• Bellis
  Äldre 13 jan 00:53
  24590 visningar
  35 svar
  Inlägg från Bellis Visa alla inlägg
  35
  24590

  urinvägsinfektioner :( (ganska långt, behöver råd!)

  Lilla vän, lilla vän!!

  Ja-a, det har definitivt ett samband!!! Var noga med att kissa direkt efter s***lag och smek!!! Då förs hans bakterier som ofrånkomligen kommit upp i din urinväg, ut!! Vänta inte lite, utan direkt.

  Sedan så ska du se till att dricka MYCKET, gärna med något surt i, tex citron. Då sköljer du ur urinvägarna ständigt, och hindrar då att bakterierna klänger sig fast! Det kan också hjälpa att äta mycket citrusfrukter. Detta ovan i förebyggande OCH i kompletterandebehandlings-syfte! Till sist - gå ALLTID på toaletten snarast när du känner dig kissnödig, håll dig inte!

  I´ve been there, and it´s like hell.....

  Lycka till!!! Det brukar gå över, du är inte van vid hans bakterier antagligen...

  Kram!

 • Bellis
  Äldre 13 jan 01:09
  #0

  Det finns ett naturläkemedel också, som jag använt, jag har för mig att det heter Uva-E, men kommer inte riktigt ihåg! Fråga på hälsokostaffären, de vet garanterat! Obs -du ska inte ha Uvalette (samma märke)

  Om det funkar? Tja, jag vet inte riktigt, men när man är desperat och supernere för att det "hänt igen" , ja då tar man till allt -eller hur? Men jo, det tillsammans med fullkomliga BÄLJmängder med vatten, har funkat på mig. Det tar några dagar, inte som med penicillin alltså.

  Och mitt föregående inlägg var inte nåt "hitta på själv" , utan det har jag fått höra varenda gång på vårdcentralen!!!

  Åh, hoppas det blir bättre! *kram*

 • Bellis
  Äldre 13 jan 12:55
  #0

  Nä, smittar gör det väl ändå inte??
  Det handlar mer om en reaktion på bakterier som din kropp inte är van vid. SVAMP kan däremot smitta, så det skulle han kunna bära på utan att veta om det. Men att UVI smittar -nej, det har jag då aldrig hört talas om.

  Det är hans vanliga bakterieflora som du inte är van vid än, eller så är du extra känslig mot den pga andra orsaker just när du får det. Inte att han skulle vara extremt smutsig eller nåt sånt! Jovisst, när du väl redan är så känslig så kan säkert dina egna bakterier "från annat håll" göra sitt till!

 • Bellis
  Äldre 13 jan 13:15
  #0

  Hoppas det blir bättre!!

  Det är ju rent överj*vligt det där....... man blir så knäckt när man känner att "jaha....igen..." Nu är det flera år sedan jag hade det sist, men jag är fortfarande alltid noga med att kissa direkt efter, gärna duscha av också. Det går ju snabbt, så skuttar man bara ner i sängen sen igen! ;)

  jo, förresten! Jag fick det huxlfux för något år sedan också... jag började bara grina av ångest, sen började jag bälja i mig starkt citronvatten (absolut inte -saft) och knaprade UVA-E ......det gick över! Åt upp hela kuren, trots att besvären slutade efter ett par dagar.

  blablabla.

 • Bellis
  Äldre 13 jan 23:25
  #0

  Jema - det vet jag faktiskt inte, men det tror jag inte. Det handlar ju om urinröret, inte sl*dan.... men jag ska låta det vara osagt..

  Däremot KAN det gå så långt att man kan få kronisk UVI (iiiinte spännande) , och jag är nästan säker på att det kan gå upp i njurarna.... Detta om man inte kommer under behandling!!

Svar på tråden urinvägsinfektioner :( (ganska långt, behöver råd!)
Logga in
Bli medlem