsbrudarna 061201

    HEJSAN!

    Startar en ny tråd igen eftersom den gamla stängts av pga "ålder"!

    Nya och "gamla" Kristianstadsbrudar hälsas hjärtligt välkomna!

  • Svar på tråden kristianstadsbrudarna 061201
  • vårbru­d2008
    Äldre 12 Jan 13:07
    #0

    Ser att ni andra ska gifta er i vår men vårt blir inte förrän nästa vår 2008 pga en ny bebis i magen, nummer två. Vill inte gifta mig gravid och inte amma heller under bröllopsdagen.

  • fialia­81
    Äldre 12 Jan 13:35
    #0

    Är det någon som kan tipsa om något bra ställe att titta på grejor till inbjudan. Papper, stämplar mm?

  • Lainan
    Äldre 12 Jan 14:10
    #0

    Hej på er! Jag bor visserligen i bromölla, men det är ju inte så långt till kristianstad, så jag kanske får vara med i den här tråden?

    fialia81
    Jag har köpt papper från ett kontorscenter och ska köpa resten av materialet (förhoppningsvis) på Panduro i Kristianstad i eftermiddag. Hade tänkt designa och göra alla trycksakerna själv. Panduro verkar ha mycket bra grejer till ett bra pris.

  • pralin­e
    Äldre 12 Jan 14:35
    #0

    Hej!! Jag beställde allt till mina inbjudningskort på panduro, de blev jättefina. Tänk bara på att vara ute i god tid, jag tror det tog mig sex veckor innan leveransen kom...

  • fialia­81
    Äldre 12 Jan 15:16
    #0

    tack!

  • twenty­firsto­fapril
    Äldre 12 Jan 15:17
    #0

    Lainan:
    Välkommen till tråden!

    Men var i K-stad har vi Panduro? Jag fick köra ner till Center Syd för mina papper förra helgen.

  • pralin­e
    Äldre 12 Jan 15:19
    #0

    Hej! Den ligger i Saluhallen efter Naturgott..

  • Lainan
    Äldre 12 Jan 15:33
    #0

    Jag har inte varit i Pandurobutiken, men jag håller verkligen tummarna att jag hittar det jag är ute efter där! En halvtimme till, sen ska jag sticka iväg för bröllopsshopping...

    Imorgon ska jag prova klänningar på Randiga Rutan (heter det så fortfarande?) Någon annan som köpt/hyrt sin klänning där?

  • FruSof­ia
    Äldre 12 Jan 16:24
    #0

    Lainan
    Gammal kristianstadsbrud kikar in... gifte mig i somreas. Ang Randiga Ruran så kan inte jag personligen rekommendera dem. Fick dåligt bemötande när jag var där. Så jag åkte till Atelje MB och där är de ju super - högsta betyg!!

    Sofia

  • pralin­e
    Äldre 12 Jan 16:33
    #0

    Jag fick bra bemötande på Randiga Rutan, men det är så litet och rörigt där känner jag. Håller med om att de är suveräna på Atelje MB, stort utbud för hela bröllopsföljet. Men glöm ej att boka tid.
    Lycka till!!

  • pralin­e
    Äldre 12 Jan 16:50
    #0

    Såg förresten på Atelje MBs hemsida att de har bröllopsmässa den 28/1 mellan 11-17, det kostar 100 kr och då ingår kaffe och kaka. Kan kanske vara nåt..

  • twenty­firsto­fapril
    Äldre 12 Jan 20:28
    #0

    Det är bröllopsmässa i Malmö på Slagthuset oxå 3-4 februari. 100:- entre
    Jag ska dit o inspireras!

    Hmm, trodde Panduro slagit igen. Men vad bra att det finns!

  • Lainan
    Äldre 13 Jan 14:48
    #0

    Så, har nu uträttat en del ärenden...

    Köpte trycksaksmaterial på panduro i fredags och åkte hem och pysslade - blev jättesnyggt! Inte dyrt heller, särskilt inte om man jämför med vad det kostat att köpa färdiga trycksaker till allt! Ganska utplockat i butiken, men jag fann det jag var ute efter.

    Har idag varit inne och provat klänningar på Randiga Rutan. Hade sett en klänning där, utan att prova, som jag jättegärna ville ha, men den satt inte som jag ville... Andra klänningen jag provade visade sig vara en tiopoängare! Satt perfekt, var lagom i pris och var tom skön att ha på sig!

    Provade många klänningar efter den, men de var inte ens i närheten! *ler* Känns skönt att ha bestämt sig nu iaf...

  • vårbru­d2008
    Äldre 15 Jan 12:20
    #0

    Hej hopp här är jag!

    Har inte varit på Panduro i Kristianstad men däremot på Väla utanför Helsingborg och där finns en hel del att välja på tycker jag. Eventuellt ska min pappa göra våra inbjudningskort eftersom han sysslar med det på sitt jobb.
    Jag hade tänkt åka till både bröllopsmässan i Vinslöv och i Malmö fast vi inte ska gifta oss på ännu ett år, men det kommer snart en bebis till och då blir det nog ont om tid.

  • Magnus brud
    Äldre 15 Jan 22:19
    #0

    Hej hej!!

    Ännu en gammal brud som tittar in. Jag och min man gifte oss i spetember 2006 - lyckligt gifta. Vi hade ett underbart bröllop och vi är jätte nöjda.

    Ser här att ni pratar om klänningar. Både jag och en vän till mig köpte våra klänningar på ateljé MB. Kan hålla med om att de verkar vara trevliga och hjälpsamma- tills man blir en "besvärlig brud". Dessför innan var det mycket klödd med att de inte höll vad de lovade. Jag blev lovad att få klänningen tvättad och strykt eftersom den hade hängt i affären en längre tid- Det glömde de bort två gånger när jag kom för att hämta den. När jag till slut hämtade den några dagar innan bröllopet fanns där en stor fläck på bröstet. Det var mycket om och men innan de gick med på att försöka få bort fläcken, trots att det var utan tvivel de som hade fläckat ner den. Till slut fick de bort den som tur var. Dessvärre var det värre för min kompis som också hade en fläck på sin alldeles nyköpta klänning. Den fläcken fick de inte bort- och knappt något avdrag på klänningen fick hon. När man som sagt blir "en besvärlig" kund blir de VÄLDIGT otrevliga. Vill inte vara negativ - men jag har hört många liknande historier- Tyvärr!!!

    En annan varning - Tänk två gånger innan ni blir sminkade hos en frisör. Om ni inte vet att de är väldigt duktiga. Jag var på skägg och lockar och hon lyssnade inte alls på vad jag sa. Var inte alls nöjd med sminkningen. Jag sa attjag ville ha en väldigt enkel make-up utan ögonskugga och eyeliner. Hon ansåg dock att en brud skulle ha fest- makeup och målade mig alldeles brun och guldig. När jag sa att jag absolut inte ville se ut så, blev hon lite tjurig och försökte ta bort sminket. Men det försvann inte, så istället blev jag bara mörk runt ögonen.

    Usch vad jag låter negativ- Bort sätt från detta hade vi ett underbart bröllop som jag njuter av när jag tänker tillbaka på alla minnen. Lyckliga er som har allt framför er.

    Kram
    Fru Hagberg

  • Magnus brud
    Äldre 15 Jan 22:20
    #0

    Oj! när jag läser mitt inlägg ser jag att det blev väldigt rörigt- Klippte & klistrade fram och tillbaka. Men ni förstår nog vad jag menade.

  • twenty­firsto­fapril
    Äldre 16 Jan 09:17
    #0

    Magnus brud:
    Jag brukar klippa mig på Skägg o lockar men har inte bokat bröllopshåret där, det blev Capelli istället. De har en riktig utbildad make-up och hudvårdstjej där och en annan som gör håret. Och så ingår både provuppsättning o provsmink, så att man vet att man blir bra!

    Blev sminkad av min frisör på S&L en gång men det var inte så fint heller...

  • Slotte­t
    Äldre 26 Jan 18:30
    #0

    twentyfirstofapril
    Vad får du betala på Capelli och vart ligger det?

Svar på tråden kristianstadsbrudarna 061201