• Erica27

    Analsex?!?

    Hade ett samtal med några äldre kvinnor på jobbet i dag (jag är 27, de är runt 50) och då började vi med anledning av en artikel diskutera analsex. Mina arbetskamrater kunde inte förstå hur jag 1) kunde gå med på det och 2) hur jag kunde älska att ha det.
    Är det jag som är speciell eller finns det fler som verkligen njuuuter av att få den "där bak"?

  • Svar på tråden Analsex?!?
  • Erica27

    Till Johanna = lat kock

    Angående män och deras anal...alltså homosexuella män njuter ju uppenbarligen av det...

    Och min pojkvän njuter (precis som jag) att bli slickad och fingrad i stjärten. Men jag har liksom inget "större" än just fingrar att stoppa in där...;-(

  • Erica27

    Till elementet

    Om vi har bara analsex i själva sexet (fingrar, snopp) så brukar vi faktiskt inte vara mer rena än vad vi annars är. Ska det slickas i stjärten däremot krävs en ganska nogrann dusch innan... Så gör vi, i alla fall. Ofta är ju analsexet inget planerat i sig, utan om jag ex blir tagen bakifrån kan ju jag bara på ett infall..."ta mig i stjärten, snälla"...typ, så. Och han brukar hörsamma mina önskemål.

    Sedan är jag brasilianskt vaxad, vilket gör att jag inte har hår i stjärten, vilket för att den ofta är ren och fin.

  • Meddelande borttaget
  • Erica27

    Jennifer E

    Det är möjligt att man blir uttänjd, men jag tycker att det fungerar bra än så länge och där har pojkvännen ändå en rätt stor och grov. Men vi har ju naturligtvis inte det där bak varje gång...

    Och som någon skrev tidigare: De starkaste orgasmerna får jag just av att bli tagen i baken.

  • Erica27

    Till Marian

    Ett mkt klokt inlägg. Visst tror jag att killar kan tjata - men hos oss är det snarare tvärtom... Eller: Ingen tjatar. Ingen tjatar någonsin i vårt sexliv om något eftersom vi båda är openminded och villiga att testa saker. Om en av oss tänder/gillar något - ja, då kan ju faktiskt den andra åtminstone prova detta. Sedan kan man "utvärdera" det. Så resonerar vi i alla fall.

Svar på tråden Analsex?!?