• utlandsskånska

    Lilly 77, Bruja, Bizzy!!!!

    Hej tjejer! vart tog vi vagen?! far val forsoka fa igang varan trad igen... det ar mysigt att snacka spansk-svenska brollop... ¿kanske nagon t.o.m. kommer till Madrid i dagarna? vi aker hem till sverige pa torsdag! men det hade varit mysigt om nagon finns i staden att ta en fika, eler nagot!

    primero: hur mar du bruja? allt ok? dumt att varan trad stangdes just nar du var nere...

    segundo: pa brollopsfronten har jag nu varit pa annu en massa har i madrid. den var harlig. kollade mest pa regalitos, dvs till gasterna, och funderar pa en solfjader... riktigt spanskt och det och det fanns ganska fina,till ok priser.

    annars har vi inte kommit sa mycket langre... jagar med ljus och lykta efter spansktalande praster, men det verkar vara lite for tidigt...men eftersom man ar arbetsskadad vill jag headhunta klart i god tid, sa jag vet vilka som finns ;)

    hor av er! kramar!!!

  • Svar på tråden Lilly 77, Bruja, Bizzy!!!!
  • Lilli77

    Har ar jag!!!! Gud vad kul att vara eftersokt!

    Sag precis ditt e-mail, har jobbat som en galning senaste tiden, tur att det snart ar jul sa man far aka hem till mamma.

    Vi har precis gatt igen budgeten.... Valdigt deprimerande.. Men det ska nog ga pa nat satt! ;)

    Och vi ar nastan klara med alla inbjudningskort och informationbrev. Puh! Ska ta kort pa det nar det ar klart, man vet ju aldrig, det kanske kan hjalpa nan med inspiration!

    Na nu ska jag sova, aterkommer imorgon!

    Bamsekram fran mig

    Ps svarar dig pa e-mail oxa, imorgon. Nu maste jag sova min skonhetssomn... ;)

  • utlandsskånska

    HHEEEEJJJ!!!!

    Sag ditt mail! visst ar det skont att det snart ar jul! jag ar for tillfallet jatteforkyld och hoppas pa att kunna aka hem tidigt idag!

    kramar!

  • utlandsskånska

    Nu tankte jag puffa lite, for att se om vi hittar tillbaka... fast det verkar ju ga trogt...

    Pa brollopsfronten gar allt framat: vi har kopt ringar, haller pa att finslipa resan, har talat med " kyrkovardar" och toastmasters och allt gar....som sagt framat..

    hur har ni det tjejer?

    kram

  • Lilli77

    Hej!

    Oj, har ni redan kopt ringar!! Vi har knappt borjat titta... Vad blev det for nagra?

    Vi har ocksa gjort lite framsteg.. Jag kopte klanningen i Stockholm nar jag var hemma over jul! Kanns jattekul att ha hittat den!! Har tyvarr inte hittat nan bild pa den annu, men sa fort jag har en bild sa meddelar jag.

    D akte till Sydney nu ikvall och blir borta i tva laaaaaaanga manader.. Usch!:( Jag kommer nog ha tid att planera mycket brollop i alla fall... Och hanga mer pa brollopstorget ;) Men bara sent pa kvallen och helgerna, har otroligt mycket att gora pa jobbet!

    Hoppas att de andra tjejerna ocksa hittar tillbaks!

    Kram

  • utlandsskånska

    Hej gumman!

    vad oregelbundna vi ar!!! men vad kul att du skrivit just idag!

    ja, ringarna gick fort, for vi vill ha slata guldringar. min forlovningsring har en massa stenar, sa det blev snyggast till.

    AH VAD KUL med din kalnning! beskriv den! hur ser den ut? du maste beratta, nu belv jag nyfiken!

    na, nu ska jag ga hem.sitter fortfarande pa jobbet, men bor dra mej hemat nu.

    kram och hoppas vi hors snart!

  • Lilli77

    Hej igen!

    Har ar jag igen! Brollopsplanerar for fullt.. Kanns som om jag har tva jobb ;) Pratade precis med blivande svagerskan i Madrid och vi gick igenom listan pa gaster och vi tror inte att vi blir fler an 115 i alla fall. Var lite orolig ett tag att ALLA skulle komma.. Det hade ju varit jattekul, men budgeten hade verkligen spruckit!!

    Jag blir lite galen pa dem ibland, de kara spanjorerna. Vi har skickat ut inbjudan med informationsblad till alla gaster, over hela varlden, och foreslagit flighter som ankommer ungefar samtidigt for att vi ska hyra en buss. Fran Madrid foreslog vi flighten 10h00... tror du inte alla har gatt och bokat 17h00 flighten!! Vi har absolut inte rad att boka tva bussar! Sa nu ar det bara att vanta och se vad alla andra bokar... suck! Men det ordnar sig nog.. Och D's familj har inte ens bokat annu, de kan inte ens bestamma sig vilket datum de ska komma...

    Jag har bokat fotograf, har fatt ett jattebra pris hos en lokal fotograf som tog vara familjefotografier forra sommaren. Han tar 3000:- fast han maste stanga sin butik tidigt och aka i 45min. Han har lovat att ta minst tva rullar (ca 80 bilder tror jag att han sa) och det gor inget om det tar flera timmar :)

    Har kollat med blomster butiken och de fixar blommor. Sa det ar lungt!

    Dj'n svara inte pa mail...

    har du bestamt dig vad du ska ge for en liten present till alla gaster? Jag tycker att det dar ar jattesvart....

    Hor av dig snart igen!! Jag behover dig nu har i brollopsruschen!! ;)

    Kram!

Svar på tråden Lilly 77, Bruja, Bizzy!!!!