• Erica27

    Analsex?!?

    Hade ett samtal med några äldre kvinnor på jobbet i dag (jag är 27, de är runt 50) och då började vi med anledning av en artikel diskutera analsex. Mina arbetskamrater kunde inte förstå hur jag 1) kunde gå med på det och 2) hur jag kunde älska att ha det.
    Är det jag som är speciell eller finns det fler som verkligen njuuuter av att få den "där bak"?

  • Svar på tråden Analsex?!?
  • Johanna = en lat kock

    dum fråga kanske men finns det inte några killar som gillar att ta emot analsex?

    men det kanske är för tabu?

  • Mastermind

    Johanna = en lat kock - Det finns nog inte så många killar här så vi kan få en rättvis bedömning. ;) Men jag tror faktiskt att det är mer öppet nu, mtp hur öppna vi är mot sexuella "avvikelser". Killars g-punkt ska väl befinna sig runt/i ändtarmen, om jag inte misstar mig.

  • Johanna = en lat kock

    nej men flickvänner, sambos, fruar etc är hjärtligt välkomna att svara!

  • Mastermind

    Isf svarar jag i min sambos ställe; Han har aldrig, och kommer med all säkerhet aldrig att testa. Vilket är rätt skönt för mig, eftersom jag inte är så pigg på att peta in grejer i honom. Hur ojämnställt det än må låta. ;)

  • Johanna = en lat kock

    min make gillar massage men mer vill varken han eller jag....

    har varit med om det i ett tidigare förhållande och måste säga att jag varken gillar att "ge" elelr ta emot...

  • Monn

    Gillar det inte alls, vilket är synd eftersom min sambo gärna vill. Men jag har sagt att den dagen han kör upp något i sin rumpa, då får han köra upp något i min rumpa. Det brukar göra honom lite avtänd, framför allt om jag använder orden "köra upp".

  • Magnus flikka

    Nja... vi har iofs bara gjort några försök men alltid behövt avbryta för att det gör så ont. Förmodligen kommer smärtan från huvudet, för jag tycker att det är 'orenligt' (ok med kondom), det finns så mycket snusk som jag inte vill ha på hans ädla delar. Har svårt för att smeka där också, just för att jag är lite hygienisk av mig... Dessutom är jag rädd för att gå sönder och utveckla hemorrojder eller ofrivilliga pruttsjukdomen (vad den nu heter som kan drabba exv kvinnor som just fött barn).

  • Erica27

    Till Johanna = lat kock

    Angående män och deras anal...alltså homosexuella män njuter ju uppenbarligen av det...

    Och min pojkvän njuter (precis som jag) att bli slickad och fingrad i stjärten. Men jag har liksom inget "större" än just fingrar att stoppa in där...;-(

  • Bonni

    Jag gillar analsex, men det händer inte särskilt ofta då min sambos snopp är lite väl stor för min bakre region:). Det finns dock väldigt mycket roliga anala sexleksaker i diverse varianter som jag kan rekomendera. Mycket glidmedel är jätteviktigt för att det inte ska göra ont.

  • Johanna = en lat kock

    nej mer än fingrar känns som för mkt på nåt sätt...

    men det kan ju bero på att jag har svårt att lita på karlar... även om jag litar på maken så har vi inte testat med mer - tror inte att han har ngn längtan efter det heller

    men det kanske kommer...

Svar på tråden Analsex?!?